Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

piese laguna II, accident

glen_no1
post 1 Feb 2008, 13:25
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Slatina/OLT

acum auzi ca maxim imi pot da 127mil....ce sa fac eu cu banii aia?sad.gif(....ca sunt prea putini:(

--------------------
renault laguna II expresion - OT-21-AMI 2001/1.6 16v 110cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ecstasy_4u06
post 1 Feb 2008, 13:27
Post #32

Membru

From: Alba Iulia

nu ai ce sa faci...iesi in pierdere.. cel mai bine ar fi sa te judeci cu ei..sau nush c sa zic

1 Feb 2008, 13:28:
asa ai avea sanse mari sa castigi

1 Feb 2008, 14:36:
ia vezi ce zice pe aicea... http://www.reno.ro/Asigurari-si-Daune-Auto-f88.html

This post has been edited by ecstasy_4u06: 1 Feb 2008, 14:36

--------------------
Renault Laguna 2003 Authentique
+
ipiq
post 1 Feb 2008, 14:57
Post #33

The transporter

From: RO

glen_no1:
1.sunt din arad, deci nu-ti pot recomanda service bun aproape de tine
2. mai este o varianta: avand in vedere ca traim in romania si cu niste bani in plus se poate rezolva totul faci asa: O repari la reno (muncitorii lor, manopera lor, garantia lor etc), cu piese luate de tine de la alte magazine mai ieftine smile.gif O spagut(z)a mica, tu le dai piesele luate de tine (unele le poti lua din dezmembrari, altele de pe bursa de aici etc) si ei iti fac masina.
3. numarul de tel de la LasVegas Arad (dezmembrari) de mai sus nu e bun. Sunt 2 frati care au shrott-ul si e impartit in 2: LasVegas stanga: 0257/270019; LasVegas dreapta:0257/270017
4. Eu zic ca iti ajung 127 de mil sa o repari... gandeste-te ca sunt peste 3000 de euro... Atata doar ca ai mult de umblat... BAFTA!
LE: uite pun niste poze de cand a fost si a mea in aceeasi situatie sa nu te simti singur tongue.gif
console.gif console.gif

This post has been edited by ipiq: 1 Feb 2008, 15:08

Attached thumbnail(s)
DSCF1355.JPG ( Size: 972.21k ) Number of downloads: 81
DSCF1356.JPG ( Size: 951.74k ) Number of downloads: 85

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
Bas|cX
post 1 Feb 2008, 17:31
Post #34

Membru autentic

deci eu nu inteleg nimic aici ..cine e vinovat, lagunistul ? NU ! ..firma de asigurari? NU! ..e vinovata "tanti" ...vb 1 pic cu un jurist ceva ..eu asa as face ...si oricum mi se pare putin 127 de milioane ..

--------------------
none ex Lag 2 - none 1.9dci
Brasov
+
adi_0434
post 1 Feb 2008, 18:26
Post #35

Membru autentic

<span class='edit'>1 Feb 2008, 19:27:</span>
QUOTE(glen_no1 @ 1 Feb 2008, 14:12)
din cate stiu eu...capota nu e din plastic...barim asa am vazut la mine...
*

capota este din aluminiu

ssst sa nu auda tiganii radmasa.gif

This post has been edited by adi_0434: 1 Feb 2008, 18:28

--------------------
renault laguna II 2002 1.9 dci 79kw estate expresion
ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI
+
glen_no1
post 3 Feb 2008, 11:46
Post #36

Membru incepator

maine o sa ma duc sa ma consunt cu un avocat...sau cu un judecator...ca am auzit ca il cun tata...sa vad care sunt solutiile...ca as da-o in judecata......

nush un lucru...dak o dau in judecata pt daune...si ea imi da banii de reparatie....eu tre sa rapar masina...sau imi pot lua toti banii si sa-mi vand masina ca epava?....ca auzisem pe cineva din constanta ca imi ofera 4300euro pe ea....reparatia la masina in mare cu tot cu manopera....reprezentanta mi-a spus ca ma costa 250mil....asta dak nu s-a spart cutia...cand a sarit planetara din ea...ca asa s-ar mai aduga 3500euro....

eu dak as putea...as da-o in judecata ...i-as cere 250mil...dak o gasesc pe ea vinovata(90% cam asa ar fi)....as opri banii si mi-as vinde si masina ca epava...si asa as putea sa-mi cumpar alta....acum nush dak tre sa repar neaparat masina cu banii luati de la ea....sau pot sa-i pastrez.....ca banii pe care mi-i da asigurarea....imi pot alege dak ii opresc sau imi repar masina....asa ar trebui sa fie si cu banii luati de la ea....oricum o sa consult un avocat....

--------------------
+
andu911
post 3 Feb 2008, 12:50
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

eu zic sa te duci la Renault sa-ti faca deviz estimativ, nu asa pe vorbe ca a zis nu stiu ce agarici de la reprezentanta ca daca e cutia sparta...

Cu devizu in mana discuti altfel.

Acum sincer, cum sa iti dea ea 250 mil, atata timp cat ti-a pus la dispozitie RCA'ul ei. ? E problema ta cu asigurarea.

Tu vrei 7000 euro pentru ce ?? O laguna ca a ta e 7000.

