pe doua roti, 4x4, 69 si 70, pegasul & suzi & Loganul ofensator & o promisiune
![]() ![]() |
pe doua roti, 4x4, 69 si 70, pegasul & suzi & Loganul ofensator & o promisiune
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
achizitie?!
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
pai acolo e ca si cu balerina, bucurie
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
s-a ramolit .. nu mai "se ecsista" balerine si alcoooooool ... primele semne de batranete
![]() ![]() plus soacra pe capul lui ![]() This post has been edited by cj98czh: 23 Apr 2025, 09:52 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa o teapa pe olx...nu ma incanta nici asta.
Macar intinzatorul de pe autodoc e ina. O sa comand doar din spania/franta/germania This post has been edited by wolfin: Yesterday, 09:02 Attached thumbnail(s) 20250424_095629_copy_997x1330.jpg ( Size: 268.17k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 23 Apr 2025, 09:51) s-a ramolit .. nu mai "se ecsista" balerine si alcoooooool ... primele semne de batranete ![]() ![]() plus soacra pe capul lui ![]() Și eu găsisem o balerina dar nu prea manca. După 3-4 luni am decis în disperare de cauza sa caut una care face de mâncare fiindcă nu se mai putea. Cu nevasta de acum , prima întâlnire am fost la piata am cumpărat roșii si salata. După asta am realizat că ea e aleasa inimii mele |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
Sigur nu a stomacului?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai dragostea trece prin stomac. Sau așa ceva
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
sa nu uitam unde se termina!
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Io s curios de restaurarea ta.
Fiindcă nu pare ceva ușor să repari o mașină când nu prea mai găsești piese. Mă gândesc că dacă luai o mașină străină de acu 40 de ani poate găseai mai ușor piese, sau nici la alea nu mai se găsesc? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Desi la inceput m am speriat....dar @Ov si Bucazel m au incurajat ca nu e draku asa negru.....se gasesc piese.
sau @harby etc etc etc. orice sfat idee e binevenita. repet...o fac din placere..hobby..as zice pasiune desi e cam mult...ma atrag lucrurile vechi Cam tot ce vrei...afara. in tara...e cam samsareala. Partea buna ca pe motor se potrivesc multe cu r12. Partea rea ..... scumpe ....orice mizilic e de 10 ori mai scump fara de pretul istoric. Am tocmit platforma...astept astrele sa se alinieze. Probabil in mai incep topic nou mai sus. This post has been edited by wolfin: Yesterday, 11:59 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
Am luat eu aripi, pod pedalier, si multe alte elemente de caroserie de afara, greu greu faci ceva cu ele, munca multa de aliniere…
R12shop parca a fost cea mai trista experienta dintre toate. Spaniolii au fost ok. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
wolfin |
![]()
|
Da. Spaniolii au fost ok...mai ales managerul de la frenkit...
Si nemtii..cu autodoc dar sa nu mananc spanac...si la cluj ok. This post has been edited by wolfin: Yesterday, 11:40 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:47 |