problema pompa injectie motorina 1.9 dci, curge pompa de motorina
![]() ![]() ![]() |
problema pompa injectie motorina 1.9 dci, curge pompa de motorina
krystyb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 13 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1.9 dci
1 2003
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Du-te la un atelier specializat in reparatii diesel se rezolva repede...
Recomand un centru Bosch Car Service pt. ca pompa ta este Bosch.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
krystyb |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 2 Dec 2007, 14:56) Du-te la un atelier specializat in reparatii diesel se rezolva repede... Recomand un centru Bosch Car Service pt. ca pompa ta este Bosch.. am sunat la bosch car service, pt diesel mi-au recomandat aici in bucuresti express diesel ( cost reparatie ar fi fost 670 ron, schimbind tot la pompa), dar din pacate, ei lucreaza pana pe 19, erau cu service-ul in renovare, si nu aveau loc anul asta, asa ca m-am dus la total diesel service, unde pt acelasi lucru, dat pompa jos, schimbat nu stiu ce la ea , testat pe banc, m-a costat 1260 ron, cam scump, oare cit costa noua? ce au schimbat in ea de banii astia? |
--------------------
renault
megane 1.9 dci
1 2003
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Macar acum functioneaza ca noua? Ca la banii astia le-as da cu pompa in cap daca as avea probleme!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
krystyb |
![]()
|
deocamdata functioneaza normal, nu simt nici o diferenta, doar ca inainte curgea, si acum nu mai curge, si am un an garantie...
|
--------------------
renault
megane 1.9 dci
1 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 03:57 |