megane 1, turatii mari
![]() ![]() ![]() |
megane 1, turatii mari
muresan bogdan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1
- MM.42.LEU
2000 combi
|
|||
muresan bogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 July 09 ![]() |
multumesc de ajutor dar am rezolvat. era o garnitura pe care ampiscat-o si tragea aer fals.multumesc
![]() |
--------------------
renault
megane 1
- MM.42.LEU
2000 combi
|
|
skymax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 19 January 09 ![]() |
Salut Bogdan!
Spune-ne si noua cum ai rezolvat problema cu garnitura,ai gasit alta sa o inlocuiasti sau ai lipito pe aia cumva? Si eu am o problema asemanatoare dar mi-e teama sa umblu acolo sa nu cumva sa fi ''coapta'' ace garnitura si sa nu am ce sa-i mai fac. 20 Jul 2009, 13:37: Banuiesc ca de garnitura asta vorbesti.Nu? 20 Jul 2009, 13:46: Mai incerc odata sa pun imaginea sper sa mearga. This post has been edited by skymax: 20 Jul 2009, 13:46 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
megan clasic
2001 berlina
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu am schimbat azi garniturile cu pricina si am curatat corpul clapeta. Garniturile nu se lipesc, e fuscherei. Se cumpara ca piese de origine de la Renault (60 sau 90 ron ambele, nu mai tin minte). Cea importanta e cea mica (mai subtire).
Degeaba schimbi grniturile daca nu speli depunerile de calamina. This post has been edited by Dodone: 20 Jul 2009, 21:26 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 11:38 |