Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

material insonorizant pe capota motor, exista la megane?

Renaultouille
post 4 Mar 2008, 13:00
Post #1

Membru de partid

Group: Members
From: Bucuresti / Rm. Valcea

salutare! exista vreun material insonorizant pe interiorul capotei de la motor? pentru ca eu la megane-ul meu nu am...daca nu exista din fabrica ce parere aveti...are vreun efect daca pun ceva gen dynamat? e enervant rau sunetul dupa 110km/h in sus
mentionez ca am cautat cu search si nu am gasit asa ca in cazul in care am deschis un topic care s-a mai discutat imi cer scuze

--------------------
Renault Megane 2.1 / 1.6 16v 2004
Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
shteffanivlad
post 4 Mar 2008, 13:42
Post #2

Membru cu ESP/ASR

From: Bucuresti

Pai poti sa incerci sa pui o "blana" de diesel. Daca ajuta sau nu nu stiu, zic si eu...

Am mers acum o vreme cu un m2.1 1.6 16v si era f silentios, chiar si la 130-150. Era asa cum a venit de la mama lui.

This post has been edited by shteffanivlad: 4 Mar 2008, 13:43

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
19vik
post 4 Mar 2008, 14:14
Post #3

Membru

Din fabrica exista numai la diesel, are si un cod, dar e vre-o 400 de lei. Eu am vrut sa-mi iau de la AMG, dar tipul de la piese m-a intrebat: "Aveti motor pe benzina? Ca alea nu au, se supraincalzeste motorul." Acum nu stiu daca avea dreptate, daca motorul se raceste prin capota, sau prin radiator, dar m-am lasat pagubas. La turatii mici, pana in 3000-3500rpm, motorul e destul de silentios si fara.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Nasu
post 4 Mar 2008, 14:22
Post #4

Membru incepator

La relanti abia daca aud motoru'. La turatii de peste 4500 suna frumos. Intrebarea mea este: De ce ai nevoie de material insonorizant pe interiorul capotei de la motor ?

--------------------
Megane Bicorp 1.6 16V 2007 Dynamique - Super multumit de ea
+
Renaultouille
post 4 Mar 2008, 19:21
Post #5

Membru de partid

pai treaba sta cam asa: la relanti intr-adevar nu se aude motorul, in reprize prin oras imi place cum suna motorul pe la 4500 de turatii,dar eu fac foarte des valcea bucuresti si merg tare pe autostrada iar la viteze mari ma deranjeaza zgomotul...am avut ocazia sa merg de curand cu un hyundai accent (masina de care aveam o parere tare proasta) si surpriza...pe la 150 la ora ma intelegeam cu lumea in masina, dar la renault trebuie sa urlu ca sa se inteleaga ceva. chiar mi-e ciuda
apropo...si la audi se aude frumos motorul in 4500 de ture in reprize...dar sa am pardon la 200 la ora nu auzi o musca

This post has been edited by Renaultouille: 4 Mar 2008, 19:23

--------------------
Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
+
Solon
post 4 Mar 2008, 20:22
Post #6

Membru autentic

Sa nu uiti si zgomotul din cauza rezistentei la inaintare, adica a vantului.
Ca si aia e deranjanta!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Renaultouille
post 5 Mar 2008, 11:23
Post #7

Membru de partid

din pacate la zgomotul creat de vant nu prea vad ce se poate face (poate doar sa reproiectam meganu' sa fie mai aerodinamic) tongue.gif

--------------------
+
Highwayman
post 5 Jan 2009, 12:10
Post #8

Membru autentic

From: Marele sat numit Bucuresti

Intreb si eu aici, ca sa nu mai deschid un topic nou tot legat de insonorizare. Zilele trecute mi-a cazut modulul de la alarma peste picioare. S-a desfacut scociul cu care era prins pe acolo sub bord. Acum vine intrebarea.... nu ar fi trebuit sa am un insonorizant, ceva deasupra pedalelor, sa nu pot sa bag mana in bord pe acolo?

This post has been edited by Highwayman: 5 Jan 2009, 12:16

--------------------
- - Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
+
19vik
post 5 Jan 2009, 12:30
Post #9

Membru

Insonorizantul e pe tabla, ai acces sub bord fara sa-l dai la o parte. Modulul de alarma nu se amplaseaza sub insonorizant... trebuia sa fie fixat cu coliere din plastic, nu cu "scoci'!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Highwayman
post 5 Jan 2009, 12:41
Post #10

Membru autentic

From: Marele sat numit Bucuresti

Asa ma gandeam si eu ca ar trebui prins, cert e ca a stat bine-mersi de 2 ani de cand am masina. Doar ca ma asteptam ca in dreptul pedalelor sa fie ca un capac, ceva, in genul insonorizantului care s-a pus la Logan faza a doua. Oricum, mie mi se pare destul de silentioasa, mai tare e zgomotul la rulare.

--------------------
- - Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
+
Ryk
post 5 Jan 2009, 15:45
Post #11

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

dupa ce mergi cu masina, te obisnuiesti cu zgomotul masinii. Eu n-am mers vreo 4 zile cu masina, intre timp mergand cu un tico si cand m-am urcat in a mea, nu se auzea de loc motorul, dar apoi am inceput sa-l reaud iar. Dar in mers, zgomotul cel mai puternic este cel de rulare, dupa cum e precizat si in cartea masinii motorul are mai multi decibeli la relanti decat in mers.
Si nu compara audi care este dublu la pret fata de un megane.

This post has been edited by Ryk: 5 Jan 2009, 15:46

--------------------
Renault Megane III 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC - N-am...
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 08:19
Dacia