probleme teu retur injector megane 2 hatch HELP
![]() ![]() ![]() |
probleme teu retur injector megane 2 hatch HELP
bodom |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 5 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane hatchback
2006
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cauta la dezmembrari o masina mai noua daca vrei ieftineala.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
posteaza o poza cu ce doresti exact ca sa fiu sigur ca am inteles, si o sa-ti fac eu rost, sa inteleg ca este vb de u T de la rampa de colectare retur injectoare.
Iti pot face eu rost de piesa noua, si ne intelegem, ce ma ingrijoreaza este faptul ca acele furtunele cred ca sunt bagate la cald, decat cele care intra in injector se pot scoate, si am acasa 3 buc, cred ca tu ai nevoie de toata rampa, de un T iti pot face rost, dar toata rampa e mai greu de scos din uzina...... |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
bodom |
![]()
|
QUOTE(Marius WAS @ 20 Jun 2010, 21:41) posteaza o poza cu ce doresti exact ca sa fiu sigur ca am inteles, si o sa-ti fac eu rost, sa inteleg ca este vb de u T de la rampa de colectare retur injectoare. Iti pot face eu rost de piesa noua, si ne intelegem, ce ma ingrijoreaza este faptul ca acele furtunele cred ca sunt bagate la cald, decat cele care intra in injector se pot scoate, si am acasa 3 buc, cred ca tu ai nevoie de toata rampa, de un T iti pot face rost, dar toata rampa e mai greu de scos din uzina...... pai poza nu pot face pt ca piesa uzata e pe masina, inca pot merge cu masina asa.pe net nu am gasit o schema ca sa atasez o poza.astazi o sa dau o fuga pana la un service renault ca poate ma descruc cu vreun baiat pe=acolo daca are vre-un dop dala din set. daca nu caut schema si revin cu poza... mersi mult. |
--------------------
renault
megane hatchback
2006
|
|
bodom |
![]()
|
pana la urma am dat comanda la meridian ,costa 340 ron setul de 4 ,vine in 3 spatamani
![]() deci se poate inchide topicul.multumesc |
--------------------
renault
megane hatchback
2006
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
vassalp88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 February 09 ![]() |
@bodom
Mai ai rampa veche pe care ai dat jos? Mi-ar trebuii oringurile de pe ele, ca mi sa rupt unu si picura motorina. |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci 105cp
- CV
|
|
teica dorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 October 15 ![]() |
Salutare, Am nevoie de un conector in t de retur pt megan 2, 78 kw (cred ca 105 cai) din 2008 precum si siguranta care asigura conectorul cand se ataseaza. Daca are cineva de vanzare ar fi super sau daca nu poate stiti ce s ar potrivi. Multumesc
|
--------------------
renault
megan
2007
- cj12peu
|
|
punisher00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 March 16 ![]() |
Gasesti pe magazineld de piese auto undeva intre 150-400 lei .
Eu am rupt un "stut", o parte a ramas in injector , am fost cu returul curgand la cel mai apropiat service ai mi au pus un alt dop cred ca de la alta marca , nu semana cu originalul si au mufat cu furtun de cauciuc . Merge si acum fara probleme dar tot o sa schimb toata rampa de retur. In alta ordine de idei ,ar putea sa dauneze improvizatia , sunt mai multe diametre? De curs nu curge . Multumesc |
--------------------
-Renault
-Megane
-2007 1,5 DCI 106 CP , Extreme
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:08 |