montare bara fata laguna 2, cum o montez
![]() ![]() ![]() |
montare bara fata laguna 2, cum o montez
daniLaguna2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|||
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
up pls
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
salut. tinand cont de faptul ca a mea este facelift, eu iti arat cum am dat-o jos. banuiesc ca la phase 1 difera probabil modul de prindere de deasupra grilei, sub partea din fata a capotei motor.. deci: in partea din fata, deasupra, sub capota, deasupra grilei este bara prinsa in surubele d-alea mici, de plastic, ce se fractureaza foarte usor. mai este prinsa in partea de jos in patru suruburi sanatoase, metalice, prinse in scutul metalic de sub motor. apoi, si astea ar fi un pic mai greu de ajuns la ele, mai sunt cate un surub la capetele barii, langa roti, ce prind partea de sus a barii de partea de jos a aripii si impreuna sunt tinute pe un suport metalic de pe sasiu. deci, surubul asta trece prin 3 gauri. asdar pt a ajunge la el, trebuie sa faci loc, mai exact sa dai la o parte protectiile de plastic de la roti, cele ce protejeaza proiectoarele de noroi....grija mare la protectiile astea de plastic, sunt cam fragile. ideea e ca acolo trebuie sa bagi 2 chei, sa poti desface surubul respectiv, deci ai nevoie de spatiu. dupa ce ai demontat toate astea, 4 la scut, 4 deasupra grilei si cele cate unul la fiecare capat al barii, tragi de ea in fata si iese. grija la firele de la proiectoare, sa le scoti, si daca ai spalatoare la faruri, si alea au niste conducte pt apa. in foto ti-am notat locurile unde sunt suruburi de scos... ce sa zic, bafta la demontat!
Attached thumbnail(s) DSC08159.jpg ( Size: 669.8k ) Number of downloads: 613 DSC08164.jpg ( Size: 638.68k ) Number of downloads: 698 DSC08165.jpg ( Size: 590.12k ) Number of downloads: 648 DSC08166.jpg ( Size: 591.09k ) Number of downloads: 678 DSC08171.jpg ( Size: 660.29k ) Number of downloads: 647 |
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:22 |