procedura schimb ulei cutie automata
![]() ![]() ![]() |
procedura schimb ulei cutie automata
dangeorge007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 March 19 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2007
|
|||
dangeorge007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 March 19 From: Bucuresti ![]() |
salve,
am incercat sa schimb uleiul la meganul meu automatic din 2007 dar nu pot sa mai desfac teaca sifonului iar in pozitia asta nu curge nimic dupa ce scot busonul! am schimbat cutia originala cu una sh care merge binisor si as vrea sa ii pun un ulei mai bun pentru a obtine ceva mai bine de la cutie..teaca era de la inceput de nescos dar se scurgea ulei, acum nici macar asta..presupun ca trebuie sa schimb teaca dar nu stiu de unde sa cumpar o alta..ce gasesc pe market se potriveste oare ..poti sa pui price teaca ..?! astept pareri, sugestii..o seara buna si ptr. dnul RADU de la Brasov cu care m am mai sfatuit telefonic .. apropo..am incercat sa schimb si uleiul de motor dar aceeasi situatie, nu a vrut sa curga ...1/2 de litru ..dupa care nimic, drept urmare am completat cu 5,8 litri si am observat la joja ca nivelul era prea mult depasit ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2007
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
Vorbește la service de cutii automate. Ai pe bd Preciziei, la Crangasi, la Piata Chibrit, lângă Aeroportul Băneasa...
|
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dangeorge007 @ 27 May 2021, 22:05) am incercat sa schimb si uleiul de motor dar aceeasi situatie, nu a vrut sa curga ...1/2 de litru ..dupa care nimic, drept urmare am completat cu 5,8 litri nu stiu ce buson ai desfacut tu ... dar este clar ca nu ala care trebuie .... eu zic sa mergi la un service pt. ca este clar ca te depaseste ... si ai sanse mari sa "iti faci singurel" niste cheltuieli deloc neglijabile .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.340 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ai cutie cu 4 treptae, poti sa pui ce ulei vrei ca tot pilaf e, nu se face mai buna. Patineaza in A 3a ca are o frana cu banda uzata, nu de la ulei...
SI daca nu stii nici sa scurgi uleiul (era pe cric masina?), mergi mai bine la un service. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dangeorge007 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 28 May 2021, 10:11) nu stiu ce buson ai desfacut tu ... dar este clar ca nu ala care trebuie .... eu zic sa mergi la un service pt. ca este clar ca te depaseste ... si ai sanse mari sa "iti faci singurel" niste cheltuieli deloc neglijabile .. am mai schimbat ulei la viata mea..iti dai seama ca nu e prima oara, dar asa ceva chiar nu am mai patit...citeam pe undeva ca ar fi posibil sa se depună un jeg ceva care ar putea infunda scurgerea.. 29 May 2021, 10:18: l am lasat asa..e clar ca teaca este infundată si ca sa pun alta de unde si cum gasesc una pentru acest tip de cutie etc..alta data , deocamdata uleiul are cam 35000km deci pot sa mai merg linistit..da masina a fost pe cric, un picutz săltata dar degeaba , l am dat jos nimic, vreun jeg ceva! This post has been edited by dangeorge007: 29 May 2021, 09:18 |
--------------------
renault
megane 2
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:49 |