probleme distributie, comportament ciudat dupa schimbarea distributiei
![]() ![]() ![]() |
probleme distributie, comportament ciudat dupa schimbarea distributiei
iuli23 |
![]()
|
||
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|||
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut, am gasit topicul aceste legat de distributii.
Odisea mea e pe alte topicuri, dar, pe scurt, dupa ce am reglat tija turbinei cu ajutorul cuiva, acesta mi-a sugerat ca i se pare ca ceva parca nu e in ordine totusi la masina (desi mie mi se pare ca a inviat si ca e undeva peste 90% bine) si ca ar trebui verificata distributia daca nu cumva e montata cu 1 dinte decalat. Este posibil acest lucru pe masina din semnatura? Daca ar fi asa nu ar trebui sa observ un comportament mai nasol al functionarii? Nu as vrea sa merg la demontat si verificat de pomana. Mie mi se pare ca masina a inviat dupa toate reperatiile efectuate si chiar daca poate nu are toti caii din talon, e undeva pe aproape zic eu. Deci, intrebarea mea e, daca stie cineva, se poate monta decalat cu 1 sau 2 pini distributia si motorul sa functioneze (relativ) bine, dar mai ales sa nu se rupa acea pana de la fulie (sau unde e montata, sper sa nu gresesc termenii) ... in fine, este o pana la distributie care se rupe daca [...]. This post has been edited by DApophis17: 11 Feb 2018, 17:35 |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:34 |