--------------------
- - -
+
glen_no1
post 3 Feb 2008, 12:51
Post #38

Membru incepator

citi acum tot pe acest forum...ca un tip care se afla in aceeasi situatie ca mine....doar ca el avea o dacie....asigurarea i-a dat 12mil pt reparatie...si nu ii ajungeau ca ii trebuiau 50mil....asa ca a dat vinovatul in judecata ca sa-i dea diferenta de bani...si a pierdut procesul....si a trebuit sa-si faca masina singur...

ma cam descuraja acest lucru....nush ce sa fac...ca dak pierd procesul....fac gaura in buget:(...(ca tipa care m-a accidentat cam are cascaval...si mi-e sa nu aiba relatii...)

mi-e sa nu pierd procesul....la mine in procesul verbal scrie "conducatorul autovehicului marca VW Polo nr de inmatriculare....s-a angajat in depasire fara sa se asigure corespunzator intrand in coliziune cu autovechiculul marca Renaul Laguna cu nr de inmatriculare.... care circula din sens opus".....e destul de clar ca ea este vinovata....dar mi-e sa nu iasa procesul in favoarea ei....ca in Romania acum orice e posibil dak ai bani:(sad.gif....

--------------------
+
andu911
post 3 Feb 2008, 12:53
Post #39

Membru autentic

Pai da ma...ca voi nu o luati logic.
De ce muschii mei sa-ti dea aia banii. Asigurarile pentru ce sunt ?
Voi nu intelegeti ca trebuie sa va luptati cu asigurarea.

--------------------
- - -
+
glen_no1
post 3 Feb 2008, 12:56
Post #40

Membru incepator

andu911 m-am gandit si eu la asta...ca si dak as face masina....nu as scoate mai mult de 7000euro pe ea dak as vinde-o dupa ce o repar....si dak o vand ca epava cu 4300euro cat mi-a oferit tipul ala....si mai iau 3400euro de la asigurare as scoate 7700euro de pe ea....si cred ca as iesi mai bine....ast sa trimita astia de la reprezentanta daunele si pretul reparatiei la cei de la asigurari ca sa poate sa-mi faca dosarul si sa-mi dea banii....ca am inteles ca pana at nu pot vinde masina...

--------------------
+
andu911
post 3 Feb 2008, 13:05
Post #41

Membru autentic

Citeste aici...
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=959...dpost&p=1180853

Repet, tu cu asigurarea trebuie sa te bati. Ei trebuie sa iti dea banii.

Varianta ta cu datul in judecata, nu e buna deloc. Daca tipa nu are venituri...sau are venituri mici... o sa iti dea cate 50 ron pe luna, timp de 10 ani. Asa si...te incalzeste cu ceva ?

Nu te mai gandi la dat in judecata si de-astea...uita.

Eu zic sa reclami firma de asigurari la CSA, daca nu vor sa plateasca toata dauna.

Oricum daca BRD iti ofera 120 mil...asta inseamna 3200 euro. Poti sa ceri banii ca sa ti-o repari in regie proprie. Si sigur nu te costa mai mult de 2000 euro. Cu piesele din dezmembrari, evident.

This post has been edited by andu911: 3 Feb 2008, 13:15

--------------------
- - -
+
glen_no1
post 3 Feb 2008, 13:26
Post #42

Membru incepator

vad eu ce fac....ast sa trimita cei de la Renault estimarea daunei la bcr sa faca dosarul si crek imi iau banii de pe asigurare si vand masina ca epava....si nu mai ajung la judecata....ca nu prea cred ca mai are rost...sa vad sapt asta ce rezolv...

--------------------
+
boozywoozy
post 3 Feb 2008, 22:21
Post #43

Membru autentic

From: galati

personal am patit si eu o buba mai nasoala dar s-a rezolvat in felul urmator.Facut accidentul,mers la inspectorul de dauna,facut o prima constatare.Mers apoi in service,facut programare.Revenit in service,dat jos TOT ce tinea de accident,revenit si inspectorul de dauna,refacut poze si rescris...Facut masina ca noua cu piese reno originale,luat masina din service cu tot cu acceptul de plata,mers cu el la asigurare,atasat acel accept la dosar care a mers apoi la Bucuresti...cel putin asa credeam...Din noiembrie pana acum nu mi s-a dat un raspuns la dosarul meu care pare pierdut...In fine,ca idee,masina o poti avea zob facuta din vina unui tert care avand asigurare de RASPUNDERE CIVILA il doare in paishpe de tine ca te-a accidentat."Lupta" o vei da tu cu firma de asigrari.Cauta un service AGREAT de acea firma in localitate iar daca nu exista ceva care sa-ti convina poti cere mutarea dosarului in alta localitate unde exista eventual o reprezentata agreata.Fiind agreati nu mai au ce comenta,nu te pun sa platesti reparatia ca apoi pe baza facturilor sa-ti deconteze ca in cazul unor serviceuri neagreate.
Firmele de asigurari sunt neserioase!Fi si tu neserios cu ei si ai de castigat,mergi pana la CSA,sunt OBLIGATI sa-ti repare masina in cuantumul sumei de 100000 euro cat era ptr 2007 sau 150000 euro cat e in 2008.Nu-i crede,ia-ti un avocat cu tine daca ceea ce zic pare de necrezut sau pune intrebarea asta pe forumul dedicat asigurarilor!
Mult succes!

--------------------
ex renault laguna 2 - gl 41 nyk 2002 1.9 dci dynamique
+
andu911
post 16 Feb 2008, 13:47
Post #44

Membru autentic

Pana la urma vad ca ai pus-o la vanzare pe Autovit. Ti-a dat asigurarea banii ?

--------------------
- - -
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 17:24
Dacia