navigatie scenic 2(2005)
![]() ![]() ![]() |
navigatie scenic 2(2005)
jimmycj73 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2005
- da-xx-xxxx
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Se poate, dar efortul e nejustificat...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
complicat rau si scump ca naiba, plus ca apoi depinzi de hartile oferite de Renault
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
se monteaza usor daca este demontat de pe masina donatoare si scos cablajul aferent ,
plus ca trebuie schimbate si ceasurile de bord cu display mare . |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
daca demontat/montat aproape tot interiorul masinii e usor...
This post has been edited by BiGBearRO: 28 May 2015, 09:53 |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
pai ..se da partea de sus jos, pare usor de desfacut ..surubaraie
|
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
QUOTE(synergist @ 28 May 2015, 10:14) partea de sus a cui? zici ca umbli doar la un capac trebuie: - schimbat display - unitatea GPS vine sub scaunul pasagerului, in locul sertarului - alta unitate CD - antena trebuie schimbata toate astea au cablaje care le leaga si nu sunt deja pe masina, vin pe sub mocheta/tapiterie/plastice iar la final trebuie pus clip-ul pe masina sa ii setezi noul bord etc este intradevar facil daca ai masina donatoare langa si muti de pe una pe alta, la cata treaba e usor nu poate fi spus ca e orcium succes cui are curaj sa se bage |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
cel mai greu este cu antena , cablajul nu este tras , cel al navigatiei este separat , clipul nu are treaba aici .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
inteleg ...m`am grabit cand am zis ca e usor, pare mai usor sa schimbi masina!
|
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
QUOTE(iDoctor @ 28 May 2015, 15:21) cel mai greu este cu antena , cablajul nu este tras , cel al navigatiei este separat , clipul nu are treaba aici . imi este greu sa cred ca schimbarea afisajului (care este alt tip), montarea butoanelor de comanda a GPS si restu ce tine de GPS se face fara clip pentru activarea lor spun asta prin prisma faptului ca daca iti pui oglinda heliomata trebuie sa o activezi din clip, altfel o pui degeaba, desi cablajul este deja pe masina si nu are decat +/- *** se pare ca chiar nu e nevoie de CLIP pentru activare, CLIP-ul nu "vede" navigatia oricum partea cu activarea ar fi fost cea mai usoara operatiune This post has been edited by BiGBearRO: 29 May 2015, 09:53 |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
jimmycj73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 May 15 ![]() |
multumesc pentru raspunsuri...din cate imi spuneti nu se merita...
|
--------------------
renault
scenic
2005
- da-xx-xxxx
|
|
grig001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 13 September 15 From: Republica Moldova ![]() |
Buna.
Dar pentru asa tip de navigatie unde pot gasi hartile ? http://images.forum-auto.com/mesimages/505757/Phil287.jpg Merci |
--------------------
Renault
Scenic II
2007
- WYH 087
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:30 |