parbriz laguna2
![]() ![]() ![]() |
parbriz laguna2
intudose |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|||
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
eu am dat cam 2200 RON la o laguna II.2 cu parbriz atermic si cu senzor ploaie/lumina
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
intudose |
![]()
|
cu tot cu montaj?la reprezentanta?trebuie schimbat si senzorul?
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
sau cu 500 ron aftermarket... daca pentru atermicul ala mai dai inca 17 milioane...
|
--------------------
-
-
-
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
alal de 2200... era vreo 1200 parca la un service de parbrize... restul e adaos
![]() |
|
|
intudose |
![]()
|
ccezar2004 ala de3 la service de parbrize era cu tot cu senzor?peal tau l-ai schimbat cu tot cu senzor?
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
se scoate senzorul cu mana si se pune pe parbrizul nou...
nu exista parbriz cu senzor... exista parbriz care are suport pentru senzori... costa la fel cat unul normal... Eu am pus parbriz pentru senzori, desi nu am senzori... Altul n-aveau pe stoc si n-avea rost sa mai astept. Asa ca baietii au desprins suportul de parbriz si a ramas un parbriz normal. |
--------------------
-
-
-
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Senzorul se demonteaza de pe parbrizul vechi, se lasa sa "atirne", se pune parbrizul nou, se monteaza senzorul la loc si gata!
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fratilor cum stiu daca am parbriz atermic?
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
ccezar2004 |
![]()
|
eu din cate stiu parbrizul vine cu senzor... deoarece ala sta acolo prin lipire.... in fine asta stiu eu...
@przamfiri: de regula daca ai clima (nu doar AC) ar trebui sa ai parbriz atermic... dar nu bag mana in foc ca e 100% adevarat... sau incearca sa cauti codul de pe parbriz pe net.... |
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
parbriz pilkington heliomat la fel ca si originalul de pe masina 850ron. Cu putina cautare poti gasi. Parbriz normal 450 ron.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Parbriz pilkinton normal cu senzor am platit 570 cu montaj inclus. Unul atermic easte 800 ron cu montaj inclus. Mergeti la Gimarom - sunt preluati de Pilkinton si vand numai produsle lor, la cele mai mici preturi.
This post has been edited by byby: 12 Oct 2008, 08:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Intrucit am asistat la schimbarea parbrizului(multumesc ccezar2004 pt. pontul cu murdarirea stilpului) va spun sigur ca senzorul nu vine cu parbrizul.Pe parbriz este lipit soclul (metalic, cu cleme elastice) in care se fixeaza senzorul prin presare.
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
diferenta intre un parbriz normal si unul heliomat : cel heliomat, intr-un con de umbra are o culoare mov. nu stiu cate masini sunt dotate cu parbriz atermic. genul acesta de parbriz omoara toate emisiile de unde, deci nu poti folosi deterctor radar, gps-ul merge foarte prost. multi confunda parbrizul atermic cu cel heliomat.
discutiile astea sunt pe forum la un topic mai vechi |
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
intudose |
![]()
|
gata fratilor,l-am schimbat...cost parbriz atermic si cu suport pentru senzor ploaie 873 lei direct din reprezentanta renault serus...
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Unde gasiti voi parbrize la preturile astea de nimic???Am schimbat deja 2 parbrize unul chiar nashpa, simplu fara tenta aia de culoare ceva marca fantoma cu 1000 RON si ultima data am dat 1200 RON pe parbriz fata (ceva Guardian) are tenta aia de culoare senzor de ploaie etc.Parbrizele le-am schimbat la centru de parbrize(gimarom)Satu Mare.
