problema siguranta bricheta megane iii, ajutor
![]() ![]() ![]() |
problema siguranta bricheta megane iii, ajutor
cismarel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 January 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_8369.JPG ( Size: 66.35k ) Number of downloads: 2190 Untitled.jpg ( Size: 251.02k ) Number of downloads: 2402 |
||
--------------------
Renault
Megane
III/ 2009 Renault Megane III 1.5 DCI 63Kw
|
|||
V10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 5 June 08 ![]() |
Salutare, descrierea panoului de sigurante din manual este probabil pentru alt model, nu se potriveste cu ce este pe masina.
Mie mi se pare ca panoul de sigurante din poza este cel din compartimentul motor si daca este asa atunci nu acolo trebuie cautata siguranta arsa ci pe panoul din bord. Cred ca exista si schema dispunerii sigurantelor in acel manual de service care a fost postat si pe forum. Eu zic ca ar trebui sa fie o siguranta de vreo 20 A asa ca le poti verifica pe toate. Nu e prea usor de lucrat acolo din lipsa de spatiu dar nu sint prea multe de 20. Foloste clestele ala din plastic atasat pe capac. PS. Am vazut mai tarziu ca ai scris despre panoul de sigurante din compartimentul motor. Nu acolo vei gasi siguranta de la bricheta ci sub bord in stanga. Cred ca panoul ala din compartimentul motor nu este destinat utilizatorilor si nici nu este descris in manual. This post has been edited by V10: 14 May 2013, 07:21 |
--------------------
Renault
Megane III 1.6 16V
2009
|
|
cismarel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 January 13 ![]() |
da, astazi de dimineata m-am uitat mai bine acolo langa motor si am schimbato pe cea care trebuia (10 A). dar este destul de prost pus, din pozitia normala de stat pe scaun nu se vedeau deloc, noroc ca m-am uitat pe dedesubt si cea pe care am inlocuito era usor accesibila. Iti multumesc pentru mesaj si numai bine iti doresc. Rog un admin sa stearga topicul.
|
--------------------
Renault
Megane
III/ 2009 Renault Megane III 1.5 DCI 63Kw
|
|
bicaadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 March 10 ![]() |
Stie cineva daca este o singura siguranta pentru ambele brichete ( fata si spate)? Mie nu imi merge cea din fata si e cam "peste mana" pt ca am si dashcam si statie cb. Multumesc anticipat
|
--------------------
Renault
Megane
2012 Don't drive faster than your guardian angel can fly!
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Pentru fata este deasupra sigurantei din coltul dreapta-jos (sigurantele din interior). Pentru spate nu stiu.
This post has been edited by Valy1: 9 Dec 2014, 16:59 |
--------------------
Renault
Megane
2007 80cp
- B xx xxx Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
bicaadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 March 10 ![]() |
Multumesc mult. O sa verific maine problema
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2012 Don't drive faster than your guardian angel can fly!
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Mi s-a ars si mie siguranta de la bricheta. Problema este ca in manualul meu arata ca ar trebui o siguranta de 15A, dar pe masina era montata o siguranta de 10A, asa cum vad ca apare si in poza cu pagina de manual pusa de cismarel. Eu am schimbat-o cu una ca in manualul meu. Sa pun totusi una de 10A sau sa o las pe cea de 15A?
This post has been edited by Highwayman: 17 Jun 2015, 08:47 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
petree |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 13 November 11 ![]() |
Scheme sigurante
Attached thumbnail(s) Schema_sigurante_CAPOTA.jpg ( Size: 104.6k ) Number of downloads: 1503 TABLOU_SIGURANTE_MOTOR.JPG ( Size: 69.61k ) Number of downloads: 1439 |
--------------------
Renault
Renault Megane Hatch 1.3 TCE 140 CP Techno 2024
2024
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Am pus de 15A, insa m-a intrigat ca pe masina aveam de 10A.
Poza din manualul meu: m_IMG_20150618_145522.jpg ( Size: 380.33k ) Number of downloads: 1372 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
black_scorpion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 April 15 ![]() |
Buna seara. Imi poate spune cineva unde se afla siguranta de la luminile interioare? Doar lumina de la usa stanga fata mai merge, in rest nimic nu se mai aprinde (plafoniere, parasolare, portiera dreapta fata)
|
--------------------
Renault
Fluence
2012, DINAMIQUE
- BC55ALX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:29 |