schema de punere la punct la distributie
![]() ![]() ![]() |
schema de punere la punct la distributie
gigil |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 12 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2000
|
|||
alladin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 November 08 ![]() |
du-te cu incredere la autocobalcescu( cel din str. Cobalcescu) si spune ca vrei sa iti faca masina mecanicu mosu ( asa ii zic aia de acolo) .
se pricepe omu, e meserias adevarat |
--------------------
renault
megane 2
2004 1.5 DCI 80cp
|
|
gigil |
![]()
|
Sunt din Brasov, masina e deja in service, oare chiar nu se poate face rost de schema asta. Eu mi-am descarcat autodata, dar am ceva probleme cu instalarea.
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
alladin |
![]()
|
vrei sa te bagi tu?
|
--------------------
renault
megane 2
2004 1.5 DCI 80cp
|
|
gigil |
![]()
|
Nu, dar sa il ajut pe nenea asta, ca nu stiu daca ii da de cap.
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
procedura este mai lunga si nu pot sa o postez, merge doar pe hartie din programul care-l am.
Hai la Top Auto Grup pe Calea Feldioarei nr 75R in Brasov si am sa-ti dau documentatie. Sau pune piesele in portbagaj si hai ca-ti inchei eu masina. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
gigil |
![]()
|
Radu, esti foarte amabil. Pe mail nu poti sa imi dai? O scot la imprimanta si ma duc imediat la nenea mecanicu`, imi tine masina de 4 zile.
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e vina ta ca te-ai dus la cel mai ratat mecanic posibil care nu stie sa faca o distributie.. puteai sa intrebi ce stie sa faca inainte ca boul sa inceapa se dezmembreze masina
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gigil |
![]()
|
mersi pt incurajare. m-am dus si eu unde am stiut. de unde sa visez ca nu stie el sa faca o distributie?! cica e prea complicata masina!
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu stie sa faca distributia probabil ca nu are nici sdv-urile necesare. Maine o sa intrebi de unde sa iei cale arbore cotit, cale axe cu came s.a.m.d.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
asta incercam sa-ti spun. Daca puteam pe mail, postam si aici. Din pacate programul meu cand este document mai stufos nu am cum sa dau alt prtscreen. Hai la mine ca-ti dau ce-ti trebuie, dar cum spunea si 19vik nu e vorba numai de documentatie aici. Trebuie sa ai si cu ce, iar aici nu pot sa te mai ajut ca nu-s pe mosia lui tata.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
|
gigil |
![]()
|
daca nu reusesc azi, cu el, acum ma duc, maine vin acolo. aveti program?
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
RADU__ |
![]()
|
Da, pana la ora 13.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
gigil - uite un sfat de pe margine:
nu te incapatina, fa ce spune RADU ca nea caisa ala nu -ti rezolva masina! si, avea dreptate omu, e camplicate rau masinile astea! |
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
gigil |
![]()
|
Multumesc. o sa vad, ma suprinde totusi ca gasesti asa greu o informatie aparent simpla, o schema de distributie pt o masina nu tocmai cine stie ce.
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
alladin |
![]()
|
asculta-l pe RADU, nu e mare lucru pt. un meserias adevarat sa iti schimbe o distributie, dar daca face prostii tot tu tragi ponoasele!
|
--------------------
renault
megane 2
2004 1.5 DCI 80cp
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Asculta de ultimele sfaturi. De ce nu alegi calea cea mai usoara si ami sigura ?
E o vorba: daca trei oameni iti spun ca esti beat, te duci si te culci. Eu cred ca esti in situatia asta...adica sa asculti de sfaturi. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Salut,
Ca majoritatea baietilor iti recomand calduraos sa te duci la oameni seriosi pentru schimbare distributie. Nue complicat, insa asta e, trebuie sa ai cu ce, adica sa ai scula potrivita pentru operatia potrivita. E trist ca inca mai sunt oameni care vor sa repare masini "in drum". Au trecut timpurile cand "faceai motorul" la Dacie pe marginea drumului. In rest, numai bine si succes. |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
unii sunt chiar batuti in cap, motorul de pe logan nu este acelasi cu cel de pe reno? motoare se fac si acum in spatele blocului cu niste chei si un mecanic bun! nu de bmw sau mercedes dar inca se fac, si DESTULE!
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Atunci... vai de meganeul tau
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
salut...as avea si eu nevoie de acea piesa care blocheaza setul motor pentru schimbarea distributiei....o are cineva? am fost la mecanic si mi-a zis ca fara acea piesa nu se baga..el a fost mecanic la cei de la opel, dar se pricepe si la reanult...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:42 |