renault laguna, probleme cu airbagurile
![]() ![]() ![]() |
renault laguna, probleme cu airbagurile
manu_laguna |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.9 dci
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Airbagurile declanșate nu se repară. Se înlocuiesc cu totul, și am impresia că și calculatorul lor.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
manu_laguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 February 07 ![]() |
si asta c ar insemna mai exact?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.9 dci
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- poti incerca la dezmembrari... la Laguna 2 ai de schimbat:
airbag sofer airbag frontal pasager dreapta carcasa de la volan care vine cu totul (nu tot volanul) plansa superioara de bord - calculatorul nu necesita schimbat, trebuie reprogramat, din pacate la noi nu stiu daca e cineva in stare (daca poseda cunostinte) sa faca asa ceva, in Germania se face ca am vazut cu ochii mei... ai si poze sa te edifici... cu rosu am marcat ce se schimba la interior... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 27 Jul 2007, 08:39 Attached thumbnail(s) airbags.JPG ( Size: 54.66k ) Number of downloads: 188 airbags.JPG ( Size: 57.25k ) Number of downloads: 184 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
salut!
daca ai nevoie am eu un volan cu airbag si chestia aia de sub el cu firisoare care trebuie si ea schimbata. consola si airbag pasager nu am... Eu caut pretensionoarele de la centurile din fata si nu am gasit inca. 27 Jul 2007, 12:37: asa arata: This post has been edited by byl11: 27 Jul 2007, 12:37 Attached thumbnail(s) airbag.JPG ( Size: 54.64k ) Number of downloads: 235 |
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
radupas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 August 06 ![]() |
QUOTE(byl11 @ 27 Jul 2007, 11:51) salut! daca ai nevoie am eu un volan cu airbag si chestia aia de sub el cu firisoare care trebuie si ea schimbata. consola si airbag pasager nu am... Eu caut pretensionoarele de la centurile din fata si nu am gasit inca. mai ai cumva volanul? si cat ai cere pe el? |
--------------------
renault
laguna 2
- mh01cat
2002 1,9dCI
|
|
byl11 |
![]()
|
Imi pare rau l-am dat cu 150 de euro. eu am dat pe planse si pe airbag pasager 250 de euro si vreo 50 de euro pe calculator. dar nu din tara, aici sunt mult mai scumpe. Preturile sunt pt piesele sh, nu noi. Nu am reusit inca sa gasesc pretensionoarele de la centurile fata si spate.
|
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Volanul acela e de Laguna 1 nu 2!!!
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
nu cumva trebuiesc schimbate si mecanismele centurilor de siguranta?
stiam ca au un arc pretensionat care o data desigilat nu revine si deci trebuie schimbat tot mecanismul de declansare a airbagurilor Tu chiar intelegi ce ai scris aici? ![]() This post has been edited by antifizic2: 28 Jan 2008, 21:13 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
ce inseamna accident minor dar cu airbagurile sarite?
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
- WTX
2006 galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Renault_Laguna_2_1999_02.jpg
QUOTE(sb-55-dan @ 28 Jan 2008, 15:32) E de laguna 2 fara cruise control. This post has been edited by andu911: 28 Jan 2008, 21:59 |
--------------------
-
-
-
|
|
byl11 |
![]()
|
Eu la a mea cind au sarit airbagurile nu am avut decit farul din dreapta crapat si spoilerul din fata ff putin crapat, problema a fost ca lovitura a fost exact pe directia lonjeronului si din cauza asta au sarit.
Incearca sa le cumperi de pe ebay, dar dureaza ceva pina le gasesti... |
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
radupas |
![]()
|
se tot vorbeste de un calculator pt un airbaguri, de care este vorba? nu este acelasi cu calculatorul general al masinii? eu ma gandesc ca odata sarite airbagurile calc. general semnalizeaza airbag +service la bord care dupa montarea airbagurilor sau chiar inainte se poate sterge ca si semnalizare, eventual reprogramat sa supraveheze iarasi circuitele ce tin de airbag.
|
--------------------
renault
laguna 2
- mh01cat
2002 1,9dCI
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
masina are mai multe calculatoare care comunica intre ele, unul se ocupa de injectie altul de airbaguri si inca, cateva care gestioneaza alte sisteme si functii ale automobilului tau
computerul care se ocupa de airbaguri trebuie resoftat dupa accident, in tara noastra nu cunoasc oameni sa aiba uneltele si capacitate de a face acest lucru, motiv pentru care in general se schimba intreg modulul |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
radupas |
![]()
|
QUOTE(antifizic2 @ 29 Jan 2008, 14:05) computerul care se ocupa de airbaguri trebuie resoftat dupa accident, in tara noastra nu cunoasc oameni sa aiba uneltele si capacitate de a face acest lucru, motiv pentru care in general se schimba intreg modulul nici la service reprezentanta renault nu se poate face? sau la ei mai simplu sa schimbe si sa-ti cat mai multi bani? ![]() si unde este localizat? tot in volan? This post has been edited by radupas: 29 Jan 2008, 14:29 |
--------------------
renault
laguna 2
- mh01cat
2002 1,9dCI
|
|
antifizic2 |
![]()
|
dece nu intrebi la reprezentanta?? un telefon si ai aflat imediat cat te costa.
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:35 |