probleme parcare resedinta, parcare platita
![]() ![]() ![]() |
probleme parcare resedinta, parcare platita
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.641 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
in blocul in care locuiesc eu sunt 320 de ap, 8 scari, iar locuri de parcat oficiale 12 si nu a fost decit o pb de orientare( care au ajuns primii la adp). Din moment ce administratia blocului si-a dat acceptul ceilalti pot sa fluiere a paguba. Ai act semnat, ai contract, pa si pusi
|
--------------------
dacia
solenza
- b38xxx
2004 scala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.641 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai la adp am fost cu copie dupa buletin, copie dupa talon si o cerere catre administratia mea(scara A) stampilata si semnata de administrator. dupa aceea m-au chemat de la adp sa imi ia banii sa imi dea chitanta pe care si scrie numarul locului si sa semnez un contract.
sa inteleg ca am sanse sa scap cu locul? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
adp sector 2- copie ci, copie talon, cerere pt administratie semnata si parafata de presedintele asociatiei de propietari. Contract semnat cu adp ( pe care nu l-am luat nici amu), autorizatia de parcare, semnata si parafata de adp, in care e specificata adresa, nr locului din parcare, nr chitantei, perioada de valabilitate(pina la sfirsitul anului in curs), vopsit locul cu nr meu de inmatriculare(de mine). Autorizatia se elibereaza pe loc. Pina la 31 . 03, anu' viitor, trebuie sa platesti locul ca sa nu-l pierzi. In rest vorbe. Parcarea nu este a scarii, nici a blocului, este a adp-ului. Ei inchiriaza locurile de parcare numai celor care locuiesc in blocul respectiv. Singura facilitate
|
--------------------
dacia
solenza
- b38xxx
2004 scala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
eu n-am primit decat o chitanta! n-am autorizatie sau altceva
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
mai are cineva vreo idee?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
In mod normal fluxul ar fi sa mergi cu copii dupa talon si buletin la primarie, ei sa-ti ofere un loc, se face o hartie, se plateste o suma, apoi cu chitanta se merge la aprobat contractul si ti se da si tie o copie. Probabil tu te-ai blocat pe la mijloc, la partea cu aprobat contractul dupa plata
![]() Eu am rezolvat pe loc tot procesul in 30 min... |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
sorin1983 |
![]()
|
nu vad de unde esti
![]() oricum la mine a fost altfel(asa a fost dintotdeauna) : 1. faci o copie dupa buletin, o copie dupa talon si te duci la administratorul blocului care are niste cereri date de adp sector 5. 2. completezi cererea de la el, el ti-o semneaza, ti-o stampileaza. 3. aici ai de ales: ori iei toate trei hartiile in brate si te duci la adp 5 ori i le lasi lui sa le depuna cand are chef. 4. astepti de la adp un raspuns da sau nu daca exista vreo parcare libera. 5. daca exista si au zis ca au si pentru tine un loc te infiintezi la ei si le spui cine esti , iti alegi un loc, iti da o doamna o hartie cu numarul locului respectiv, numarul masinii, numele si o serie de la ei si te trimite la casierie spunandu-ti sa te intorci cu chitanta. 6. te duci frumos la casierie, iti face o chitanta, ti-o stampileaza, iti ia banii si te trimite inapoi la biroul parcari. 7. doamna de acolo iti ia seria de pe chitanta, o noteaza intr-un dosar si te trimite la alta doamna din acelasi birou sa semnezi un contract. 8. semnezi 2 contracte si ti se spune sa te intorci intr-o luna sa iei un exemplar. 9. saluti si pleci:) 10. te vei intoarce in 30 zile (la mine inca nu s-au facut 30 pentru ca pe 29.10 e data chitantei) cam astia sunt pasii care au fost facuti de mine. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Alta intrebare: Pot sa ma duc la ADP si sa-mi platesc locurile din fata casei?Repet: CASA.Eu, inca nu am auzit pe nimeni cu o cerere ca a mea.
![]() Am niste tarani care imi tot blocheaza portile si au inceput sa ma agaseze! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Pune stalpi din aia mici din teava in dreptul stalpilor de la poarta pe bordura de la trotuar (ca sa iti faci culoar), si scrii pe poarta garaj nu blocati accesul, la mine pe strada asa au facut si a dat rezultat, cei care vin parcheaza jumate pe trotuar ca sa nu o lase chiar in drum, iar intre cei 2 stalpi nu incape o masina.
Si in caz ca ti se mai blocheaza accesul fa reclamatie la sectia de politie de care apartii in mod normal trebuie sa ii amendeze sau sa ii someze macar in prima faza. Masura "romanesca": prima data bilet in geam, comunicare verbala etc, a doua oara cauciucuri desumflate 2 buc (nu taiate) |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 7 Nov 2007, 18:25) am si eu o nelamurire mare de tot:) ... exista o mare posibilitate sa imi anuleze locul si sa il dea altcuiva. Nu cred ca ai de ce sa te temi. Eu am loc de parcare tot in sectorul 5. Exact asta a fost fluxul de hartii si la mine. Am platit, mi-au dat chitanta, au zis sa revin peste o luna sa iau exemplarul meu de contract. A mers totul ok, e posibil sa poti lua exemplarul tau de contract mai devreme de o luna (mai treci pe-acolo in fiecare saptamana eventual, mai intrebi in ce stadiu e... si daca exemplarul tau e gata ti-l dau din dosar). Oricum, poti sa parchezi pe locul respectiv si doar cu chitanta pe care scrie clar nr. de ordine al locului de parcare. Ce-i drept, e posibil sa dai peste vreun capos... dar cu ajutorul vreunui politist comunitar il convingi frumos, fara scandal... daca crezi ca merita sa te grabesti. Nu e relevanta chestia cu scara A, scara B etc. Am intrebat si eu la un nene la adp s5 si zicea ca locurile de parcare sunt pentru toate blocurile adiacente (pe o raza de x=100? metri); deci nu conteaza ca nu e exact in dreptul scarii tale. Si locul meu e in dreptul altei scari adiacente si nu conteaza asta. Bafta! |
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@sharp: mersi de raspuns !
o sa mai astept vreo saptamana si o sa ma duc sa vad daca s-a rezolvat ceva cu contractul! oricum pana acum nu mi-a zis nimeni nimic(altul decat vecinul de care am mai zis) si nici nu a parcat nimeni acolo ![]() ![]() n-ar fi o problema parcarea asta ca am unde sa parchez(neplatit) dar mi se pare normal ca daca am platit sa beneficiez de un serviciu si nu sa mi se anuleze anapoda:) |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
mai are careva o idee?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
chiar nu mai are nimeni vreo parere?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai parca ti s-a explicat ca nu trebuie sa-ti faci probleme!
Vrei mai multe pareri sa faci media? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Procedura difera de la sector la sector?
Daca da, la ADP sector 1 stie cineva care ar fi pasii de urmat si actele necesare pentru obtinerea unui loc de parcare? Si inca ceva...este relevant daca adresa din talonul masinii nu corespunde cu zona pentru care se solicita locul? Va multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:10 |