renault megane 1.6 16v + gpl, sfaturi achizitie
![]() ![]() ![]() |
renault megane 1.6 16v + gpl, sfaturi achizitie
minubula26 |
![]()
|
||
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 46 Joined: 19 July 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.0 dci 2006, Scenic II 1.5 dci 2005
,Laguna III 1.5 dci 2010
|
|||
zamolxe12003 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 22 January 10 From: Focsani ![]() |
Mașina aia nu-mi seamănă a fi din 2006. Atunci deja era faceliftul pe piață. Cred că e mai veche. Prețul este unul foarte bun pentru ceea ce este, deși mă îndoiesc că are tot ce scrie acolo, keyless entry și senzori presiune pneuri. Verifică bine. Dacă este adusă de afară, verifică să aibă acte la GPL sau să fie trecută în cartea mașinii altfel nu ți-o înregistrează cei din RAR. Verifică să aibă bări metalice de susținere pentru butelie, din aceeași cauză, RAR-ul nu acceptă butelie de GPL fără susținere metalică, desupra sau dedesupt. Verifică vechimea buteliei, să nu fie mai mare de 10 ani, după 10 ani trebuie schimbată. Și de ce nu are numere pe ea? Are ceva de ascuns respectivul?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2, 1.6, 16v
2008
- VN33ZZZ
|
|
minubula26 |
![]()
|
Mersi mult de tot, chiar imi sunt de ajutor informatiile oferite de tine. In ce tine de dotari o sa.mi fie usor sa o verific, eu am o laguna 2 facelift ce include toate dotarile pe care le sustine ca le.ar avea acest megane. Dar pt gpl o sa ma duc la cineva autorizat sa verifice. O sa ma uit bine si pe acte. Inca o data multumesc si sa nu ezitati daca mai aveti alte adaugari de mentionat.
|
--------------------
Renault
,Laguna III 1.5 dci 2010
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Colegul de sus te.a sfatuit foarte bine ! Masina este maxim anul 2005 (eu am 2005 luna a 11) si probabil a spus 2006 ! Poate sa aibe si keyless entry și senzori presiune pneuri
(colegul meu de munca are masina din 2003 si le are ) sunt aduse de afara de aceea sunt asa "dotate" sau nu au numere ! |
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
2005
- B 301 AAT
|
|
mihai break |
![]()
|
Maiu Group: Members Posts: 102 Joined: 18 September 11 From: moreni ![]() |
Daca este de germania si se buleste gpl. Adio nu il mai face nimeni nu exista pe la noi interfete pt gpl fabricat in DE.
|
--------------------
megan 2.2 grandtour
Privilege 1.5 dci 106 cp si ceva
2007
- DB-10-NTN
|
|
zamolxe12003 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 22 January 10 From: Focsani ![]() |
QUOTE(mihai break @ 27 Mar 2017, 21:14) Daca este de germania si se buleste gpl. Adio nu il mai face nimeni nu exista pe la noi interfete pt gpl fabricat in DE. Absolut corect. Bravo. Pe asta am uita să io spun. Dacă ai o instalație montată în Germania sau de unde e adusă mașina, de obicei nu este compatibilă cu este pe la noi prin România. Adică, nu găsești piese, service, tester, NIMIC. De asta e foarte important să afli dinainte ce tip de instalație are. Eu am mai văzut mașini aduse de afară și mai aveau maxim 1, 2 ani până expira butelia. Te costă vreo 500-600 de lei o butelie toroidală, plus montajul plus reomologarea, 160 de lei la RAR.DAR, să fie instalație de care se găsesc pe la noi. Dcă ai ceva ciudățenii nu se bagă nimeni să-ți schimbe nimic, nici butelia. E cu dus și întors asta cu GPL pe mașinile de afară. Plus, dacă cade rampa de injectoare (se mai întămplă, să știi), chiar dacă vei cumpăra rampă nu va avea nimeni cine să ți-o calibreze pentru instalația GPL. Verifică din timp ca să nu te arzi. Prețul, per total, dacă mai și negociază este bun. |
--------------------
Renault
Megane 2.2, 1.6, 16v
2008
- VN33ZZZ
|
|
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
Eu văd că țara de origine este România...
