Clio 2 in 3 roti (a 4-a desprinsa), probleme cu rulmentul / tambur
![]() ![]() ![]() |
Clio 2 in 3 roti (a 4-a desprinsa), probleme cu rulmentul / tambur
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
e standardizat ISO. Toleranta dimensionala e aceeasi. Nu se aplica.
|
--------------------
a
a
a
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Una e sa fie standardizat ISO si facut de un fabricant serios si cu renume...si alta "sa fie standardizat ISO" si facut (piratat) de un "oarecare" care n-are nici in clin, nici in maneca cu "respectarea normelor", dar a "cotelor si tolerantelor"!!!...Am patit-o cu un disc si placa de ambreiaj de Dacia facute la Iasi, avea arcurile mai slabe, apoi am schimbat cu un set la "negru" - probleme si la acesta ca "soarele" era tabla moarta aproape...si pana la urma tot cu "DACIA" pe cutie am luat ...dar m-am convins ca "putin dai, putin te tine ...si in final te costa si mai mult "!...
|
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
bine daca esti asa prapastios atunci gandestete ca si ala cu nume mare poate fi o gherla de rulment.
|
--------------------
a
a
a
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Da, dar mai ai o varianta sa-l schimbi daca este "gherla"...factura, montaj si garantie...basca daune morale...pe cand in variantele celelalte (talcioc sau pe sub mana) inghiti in sec si scoti iar banu' ... Oricum aici nu abaterile dimensionale au fost cauza principala...
This post has been edited by TRANCA: 25 Feb 2008, 18:53 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
SorinV |
![]()
|
adevarat. riscuri si beneficii. fiecare alege. ce e important este ca exista alternative
|
--------------------
a
a
a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:19 |