nu mai stiu ce sa fac cu ea!, ABS,ESP-probleme multe!!!!
![]() ![]() ![]() |
nu mai stiu ce sa fac cu ea!, ABS,ESP-probleme multe!!!!
alinstan1710 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 31 January 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) 27102011155.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 1010 |
||
--------------------
renault
laguna 2
2001
- AA LN1710
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie sa schimbi centrala/modulul de ABS/ESP de pe masina ta cu alta IDENTICA cu cea de pe masina....si ai rezolvat problema.
Cauta una SH buna ca este OK . @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alinstan1710 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 4 Feb 2012, 21:52) Trebuie sa schimbi centrala/modulul de ABS/ESP de pe masina ta cu alta IDENTICA cu cea de pe masina....si ai rezolvat problema. Cauta una SH buna ca este OK . @+ si daca o schimb la fel ca pompa de frina ??? si nu se stinge becul???asta mie durerea si cu caderile la acceleratie???? 4 Feb 2012, 22:40: ABS Block 8200001333C acesta e codul ce lam gasit pe abs doarr piesa cu acest cod sau orcare din anul ei si nu gasesc pe net in germania:(( This post has been edited by alinstan1710: 4 Feb 2012, 22:40 |
--------------------
renault
laguna 2
2001
- AA LN1710
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
Am patit cu o Mazda ce o aveam de la serviciu exact ce ai patit tu si la fel ca si tine am mers la Bosh,Romania ce i drept,si mi a zis ca i eroare necunoscuta,ca o fi un senzor sau ceva,dar au stiut sa ceara banul.A doua zi m am dus la reprezentanta doar pt a pune diagnosticul,rezultatul a fost cel asteptat,centrala ABS ce costa la reprezentanta 3000 de euro.Am refuzat , bineinteles,sa dau atatia bani,am platit diagnoza si am mai mers cu ea asa fara Abs cateva luni pana am fost in Lituania la un second si am rezolvat cu 300 de euro cu tot cu manopera.
Sfatul meu este sa te duci la reprezentanta Renault doar pentru diagnoza iar dupa ce primesti verdictul lor vei sti cu siguranta problema masinii si vei putea lua o piesa second .Iti urez bafta si tine ne la curent cu evolutia lucrurilor. This post has been edited by twinbubu: 4 Feb 2012, 23:03 |
--------------------
Renaut
twingo
2001
- IS 06 TIK
|
|
alinstan1710 |
![]()
|
faza e ca am facut deja 2 diagoze am dat cu verificat aproape 100 euro plus pompa frina care era si buna no se aduna si acuma nu am idee sa schimb prostia aia si sa mearga ????si de acceleratie nu sti nimic sau faza cu eroarea la injectie??
![]() ![]() ![]() 5 Feb 2012, 10:35: nu mai are nimeni alta parere?? pffff ![]() This post has been edited by alinstan1710: 5 Feb 2012, 10:35 |
--------------------
renault
laguna 2
2001
- AA LN1710
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
QUOTE(alinstan1710 @ 4 Feb 2012, 23:12) faza e ca am facut deja 2 diagoze am dat cu verificat aproape 100 euro plus pompa frina care era si buna no se aduna si acuma nu am idee sa schimb prostia aia si sa mearga ????si de acceleratie nu sti nimic sau faza cu eroarea la injectie?? ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>5 Feb 2012, 10:35:</span> nu mai are nimeni alta parere?? pffff ![]() Faza cu cazutul acceleratiei sa nu fie de la modulul ala care coordoneaza clapeta de acceleratie...nu am vazut ce tip de motor ai...e diesel sau benzinar? p.s. scuze am vazut ca e diesel...atunci trebuie sa vorbeasca un ,,dizelar,, ![]() This post has been edited by fazer: 5 Feb 2012, 13:16 |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
alinstan1710 |
![]()
|
e diesel despre ce modul zici inainte sa schimb pompa de frima si filtrele a fost ok nu am avut problema asta acuma dupa face figuri
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
- AA LN1710
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
nu stiu daca iti pot fi de ajutor dar la mine la fel se aprindeau abs + esp,dar de vina a fost mai intai un rulment pe fata dreapta deoarece s-a dus banda magnetica de pe el(care citeste abs-ul)dupa care pe aceeasi parte am schimbat senzorul abs deoarece s-a atins de planetara si s-a ros.mult noroc in continuare
|
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
alinstan1710 |
![]()
|
bas1.jpg mie mi sa verificat mufa care vine in partea de jos de la modulul abs Steuer-geret e modulul si cica nu are curent sa fie de la modul nu cred ca ar fi problema de la rotiii ca ii dadea la tester ca e bai acolo semzorul nu ?? eroare care mio data e C 1131 Magnetventil Bremskraftverstaker, dar a verificat si faza e ca chestia aia e in pompa de frina si nu ii vine curent:(((( sa fie oare modulul sau cablul acuma am fost la o tura si nu sa aprins becul la abs decat dupa ce am apasat frina si trebuie sa ii fac TUV-ul RAR DE LA NOI SI PINA NU SCAP DE BECUL II BORD NU IL POT FACE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2001
- AA LN1710
|
|
alinstan1710 |
![]() ![]()
|
Am aflat problema am fost la reno la tester si e modulul abs esp asa ca no:)))
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
- AA LN1710
|
|
alupsa74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 29 June 11 From: Alba Iulia ![]() |
Norocul tau ca esti in Germania si ai unde sa cauti.
Si eu am avut aceiasi problema , cu un bloc cu acelasi cod 82 00 001 333 pe motor 1.8i benzina si am cautat 4 luni de zile dupa un bloc identic ( am incercat inainte 2 blocuri cu alte coduri de pe motoare 1.8i benzina care nu s-au potrivit ) ca sa fii sigur de reusita cauta un bloc exact cu acelasi cod pentru ca ai masina din 2001 prima versiune de Laguna 2 si alt bloc nu o sa se potriveasca. pentru mai multe detalii cauta pe topicul deschis despre ESP/ABS unde o sa gasesti mai multe detalii si despre reteaua multiplex creata intre bloc ABS/ESP si senzorii de acceleratie transversala si longitudinala. bafta |
--------------------
Renault
Laguna II 2001 Initiale
1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:23 |