aer conditionat scenic 1, ....
![]() ![]() ![]() |
aer conditionat scenic 1, ....
tuner |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
||
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|||
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Exista pe amazon manual de reparatii pentru renault scenic 1. Costa vreo 20 de lire. Eu nu sunt mester ca sa imi surada sa cumpar asa ceva, insa tie nu cred ca ti-ar prisosi.
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
softus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 17 September 08 From: braila ![]() |
tuner,o rugaminte la tine daca ma poti ajuta cu un raspuns.Am vazut ca tu ai "cam demontat la masina ta". Ai idee farurile de scenic 1 ph2 sint demontabile? adica sa-i poti scoate sticla,oglinda etc?
|
--------------------
RENAULT
SCENIC 1.6 16v
- BR-03-UAZ
2002
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Softus vezi ca Tuner are la sectiunea Tuning toate modificarile aduse de catre el la Scenic 1. Acolo ar fi cel mai indicat sa-i adresezi intrebarea asta.
|
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
softus, din experienta proprie ( a mea+ a lui tuner, cu care sunt prieten) s-a desprins o concluzie clara: geamul de la far este nedemontabil!
adica e gandit sa fie nedemontabil.. cu forta si insistenta probabil se poate dezlipi, si apoi lipi cu silicon sau mastic. dar el e lipit, deci nedemontabil! bafta! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:28 |