keyless go, butonul din clanta
![]() ![]() ![]() |
keyless go, butonul din clanta
alex1988 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|||
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
Din pacate asa incepe inceputul sfarsitului
|
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
alex1988 |
![]()
|
Au ajuns butoanele, dar nu pot sa desfac acel maner, are un surub cred in mijloc pe interior
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
sageata1976 |
![]()
|
La mine nu are nici un surub,totul ete pe cleme,se incepe de la jumatate spre buton pt.a crea o usoara curba necesara unei cleme mai lungi aflata pe orizontal in capatul manerului(e cam ciudata,nu stiu cum sa explic mai bine),cred ca esti din bacau ca te ajutam,se rezolva in 5minute treaba daca prinzi spilu
This post has been edited by sageata1976: 10 Apr 2012, 06:07 |
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
Horia_D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 August 10 From: BRASOV ![]() |
exista un surub si se afla in capatul opus al manerului fata de buton. el este accesibil dupa ce scoti manerul din usa si inlaturi garnitura de cauciuc.
sper sa va ajute explicatia, mai bine n-am reusit ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCi 106 CP
2006 hatchback
|
|
sageata1976 |
![]()
|
La procedeul descris de mine cu poze se vede ca se declipseaza de la jumatate spre buton(nu se desface tot)si ai loc sa scoti butonul. Vezi poza 2,3 si 4
This post has been edited by sageata1976: 10 Apr 2012, 07:52 |
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
alex1988 |
![]()
|
poate fi si dupa fabricatie? ma refer acele inainte de 2007 sa aibe surub pe interior, iar astea mai noi nu?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
xenolith |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 March 12 ![]() |
Eu am o problema mai delicata cu acest sistem, si anume, mi-a julit unu ambele portiere pe partea stanga si a trebuit sa le schimb, m-am dus la dezmembrari si mi-am luat altele insa am omis sa ma uit daca au acesti senzori. Ei bine mi-am dat seama prea tarziu, adica am aruncat vechile portiere care erau varza si se pare ca acestea noi nu au senzorii si nici macar gaura data, aveti idee cum se monteaza? unde se gasesc? ce trebuie sa fac mai exact? Multumesc anticipat
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007 2.0 Luxury http://teodormarin.ro
|
|
alex1988 |
![]()
|
Am schimbat fulia la alternator asa ca am scos bateria. Dupa ce am pus bateria la loc, la inceput geamurile mergeau intrerupt Urcau si coborau cate 5 cm si se opreau, si nu merge acum nici senzorii de mana de pe portiere. Cum trebuie facut ca sa ii activez. Geamurile si-au revenit. Am urcat si am coborat asa intrerupt de vreo 2 ori si merg acum
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
alex1988 |
![]()
|
Nu ma poate ajuta nimeni?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
alex1988 |
![]()
|
este siguranta pentru acei senzori optici de pe portiere? Daca da unde o gasesc? Poate e arsa siguranta
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista siguranta pentru senzorii optici,ei sunt alimentati direct in UCH, de incuiat ti se incuie masina ? de la unul din butoanele de pe manere?
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
alex1988 |
![]()
|
da. Doar de la unu, restu nu merg, cand mai cenzurat sau cand sta mult in soare mai merg si alte butoane de pe portiere, trebuie sa le schinb dar imi e cam frica sadesfac acele manere , sa nu rup ceva pe acolo
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Butoanele crapa dupa o vreme...
Se vand la reno la vreo 80ron cu tot cu antene. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 July 12 ![]() |
Din cate stiu eu se poate dezactiva functia.
|
--------------------
renault
megane 2.1 sedan
2005
- -
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Dar de ce ai vrea sa dezactivezi o astfel de functie?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Am luat si eu contact din acela de care s-a recomandat. Vad ca are 4 picioruse. Oricare 2 pot fi + si -? Banuiesc ca nu. Nu e trecut pe ele.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Piciorusele sunt comune doua cate doua. Daca te uiti atent, sunt dispuse doua pe o latura, doua pe latura opusa. Folosesti doua de pe aceeasi latura, sau doua diagonal opuse.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Super, mersi. Am reusit fara sa demontez clanta de pe usa. Acuma merge la secunda inchiderea, nu mai face figuri. Trebuie avut insa mare mare grija la desfacerea aparatorii din spatele manerului pe unde iasa butonul deoarece se poate rupe plasticul ft usor. Sa vedem acum cat ma tine.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
si la mine s-au oxidat, mai merge doar unul pe usa stanga spate din cand in cand
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
ieri m-am apucat sa le repar.
