miros ciudat
![]() ![]() ![]() |
miros ciudat
lucian_lex |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
manager
2007
|
|||
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Pai depinde de unde vine mirosul...de la masina sau din alta parte
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Alex11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 07 ![]() |
Si eu am parte de un miros mai ciudat asa de la masina. O explicatie ar fi de la ambreiaj fiind nou. Daca gresesc nu dati cu paru'
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2007/Expression
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa soliciti mult ambreiajul la manevrele de parcare si de acolo sa vina mirosul.
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
lucian_lex |
![]()
|
mirosul vine de la masina, si eu cred ca este de la ambreiaj insa nu il solicit foarte mult si chiar asa sa miroase un ambreiaj nou?
|
--------------------
renault megane
manager
2007
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Orice ambreiaj miroase daca il patinezi un pic mai mult (cand sa urci o bordura cu spatele de exemplu). Daca nu miroase mereu, nu ai de ce sa iti faci griji...
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca ambreiajul miroase cumplit a ars si nu praf de pusca! Mirosul de praf de pusca e intepator!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Te-ai uitat de negreala ceva pe la electrice?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
lucian_lex |
![]()
|
sa fie de la partea electrica? mentionez ca acest miros l-am avut inca de la inceput si doar la parcari facute din mai multe miscari(insa eu stiam ca ambreiajul miroase a priza arsa si nu a praf de pusca)
La masina cealalte care am avut-o nu am mai patit asa ceva! sa fie asa sensibil ambreiajul? |
--------------------
renault megane
manager
2007
|
|
krystyb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 13 May 07 ![]() |
pune mana si pe jenti, vezi daca sint incinse, sa nu fie mirosul si de la placutele de frana.
|
--------------------
renault
megane 1.9 dci
1 2003
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
poate ai ceva defect pe partea electrica la mers inapoi se mai aprind becurile ?
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
lucian_lex |
![]()
|
functioneaza corect instalatia electrica, se poate sa fie si de la placute.
Dar nimeni nu a mai simtit acest miros? se simte imediat dupa parcari si dispare repede, la inceput am zis ca e noua si de aceea, dar acum? problema e ca intra si in habitaclu mirosul. |
--------------------
renault megane
manager
2007
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cand a fost zapada mare, am patinat si mi-a mirosit si mie ambreiajul dar as zice mai degraba ca a mirosit a oua clocite decat a ars
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
lucian_lex |
![]()
|
cred ca acesta este mirosul insa mi se pare ceva in neregula cu acest ambreiaj deoarece se "incinge" foarte repede, am mai condus masini de a lungul timpului insa eu asa ceva nu am patit, se poate sa fie dintr-un material mai special de da acest miros. nu stiu ce sa zic.
|
--------------------
renault megane
manager
2007
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu trebuie sa o fortez destul de mult ca sa inceapa sa miroasa (am patinat cam 4-5 minute in zapada inainte sa simt mirosul acela).
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
salut!
si eu si simt accelasi lucru, indiferent daca fac 10 manevre la parcare sau doar 2..... si nici nu merg cu ambreiajul patinat, decat f.f.putin. totusi cred ca este de la ambreiaj, deoarece, seara cand o bag in garaj si urc o mica panta cu spatele, ambreiajul fiind patinat, mirosul mai mult se simte mult mai puternic... iar cand zilele trecute am fost nevoit sa plec din rampa la Mall a mirosit super tare ... |
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
'Asa face ele'.
Vaz ca e un miros specific pentru Megane ![]() Si nici eu nu solicit prea mult ambreiajul. Dar la mine abia se simte, nu e foarte pregnant. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
danbravoksv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 20 April 07 From: brasov ![]() |
Mirosul este specific gazelor de esapament motoarelor euro.
|
--------------------
renault
twingo;1,2 16 V;75 c.p.
2003
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
... mai ales la diesel
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
pepene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aiurea.. nu miroase a praf de pusca.. intepator cum a descris el.. si dieselu si benzina au mirosurile lor specifice de benzina/motorina.
|
--------------------
Renault
Megane
II Coupe 1.6 16v: clima, EBV+AFU, ploaie+lumina
- B 32 ZOM [URL=http://www.pistolfarapermis.ro]Pistol fara permis[/URL]- legal, nou, cu factura
[URL=http://www.pzl.ro]Realizare site web[/URL]- ieftin si profi |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:48 |