senzor clapeta acceleratie, schimb
![]() ![]() ![]() |
senzor clapeta acceleratie, schimb
tinus |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 30 December 12 From: Baia Mare ![]() |
Attached thumbnail(s) motor.jpg ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 1000 |
||
--------------------
renault
megane
- MMM 08 WIE
2000
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru ca sa schimbi senzorul de pe clapeta nu trebuie sa demontezi clapeta sau altceva si trebuie sa desfaci doar cele 2 suruburi care tin senzorul fixat pe clapeta.
Senzorul de temperatura se gaseste pe corpul termostatului. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tinus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 30 December 12 From: Baia Mare ![]() |
problema e ca doar un surub poate fi desfacut ,celalalt fiind mascat de plasticul acela negru si ar trebui demontat o parte ca sa ai acces la el.
This post has been edited by tinus: 10 Jan 2013, 18:47 |
--------------------
renault
megane
- MMM 08 WIE
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca nu ai acces sa desfaci surubul ascuns desfa cele 2 suruburi care tin cutia rezonatoare si departeaz-o un pic de pe clapeta...cu o cheie E6(parca).
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
espacern |
![]()
|
Am desfacut azi cutia rezonatoare de la clapata si cheia de la cele 2 suruburi este E8...sigur de data asta.
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
rauldisk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 December 11 ![]() |
Buna ziua, as avea si eu o problema legata de clapeta de acceleratie, detin un renault megane 1 , motor de 1.4 v16 arata exact ca cel din poza lui Tinus si as vrea sa rog pe cineva care se pricepe, sa-mi explice cum pot da jos clapeta sa o curat? as fi recunoscator
![]() ![]() |
--------------------
renault
megan
1999
|
|
espacern |
![]()
|
@rauldisk=Pentru scoaterea clapetei trebuie sa demontezi cutia din spatele clapetei unde se fixeaza filtrul de aer.
Apoi ai acces la cele 2 suruburi care tin prinsa clapeta. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
o intrebare as vrea sa stiu ce rol are senzorul de clapeta ce rol are pentru ecu ,sau este asa cum cred eu trimite date la ecu privind pozitia clapetei ,si daca se poate defecta spontan sau pe parcurs si ce simptome are masina cand este defect sau inceput de defect .
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
oZyRo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 November 14 ![]() |
Salut.
Ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu codul casetofonului? VIN-ul este VF1KA040521389580. Nu am avut cartea masinii atunci cand am cumparat-o. Conduc destul de mult si ma simt cam singur fara sa bazaie ceva ![]() Va multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Megane St. Wagon
- b 34 sex
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:04 |