push-button-urile originale sunt patrate cu latura de 7.4 <span class='edit'>27 Mar 2014, 15:56:</span> ieri m-am apucat sa le repar. am preferat sa desfac partea de sus a panoului la fiecare usa, pentru a scoate mufa clantei sa o iau la reparat. am intampinat si o supriza, manerele de la usile spate au doar buton, nu si antena (mentionez ca masina are handsfree din fabrica, nu a fost pus apoi), desi functioneaza deschiderea impecabil si daca sunt la usa din spate. push-button-urile originale sunt patrate cu latura de 7.4 si 6.3 inaltime. eu am luat unele tot patrate cu latura de 6.25 si 7 inaltime. deoarece au cursa mai scurta la apasare decat cele originale cu bila, tb taiate putin, gen 1mm, sa ramana la 6 inaltime, altfel vor sta tot timpul apasate. am pus si o poza in care se vede cum tb sa fie cand este apasat. dupa montare , le-am turnat totusi in silicon, desi cele orig erau tot asa turnate, banuiesc ca apa intra pe langa bila, cum probabil va intra si la astea pe langa ax. daca nu doriti sa le reparati, puteti comanda de la reprezentanta : pt usile fata (antena+buton) : 7701209344 ~ 93ron , usile spate (doar buton): 7701209655 ~ 150ron. nu va are rost sa intreb de ce sunt mai scumpe cele de pe spate care sunt fara antena..., doar este vb de Renault ![]() This post has been edited by djcristi: 27 Mar 2014, 16:09 Attached thumbnail(s) pb_rosu_7mm.jpg ( Size: 18.97k ) Number of downloads: 1503 spate.jpg ( Size: 120.27k ) Number of downloads: 1596 but_initial.jpg ( Size: 121.22k ) Number of downloads: 1609 but_taiat.jpg ( Size: 132.42k ) Number of downloads: 1597 cursa_apasat.jpg ( Size: 127.88k ) Number of downloads: 1593 antenna.jpg ( Size: 95.37k ) Number of downloads: 431 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
rayman_bz |
![]()
|
![]() Most Wanted Group: Members Posts: 36 Joined: 28 March 14 From: Buzau - East Coast ![]() |
Si eu am fost nevoit sa scot bateria azi la masina, dupa ce am pus totul la loc, senzorul de pe portiera pasagerului functioneaza aleator, cand doreste el. Butonul de inchidere nu a mers de cand am luat masin, dar senzorul pentru descuiat mergea la fix dimineata pana sa scot bornele. Ciudat...
@djcristi de umde esti? Poate ma ajuti cu operatiunea ![]() |
--------------------
Renault
Megane II CC
2005
|
|
djcristi |
![]()
|
QUOTE(rayman_bz @ 1 Apr 2014, 23:11) Si eu am fost nevoit sa scot bateria azi la masina, dupa ce am pus totul la loc, senzorul de pe portiera pasagerului functioneaza aleator, cand doreste el. Butonul de inchidere nu a mers de cand am luat masin, dar senzorul pentru descuiat mergea la fix dimineata pana sa scot bornele. Ciudat... @djcristi de umde esti? Poate ma ajuti cu operatiunea ![]() nu are legatura scoaterea bateriei cu functionarea senzorilor optici. Pur si simplu intra apa si la ei. Eu sunt din Bucuresti. Preturile acelea sunt pentru ansamblul mufa + antena + buton . scrie codul pe google images si o sa vezi acolo cum arata. Din cate stiu eu la CC sunt lafel. doar ca ai nevoie doar de cele pentru fata (cu antena), dar se pot repara butoanele cum am facut si eu. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
rayman_bz |
![]()
|
![]() Most Wanted Group: Members Posts: 36 Joined: 28 March 14 From: Buzau - East Coast ![]() |
Nu ma pricep, prefer sa nu ma bag
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II CC
2005
|
|
lublo26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 September 14 ![]() |
Salutare!! Butoanele din manere cum se pot activa? Am cumparat megane-ul din semnatura si nu-mi merge niciun buton...nu cred ca sunt defecte toate, ci au fost dezactivate. Multumesc!
|
--------------------
Renault Megane
Dinamique 1.9 dci 131 CP
2006
|
|
djcristi |
![]()
|
mai degraba sunt defecte, se defecteaza usor de la umiditate. cel de la portbagaj merge? (acesta nu prea se defecteaza)
This post has been edited by djcristi: 15 Dec 2015, 22:17 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
Ai verificat să fie "butonul" acolo? Modelele care nu au keyless go au un capac care la prima vedere zici că e senzor. Până îl desfaci și observi că e o bucată de plastic și restul... gaură
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Modelele fara nu au buton, dar au o masca pentru senzorul optic.
Daca exista buton pe maner ar trebui sa mearga, si daca nu merge e bolnav butonul si iei unul nou de la reno cu vreo 80 de lei. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
djcristi |
![]()
|
la reno nu se vinde doar butonul, se vinde cu tot cu antena si cablu : 7701209344 , aprox 100ron.
Culmea (defapt tipic Renault), aceeasi chestie dar pt manerele usilor spate (care sunt doar cu buton, deci fara antena) este mai scumpa ![]() dar poti alege rezolvarea ieftina descrisa de mine in postul 51, inca (a trecut mai mult de 1 an) functioneaza perfect la 2-3 apasari / zi. This post has been edited by djcristi: 16 Dec 2015, 15:37 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
R19/16v |
![]()
|
Important pt el era butonul, d-aia i-am zis ca ia buton de la reno
![]() This post has been edited by R19/16v: 16 Dec 2015, 16:59 |
--------------------
DS
5H
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 11:15 |