probleme servodirectie electrica, se intareste volanul
![]() ![]() ![]() |
probleme servodirectie electrica, se intareste volanul
mituclaudiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|||
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
nu mai bloca volanu cand parchezi si lasa-l pe pozitia cu rotile drepte
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
mituclaudiu |
![]()
|
multumesc de sfat, dar lucrul ascesta il fac de multi ani, la toate masinile pe care le-am avut, pentru a proteja pompa de servo. Oricum, stilul acesta l-am abordat la aceasta masina timp de 15.000 km si nu a facut asa ceva pana acum. Cred ca rezolv cu piesa de la dezmembrari
|
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|
mituclaudiu |
![]()
|
Si s-au dus cateva saptamani, am luat piesa din dezmembrari si nu s-a potrivit, acum incerc sa fac din 2 bucati una singura si sper ca si buna......
|
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|
ionutzica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 29 June 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic
2004
|
|
mituclaudiu |
![]()
|
800 roni. Am rezolvat-o oarecum , s-au `inteles` calculatoarele, nu mai da nici o eroare, numai ca....volanul se comporta ciudat, are intermitente in a raspunde prompt, fie se inmoaie pe loc prea tare, fie se intareste la mers mai repede, oricum este in neregula.
|
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
E normal ca pe loc sa mearga usor de tot si la viteza sa fie un pic mai "tare", acu depinde cat de tare devine
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
La mersul in oras cand tot timpul virezi stanga -dreapta,directia trebuie sa fie moale,usor de manevrat,in momentul in care sa zicem, iesi din oras la drum si tii directia mai mult pe drept(fixa)atunci se intareste,in rest nu trebuie sa aiba intreruperi sau variatii de putere,trebuie sa fie constanta.
Cel mai probabil ai o problema,ceva nu functioneaza cum trebuie. Parerea mea este sa nu te joci cu directia si sa incerci sa rezolvi problema,cel mai bine ar fi pana atunci sa renunti la mersul cu masina,fereasca Dumnezeu se blocheaza,sau se intrerupe cumva functionarea sistemului de pe coloana de directie ,ba poate mai esti si in curba sau ai ceva viteza si nu stiu ce faci in momentul ala. Spor la treaba si sa ne tii la curent cu ce ai mai facut. This post has been edited by miciceii: 7 Aug 2013, 11:52 |
--------------------
Renault
Scenic
2005
- B XX XXX Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
mituclaudiu |
![]()
|
Mai precis, atunci cand opui oarecum o forta constanta impotriva volanului, nu este nimic in neregula , dar atunci cand o bruschez foarte putin, sau drumul este cu denivelari care ~misca~ volanul , se ~inmoaie ~ cam repede si trebuie sa fiu atent cum administrez situatia. Nu o ia pe aratura, nu vreau sa fiu inteles gresit, este foarte precisa directia, numai ca prea asistata, as spune. La orice miscare de volan , imi revine volanul la pozitia initiala parca prea repede. Dupa 500 km m-am obisnuit deja, merg inainte. Am incercat sa o dau la un buy-back , dar imi oferea 3500-3800 euro, in contextul in care masina este foarte buna, si trebuia sa dau inca 1000 euro pentru ceva inferior si destul de relativ ca si calitate, cu toata garantia lor pe cutie si motor.
|
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
trebuie facuta o calibrare
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
mituclaudiu |
![]()
|
S-a calibrat, nu da nicio eroare, din punct de vedere electronic nu este nicio problema, este ceva mecanic. Am parcurs deja 1000 km si nu mai opune rezistenta aproape deloc.90 % s-a rezolvat. De acum...astept alte eventuale si inevitabile probleme
![]() |
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
eu la corsa asa am patit ca tine se bloca volanul cand mergeam drept cu masina
problema e de la o roata dintata pe care o actioneaza motorasul de la servo era sparta acum am schimbat coloana de directie si totul e ok |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mituclaudiu |
![]()
|
Multumesc, dar la mine nu se bloca, ci doar aparea eroarea ~steering fault~ si ramanea pe directie mecanica, adica trageam greu de volan, problema era calculatorul de pe coloana. Am schimbat , s-a rezolvat, dar nu 100% multumitor.
|
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|
mituclaudiu |
![]()
|
Si iata ca pana la urma am rezolvat problema, am schimbat coloana de directie cu una second de Scenic, inca vreo1500 roni, iar acum merge brici. Total : 3600 roni si trei luni de par alb....
![]() |
--------------------
renault
grand scenic
2005
- gl 26 myt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:25 |