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
zamolxe12003 |
![]()
|
Așa scriu șmecherii care aduc mașini de afară. Dacă mașina era din România, și tu ești corect, nu avea rost să scrii 2006 când ea este mai veche. Cele din jumătatea a doua a anului 2005 sunt băgate cu ianuarie 2006 la RAR, de asta a scris 2006. Știe omul ce vinde
![]() Încă o chestie, dacă maina este din 2005 sau mai veche, atenție la euro, s-au fabricat și cu euro 3 până în 2005. Acum na, nu știu cât contează asta pentru cel care cumpără. Nu contează că cele de afară sunt toate scoase ca euro 4, dacă în hârtiile RAR România iese că motorul ei este euro 3 așa va fi și în acte forever. Au fost scoase ambele variante atunci, 3 și 4, prin 2005. Teoretic, nu te mai afectează, dar na, nu știm ce taxe ne mai rezervă viitorul...politic românesc ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2, 1.6, 16v
2008
- VN33ZZZ
|
|
minubula26 |
![]()
|
Am vbit cu omu'. Habar n.are ce vinde, a zis ca masina a adus.o din germania, gpl.ul e montat acolo si nu stie nici cati ani are butelia, n.are nicio factura doveditoare. Duca.se naiba, nu fac nicio afacere. Mersi voua ca m.ati informat. Ca altfel cine stie in ce incurcaturi ma bagam cu ea. O sa caut alt megane, as fi vrut pe benzina dar peste tot unde ma uit vad ca se plange lumea de consumum lor in oras. Motiv pentru care ma bucura gpl.ul
|
--------------------
Renault
,Laguna III 1.5 dci 2010
|
|
nutzzu81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 October 16 ![]() |
Fara acte de provenienta a gpl-ului nu o inscriai in veci.
|
--------------------
renault
megane
2005
- bc88kkk
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Dac gpl este inscris in acte (talon) nu trebuie nici un act de provenienta......nu mai dezinformati!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
zamolxe12003 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 28 Mar 2017, 13:58) Dac gpl este inscris in acte (talon) nu trebuie nici un act de provenienta......nu mai dezinformati! I-am scris eu mai sus: ”Dacă este adusă de afară, verifică să aibă acte la GPL sau să fie trecută în cartea mașinii altfel nu ți-o înregistrează cei din RAR.” Este formulat ABSOLUT clar. Dacă are acte sau DACĂ este trecută în carte. Adică ce e cu consumul lor în oraș? Am scos și 12 am scos și 8-9, în funcție de stilul de mers și de aglomerație. Vorbesc de benzină. Pe GPL este absolut neinteresant consumul. La 2 lei nu mai ai ce calcula. Mai bine caută tu una fără GPL și montezi tu și știi ce ai montat. Uite un calcul simplu: - 11 la sută benzină în oraș = 50,6 (4.6 lei litru) - 15 la sută GPL în oraș = 33 lei (2.2 lei litrul) Niciodată, nu vei scoate 15 la sută în oraș pe GPL din 1.6. Chiar și în condiții de trafic ca de București. Condiția principală este să mergi TURAT. Dacă mergi subturat, cum merg majoritatea românilor, ca să nu ”le consume”, e cea mai mare greșeală a folosirii acestei mașini. Subturat, mașina asta cosumă și 14 la sută benzină, da nu că vrea ea ci că nu știi tu să mergi. Îți recomand cu toată căldura benzină+GPL. Spor la căutat. This post has been edited by zamolxe12003: 28 Mar 2017, 16:51 |
--------------------
Renault
Megane 2.2, 1.6, 16v
2008
- VN33ZZZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:48 |