material insonorizant pe capota motor, exista la megane?
![]() ![]() ![]() |
material insonorizant pe capota motor, exista la megane?
Renaultouille |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai poti sa incerci sa pui o "blana" de diesel. Daca ajuta sau nu nu stiu, zic si eu...
Am mers acum o vreme cu un m2.1 1.6 16v si era f silentios, chiar si la 130-150. Era asa cum a venit de la mama lui. This post has been edited by shteffanivlad: 4 Mar 2008, 13:43 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Din fabrica exista numai la diesel, are si un cod, dar e vre-o 400 de lei. Eu am vrut sa-mi iau de la AMG, dar tipul de la piese m-a intrebat: "Aveti motor pe benzina? Ca alea nu au, se supraincalzeste motorul." Acum nu stiu daca avea dreptate, daca motorul se raceste prin capota, sau prin radiator, dar m-am lasat pagubas. La turatii mici, pana in 3000-3500rpm, motorul e destul de silentios si fara.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Nasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 14 January 08 ![]() |
La relanti abia daca aud motoru'. La turatii de peste 4500 suna frumos. Intrebarea mea este: De ce ai nevoie de material insonorizant pe interiorul capotei de la motor ?
|
--------------------
Megane
Bicorp 1.6 16V
2007 Dynamique
- Super multumit de ea
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
pai treaba sta cam asa: la relanti intr-adevar nu se aude motorul, in reprize prin oras imi place cum suna motorul pe la 4500 de turatii,dar eu fac foarte des valcea bucuresti si merg tare pe autostrada iar la viteze mari ma deranjeaza zgomotul...am avut ocazia sa merg de curand cu un hyundai accent (masina de care aveam o parere tare proasta) si surpriza...pe la 150 la ora ma intelegeam cu lumea in masina, dar la renault trebuie sa urlu ca sa se inteleaga ceva. chiar mi-e ciuda
apropo...si la audi se aude frumos motorul in 4500 de ture in reprize...dar sa am pardon la 200 la ora nu auzi o musca This post has been edited by Renaultouille: 4 Mar 2008, 19:23 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu uiti si zgomotul din cauza rezistentei la inaintare, adica a vantului.
Ca si aia e deranjanta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Renaultouille |
![]()
|
din pacate la zgomotul creat de vant nu prea vad ce se poate face (poate doar sa reproiectam meganu' sa fie mai aerodinamic)
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Intreb si eu aici, ca sa nu mai deschid un topic nou tot legat de insonorizare. Zilele trecute mi-a cazut modulul de la alarma peste picioare. S-a desfacut scociul cu care era prins pe acolo sub bord. Acum vine intrebarea.... nu ar fi trebuit sa am un insonorizant, ceva deasupra pedalelor, sa nu pot sa bag mana in bord pe acolo?
This post has been edited by Highwayman: 5 Jan 2009, 12:16 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Insonorizantul e pe tabla, ai acces sub bord fara sa-l dai la o parte. Modulul de alarma nu se amplaseaza sub insonorizant... trebuia sa fie fixat cu coliere din plastic, nu cu "scoci'!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Asa ma gandeam si eu ca ar trebui prins, cert e ca a stat bine-mersi de 2 ani de cand am masina. Doar ca ma asteptam ca in dreptul pedalelor sa fie ca un capac, ceva, in genul insonorizantului care s-a pus la Logan faza a doua. Oricum, mie mi se pare destul de silentioasa, mai tare e zgomotul la rulare.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
dupa ce mergi cu masina, te obisnuiesti cu zgomotul masinii. Eu n-am mers vreo 4 zile cu masina, intre timp mergand cu un tico si cand m-am urcat in a mea, nu se auzea de loc motorul, dar apoi am inceput sa-l reaud iar. Dar in mers, zgomotul cel mai puternic este cel de rulare, dupa cum e precizat si in cartea masinii motorul are mai multi decibeli la relanti decat in mers.
Si nu compara audi care este dublu la pret fata de un megane. This post has been edited by Ryk: 5 Jan 2009, 15:46 |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:19 |