reconditionare amortizoare
![]() ![]() ![]() |
reconditionare amortizoare
zeusrazvy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
la laguna nu am facut, in schimb am facut acum cativa ani la o Mazda 323, la telescoapele de pe spate si rezultatul a fost mai mult decat satisfacator.
Fiind mai usoara, a mers foarte bine, Laguna fiind mai grea, nu stiu ce rezultate dau. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
mersi de raspunsul prompt ...
mai retii cumva si un pret? oricum ma gandesc ca decat balena mai bine cat de cat ok.. tinand cont de pretul unui amortizor... |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
razvan_smart |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 30 July 10 ![]() |
Mie mi-a dat cineva un pret de 150 ron per amortizor. Asa ca am preferat sa iau amortizoare noi Sachs, ghici cu cat? Tot cu 150 Ron.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pune noi ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
la vremea respectiva a fost aprox. 40-50lei noi, nu mai retin exact....dar te asigur ca nu s-a simtit diferenta intre cel "reconditionat" si unul nou.
Am ramas si eu chiar foarte surprins de rezultat. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
ziceti-mi si mie de unde la 150 ron ms
![]() |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
razvan_smart |
![]()
|
@Zeusrazvy, la Craiova, undeva. Daca esti interesat, trebuie sa vorbesti cu userul Katalyn. Cele bune!
|
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
multumesc... de curios acuma cat timp ai achizitionat amortizoarele la pretu asta?
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
razvan_smart |
![]()
|
Acum 2 luni le-am schimbat. Amortizoare spate la pretul ala, pe Sachs. Cele fata au fost 250 Ron bucata. Fata ulei, spate gaz. Si la mine spatele era barca rau, iar fata nu amortiza deloc.
|
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
si nu este o problema ,ca ai pus gaz in spate si ulei pe fata? ma refer la faptul ca cele pe gaz sant mai rigide ,asa am inteles .Nu ar trebui sa fie toate 4 de un fel ?
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Korea |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
QUOTE(cridaia @ 24 Jul 2011, 09:10) la laguna nu am facut, in schimb am facut acum cativa ani la o Mazda 323, la telescoapele de pe spate si rezultatul a fost mai mult decat satisfacator. Fiind mai usoara, a mers foarte bine, Laguna fiind mai grea, nu stiu ce rezultate dau. Nu sti daca se ocupau si de intarirea amortizoarelor la acel service? adica sa ii dai un amortizor stok si sa ii creasca duritatea... |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
cridaia |
![]()
|
era o persoana fizica, facea ciubuc, nu service.......dar nu am auzit cum se creste duritatea pana acum
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Korea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
Se poate e o suspensie "sport" mai moca,acuma ce se modifica la amortizor posibil sa vorbesc prostii este: se baga ulei de vascozitate mai mare sau se umbla la valva se obtureaza din gauri,uleiul circuland mai "greu"=> un amortizor mai tapan
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
As vrea sa schimb amortizoarele spate si am gasit niste amortizoare KYB la 250 de lei bucata ... se merita sau sa ma orientez in alta parte?
3 Aug 2011, 20:00: Si Monroe la 200 de lei bucata sau sunt prea ieftine pt a fi si bune de ceva ? This post has been edited by oves: 3 Aug 2011, 20:00 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
razvan_smart |
![]()
|
Mai bune KYB dar nici Monroe nu sunt rele. Astea sunt preturile, si asa mi se pare maricele. Ieftin ar fi sub 100 Ron bucata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am optat pt KYB pe fata si nu regret o secunda, sunt excelente
|
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
oves |
![]()
|
Astea KYB la 250 lei scrie ca sunt pt masini care nu isi schimba garda la sol si au pachet drumuri grele eventual ...Valifilioreanu daca poti sa imi zici de unde le-ai luat tu ? de pe net?
