Locuri in care sa fugim de probleme, ...eventual si de nevasta, hahaha !
![]() ![]() ![]() |
Locuri in care sa fugim de probleme, ...eventual si de nevasta, hahaha !
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Sadi, o sa incerc sa tin cont de sfatul tau !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sa nu fiu inteleasa gresit, nu vreau sa stopez topicul asta.. puteti scrie in el in continuare, doar ca, din punctul meu de vedere, problemele pe care le avem fiecare acasa sunt mult mai insignifiante decat ale altora..
adica: noi avem masina, avem un job, avem familie/prieteni altii nu au asa ceva.. iar eu am azi o zi proasta.. ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() LE si ca sa fiu on topic...............oriunde unde este liniste...o canapea confortabila...un tv cu 100 de canale...si unde esti servit la nas cu tot ce doresti...poti sa stai in pijama sa te scarpini....la oooooooooooooooooooo e bine asa semit??????sau tot citesti legat????? ![]() This post has been edited by b76bgaarh: 30 Jan 2008, 18:12 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
adica vrei sa scarpini o stimata moderatoare la oo?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sadi |
![]()
|
semit:
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Lasa ca iti gasesti un job mai bun in curand (cu conditia sa cauti). Asa e ... noi suntem norocosi... altii au mai putine si nu se plang. My way of relaxing... la cabana la munte sau, daca nu am timp, un film bun. ![]() Oricum nu e nimic mai relaxant decat sa fiu la cabana de pe valea Ilvei, in creierul muntilor, la aer curat de dupa ploaie si la un gratarel ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
sadi |
![]()
|
multumesc
![]() mai puteti incerca valea ierii langa cluj.. stiu ca e departe de bucuresti.. dar merita.. e atata liniste acolo si aer curat |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Superba zona Valea Ierii. Pacat de drumuri proaste (cel putin azi-vara cand am fost eu)
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Vreun link ceva ? Unde mai exact... ca m-ati facut curios... ? Multumesc.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
sadi |
![]()
|
uite aici un link.. vezi ce e si poate gasesti ceva in plus.. da e foarte frumos
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc mult Sadi !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Inainte sa ma mut de la ai mei mai ieseam noaptea, vara, pe la 10 cu cateii in parc in herastrau in tarc. Nu mai era nimeni, era racoare, cat de cat liniste.... ma relaxam...
Acum sa vin seara vin vitan la victoriei la ai mei si sa iau cainii..... no way... asa ca acum ma duc si dorm ![]() Bine, seara bag un gratar si berica:D |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
colegul SwatKat suntem vecini pe DN1A inteleg eu.
ai mei au o casa la maneciu ultima comuna innainte de Cheia, fenomenal drumul mai ales daca il continui pana la brasov ![]() poate ne intalnim in vreun weekend cand plec si eu cu ei ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hmmm, nimeni nu a spus de vecina. O fi bun locul ala ? Sa ma rog, o fi mai cald decat "dincolo" ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu-i indicat "sa faci kk" langa casa!
![]() Deschizi geamu' si "pute"! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cand vrea ea (napasta), se poate face ca merge pana la paine si tot se "scoate"... Asa ca... Da Marine, mai stim si noi cum sta treaba, dar daca ea (vecina) da de inteles ? Adica vrea ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:29 |