probleme volan, cand misc de volan sus-jos are joc
![]() ![]() ![]() |
probleme volan, cand misc de volan sus-jos are joc
garc3a2000 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|||
xxla20 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 November 10 From: satu mare ![]() |
salut, nu am intalnit problema, dar am desfacut volanul, el vine prins in mai multe locuri, nu sta doar intr-o piulita, dar totusi, cam cat de mare e jocul pe care il simti? ia legatura cu colegul Radocanu ca el a mai schimbat volane si poate te poate ajuta!
|
--------------------
renault
laguna 1,9 dci privilege
- sm99nmt
2001
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
multumesc, daca e prins in mai multe piulite asta e explicatia ,parca s-a slabit ceva la prinderea lui.
Jocul e de luat in calcul. This post has been edited by garc3a2000: 17 Feb 2011, 20:10 |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca e de luat in calcul sa bagi ochiul si chei potrivite pe acolo, ca nu ar fi de dorit sa te lase cand esti in trafic.....
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
xxla20 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 November 10 From: satu mare ![]() |
Da, cel mai bine e sa se uite omul si sa identifice care l-a lasat, doar ca e putin inghesuit acolo, eu cand l-am demontat am avut spatiu suficient pt ca bordul era deja destrans de peste tot si imi dadea voie sa-l misc incolo-ncoa, de lasat nu o sa te lase nici sa vrei, pt ca trebuie musai sa desfaci tot ca sa iasa, dar totusi, o asa treaba nu e bine de neglijat...te pui si cauti pana gasesti ce s-a destrans. Succes!
|
--------------------
renault
laguna 1,9 dci privilege
- sm99nmt
2001
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(garc3a2000 @ 14 Feb 2011, 20:12) Am sesizat de ceva timp ca in momentul cand viram ,simteam un anumit joc in volan. Azi cand ma intorceam de la servici mi-a venit ideea sa trag de el sus- jos sau stanga -dreapta[adica cu o mana impingeam iar cu cealalta trageam de el],am descoperit ceva joc in axul volanului. Problema e ca am senzatia ca are joc unde se prinde volanul de axul coloanei de directie,parca piulita de prinde volanul e nestransa. Daca cineva s-a intanlit cu o asemenea problema ,rog sa-mi dea un sfat, sau care stie ,sau a auzit . MULTUMESC da am patit asa ceva ... scoti airbagul si strangi surubul cu un trox This post has been edited by przamfiri: 18 Feb 2011, 17:41 Attached image(s) ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
garc3a2000 |
![]()
|
nu am avut timp sa desfac volanul sa vad ce surub s-a slabit,unde locuiesc eu la,,Zlatina'' ninge si e cam frig .Merg pana la serviciu si inapoi cu mare atentie si cu viteza mica.
Credeam ca nu ma ajuta nimeni ......dar m-am inselat......va multumesc si in special multumesc,, omului care le-a vazut pe toate si ajuta pe toata lumea=====PRZAMFIRI''. Cand remediez problema,revin cu detalii exacte poate si cu poze |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Am rezolvat problema ,este exact asa cum a-ti spus cu diferenta ca e un singur surub[cum e foto pusa de przamfiri] ce intra in capatul axului coloanei de directie.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 07:59 |