pastrare rca dupa schimbare nr de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
pastrare rca dupa schimbare nr de inmatriculare
mar10may |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|||
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
eu cand am inscris masina pe numele meu avea RCA tot anul si mi-a zis aia care face actele ptr dosarul care il depui la politie ca trebuie alt RCA si am facut altul .....cred ca nu poti sa pastrezi RCA-ul
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
mar10may, sa inteleg ca aveai RCA valabil pe numele tau pt o masina inmatriculata, apoi ai schimbat numarul masinii si vrei sa operezi modificarea si in polita RCA?
pentru asta nu ai treaba cu politia, ci cu firma de asigurari la care ai RCA. te duci la ei si (cel mai probabil) o sa trebuiasca sa faci un nou RCA si sa depui o cerere de restituire a contravalorii vechii polite RCA pt perioada "neconsumata". altfel spus, daca polita era pe 1 an si mai era valabila 3 luni cand ai facut "manevra", depui cerere sa-ti restituie 1/4 din valoarea ei. iti spun cei de la asigurari ce acte iti trebuie (dovada ca s-a schimbat numarul, de exemplu) e posibil ca totul sa se rezolve si mai simplu, cu un simplu act aditional la polita, dar depinde de asigurator daca face asa ceva sau prefera prima varianta @noo_yd : trebuie RCA pe numele tau. cel de la care ai cumparat masina poate recupera contravaloarea perioadei neconsumate din RCA. ai mai sus procedura. in principiu, lui ii trebuie actul de V/C sa dovedeasca faptul ca nu mai detine masina. |
-------------------- |
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
QUOTE(noo_yd @ 2 Oct 2008, 07:16) eu cand am inscris masina pe numele meu avea RCA tot anul si mi-a zis aia care face actele ptr dosarul care il depui la politie ca trebuie alt RCA si am facut altul .....cred ca nu poti sa pastrezi RCA-ul QUOTE(Smiley @ 2 Oct 2008, 15:17) mar10may, sa inteleg ca aveai RCA valabil pe numele tau pt o masina inmatriculata, apoi ai schimbat numarul masinii si vrei sa operezi modificarea si in polita RCA? pentru asta nu ai treaba cu politia, ci cu firma de asigurari la care ai RCA. te duci la ei si (cel mai probabil) o sa trebuiasca sa faci un nou RCA si sa depui o cerere de restituire a contravalorii vechii polite RCA pt perioada "neconsumata". altfel spus, daca polita era pe 1 an si mai era valabila 3 luni cand ai facut "manevra", depui cerere sa-ti restituie 1/4 din valoarea ei. iti spun cei de la asigurari ce acte iti trebuie (dovada ca s-a schimbat numarul, de exemplu) e posibil ca totul sa se rezolve si mai simplu, cu un simplu act aditional la polita, dar depinde de asigurator daca face asa ceva sau prefera prima varianta @noo_yd : trebuie RCA pe numele tau. cel de la care ai cumparat masina poate recupera contravaloarea perioadei neconsumate din RCA. ai mai sus procedura. in principiu, lui ii trebuie actul de V/C sa dovedeasca faptul ca nu mai detine masina. nu se schimba decat nr de inmatriculare,proprietarul ramane acelasi.decat schimb numarul cu unul preferential. |
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
teodorciurea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 8 May 08 From: Braila ![]() |
din cate stiu, se poate anula intr un fel rca-ul, si sa primesti banii pe lunile ce au ramas, si apoi iti faci alt rca, cu ce numere, sau la ce firma doresti..
|
--------------------
Renault Clio
RENAULT Clio
2008
- B85KGR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:48 |