Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

pasii achizitionare italia->inmatriculare romania, acte taxe de platit in italia si in romania

buratino28
post 16 Mar 2008, 03:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut !eu mi am botit dacia a iesit una din curte direct in fata si am intrat in ea masina varza ,asigurarile mi au dat 15 mil aia vreo 5 si am dat ce a mai ramas din ea cu 40mil la un tigan si am ramas fara masina .motiv pt care sunt acum in italia de vreo 3 luni ca sa mi cumpar alta masina .contractul de munca se cam termina peste 2 sapt si n am cea mai mica idee ce taxe se platesc aici .am inteles de la un italian ca la orice vanzare cumparare intre doi cetateni italieni se plateste minim o taxa de 350 chipurile taxa de schimbare a proprietatii , dar de la altii cum ca sunt alte taxe cand masina este exportata .are cineva experienta in asa ceva ?recuperez tva daca cumpar de la concesionari ?care sunt taxe asigurari etc ?tot ce trebuie pana in mom inmatricularii in romania caci am auzit o suta de probabile variante dar nici una sigura .multumesc!cu respect george

--------------------
dacia berlina dec 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 22:14
Dacia