This post has been edited by oves: 4 Aug 2011, 11:39 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Le-am luat de la cineva de ocazie, le comandase gresit si nu avea ce face cu ele, 350 ron amandoua.
|
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
samy78tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 12 February 11 From: TIMISOARA ![]() |
zeusrazvy chiar eu am reconditionat un telescop pe ulei (de care cred ca intrebi si tu)de la un buz peugeot.operatiunea a fost asa:se da o gaurica cu bormasina in partea sup. a telescopului,cit mai sus aproape de inel,dupa care cu un tarod mic se face filet pt a se pune un surub scurt cu garnituri din clingherit pt. a nu se scurge uleiul.dupa ce ai facut filetul se scoate uleiul vechi tinind amortiz.pe orizontala si tragind si impingind de tija pt a iesii uleiul vechi.dupa ce lai golit incepi cu o seringa sa bagi ulei hidraulic(cutie automata)pina cind se umplesi pui surubul ca dop.dar trebuie sa ai grija ca telescopul sa nu bata(aibe joc in partea de sus la tija)ca atunci nu ai facut nimic,daca nu are joc succesuri in reconditionare
|
--------------------
renault
laguna1
94 ph.1 1 .8 rt
|
|
iulimlc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.857 Joined: 3 July 11 ![]() |
Daca e cineva interesat am SH de pe o Laguna din 97 la 100 ron bucata.pt detalii YM:mmmlcc sau 0727839375
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004
- ph 77 mlc
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
pt zeusrazvy ,SA STI CA TELESCOPELE DE PE SPATE NU SE POT RECONDITIONA PT CA SUNT CU BUBLU CIRCUIT PT CA PE SPATE AI BARI TORSIUNE ,DOAR PE FATA SE POT RECONDITIONA ,EU AM INCERCAT SA FAC PE SPATE IAR NENEA CARE SE OCUPA A ZIS CA NU SE POATE LA LAGUNA MEA ASA CEVA SI AM LUAT NOI SACHS 330 RON BUC.
This post has been edited by l_ussu: 7 Aug 2011, 23:45 |
--------------------
renault
laguna I
1999 CONCORDE
- SM 09 MAT
|
|
remusica92 |
![]()
|
![]() Passion Group: Members Posts: 330 Joined: 20 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Korea... daca vrei masina cu burta pe jos pune-i air rides si fa-o de expo
|
--------------------
Laguna 1 Ph1 1.8
95CP 1995,
BMW 320d 250cp @1.9bar
- 1999 [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/209/2001renaultlaguna.jpg/[/IMG]
|
|
oves |
![]()
|
Am pus amortizoarele noi pe spate si cand sa platesc nu mi-au cerut decat 40 de lei pe manopera fata de alte doua locuri unde mi-au cerut 120 de lei pe manopera ce sa zic super multumit de pret
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
oves |
![]()
|
Acuma o intrebare interesanta ... De ce de cand am schimbat amortizoarele spate imi trepideaza volanul la viteza de 110 km/h chiar de cum am iesit de la mecanic.
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
salutare ,nu am mai intrat de mult ,si vreau sa zic ca eu am cumparat recent o laguna din germania cu suspensie KYB fata spate sport ,garda este la fel doar ca este prea rigida suspensia asta pe gas ,in rest super multumit.
This post has been edited by l_ussu: 16 Aug 2011, 23:40 |
--------------------
renault
laguna I
1999 CONCORDE
- SM 09 MAT
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 6 February 10 ![]() |
Cumpar telescoape fata originale.PM me daca are cineva va rog.Multumesc
Edit: Sau daca stiti un loc de unde pot lua (Online).Va multumesc. 20 Aug 2011, 09:31: UP(scuze de dublu post dar am nevoie urgenta) This post has been edited by 2fast4u_dk: 20 Aug 2011, 09:31 |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Question : tot legat de telescoape, dar cele de la hayon .
Au (avut) ulei in ele? Cand le dau bobarnace suna ca si cum as da in corzi de metal... |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Oves ce fel de amortizoare ti-ai luat? Sper ca nu Monroe pe gaz ca sunt tari si proaste!
Masina din fabrica a venit cu amortizoare pe ulei relativ moi daca pui mai tari automat supui suspensia masinii la forte ceva mai mari distrugand astfel mult mai rapid capete de bara, bielete, bucse samd! De exemplu userul Johnny78 si-a pus pe laguna amortizoare Gabriel de care am inteles ca este foarte multumit. Daca nu aveti incredere sachs este alegerea ideala! Spor!! 21 Oct 2011, 18:40: Amortizoarele pe gaz cum se reconditioneaza pui valva si dai la pompa? Apropo am Monroe pe fata si nu sunt multumitt! This post has been edited by GabySV: 21 Oct 2011, 18:40 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
oves |
![]()
|
Am pus pe spate amortizoare KYB pe gas bitubulare sau asa ceva si sunt ff multumit de cum sta masina si cum se comporta ... vibratia in volan era de la cauciucurile bune ce le aveam si de care am scapat
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:51 |