PS.Pe un geam lateral ceva fantoma am dat 350 RON. Si sa nu credeti ca ma zgarcesc la bani ca imi iau fantome dar altceva nu prea se gaseste prin Satu Mare sau nu am gasit eu |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
chiril |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 October 08 ![]() |
am si eu o problema cu parbrizul...am 2 floricele mici de la pietrecare nu sunt mai mari decat unghia dar mai e si faptul ca parca este deteriorat cu aschii de 1 mm care strica mult vizibilitatea pe ploaie.
deci cam astea ar fi preturile la schimbat cu tot cu manopera ? si garantie se ofera pentru manopera si parbiz ? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6i
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(budyspy @ 13 Oct 2008, 23:20) diferenta intre un parbriz normal si unul heliomat : cel heliomat, intr-un con de umbra are o culoare mov. nu stiu cate masini sunt dotate cu parbriz atermic. genul acesta de parbriz omoara toate emisiile de unde, deci nu poti folosi deterctor radar, gps-ul merge foarte prost. multi confunda parbrizul atermic cu cel heliomat. discutiile astea sunt pe forum la un topic mai vechi Ce spune budyspy mai sus cred ca nu e 100% exact. Adica parbrizul heliomat nu il exclude pe cel atermic cred eu. Parbrizul meu este heliomat pentru ca are acea nuanta violeta dar in acelasi timp gps-ul are receptia mult mai proasta, chestie probata in acelasi loc pe doua masini (una a mea) cu acelasi gps...deci eu cred ca al meu e si heliomat si atermic in acelasi timp. Are niste coduri si simboluri in coltul din stanga jos si o sa incerc sa fac o poza ca e acolo un simbol care cred eu ca se refera la faptul ca e atermic. This post has been edited by Dan73: 9 Apr 2009, 11:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La parbrizul atermic se poate foarte usor obseva zona de demarcatie dintre partea cu folie metalica si cea fara in zona oglinzii (cu cativa milimetri mai in exterior fata de zona punctata).
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Dan73 |
![]()
|
Intr-adevar asa e cum spui tu. Deci am parbriz atermic si heliomat. Desenul care indica asta e primul din stanga. In partea de jos a parbrizului linia de demarcatie e ceva mai jos dar pe laterale e cam la 3-4 mm.
This post has been edited by Dan73: 9 Apr 2009, 17:02 Attached thumbnail(s) DSC04628.JPG ( Size: 60.99k ) Number of downloads: 2068 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
intudose |
![]()
|
Dan73 ala e parbrizul original al masini?exact din ala am montat si eu pe masina..daca nu este al masini cat te-a costat?
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mergeti la reprezentante Gemarom (in Bistrita se numeste CENTRUL DE PARBRIZE). Au preturi ok la parbrize Pilkington, incepand de la aprox. 500 RON parbriz simplu. Manopera e pe la 100 RON.
Eu am montat acum un an la ei unul pentru Megane II.2, simplu, si cu manopera a fost 500 RON. Sa comportat la griblura mai bine decat cel original. Am primit o piatra si chiar daca s-a ciobit, nu au aparut crapatrui. La cel original, de la o ciobitura asemanatoare, intr-o luna aveam 3 "mustati", care s-au tot lungit, pana au ajuns la marginea parbrizului. This post has been edited by gabizegrean: 9 Apr 2009, 19:15 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Dan73 |
![]()
|
E parbrizul original.
Cam asa e cu astea originale, cam plesnesc. Am avut o crapatura de un centimetru de la o pietricica dar cand am vazut ca incepe sa se lungeasca m-am dus la o firma care se ocupa cu reparatii parbrize. Acum am alta de la o alta piatra. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gabize |
![]()
|
Si eu la Megane parbrizul original l-am reparat in prima faza, la o firma de profil, dar au aparut alte crapaturi care s-au extins repede.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
Se poate face ceva in cazul unei mici crapaturi ? M-as duce sa intreb si eu la un centru de reparatii, ca dupaia poate va fi prea tarziu. De la un punct micutz, o ajuns deja cam mare si se lateste...cred ca trebuie sa ma astept sa si crape in curand.
|
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
Dan73 |
![]()
|
In Bucuresti sunt vreo doua-trei firme. Una e Autoglass si mai e una pe Ferdinand dar nu mai stiu cum ii spune. Ar trebui sa ai si in Timisoara firme care fac reparatii din astea ca nu e mare smecherie. Uneltele incap intr-o geanta gen diplomat.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 17:06 |