Renault Megane Sedan, In black we trust!
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan, In black we trust!
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
succes atunci
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
gotty erau niste omeni pe forum care faceau custom niste piese din fibra de sticla ma gandesc ca te pot ajuta numai ca s-ar putea sa fie destul de piperat
dpdv financiar |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
ii stiu...urmaresc topicul ala de mult timp....insa mai am oarece retineri in legatura cu ce poate iesi....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dodoPan |
![]()
|
![]() eres Group: Members Posts: 65 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti/Constanta/Brasov ![]() |
QUOTE(gotty @ 28 Aug 2008, 16:41) mai gotty, nu vreau sa par lupu' moralist cu nasu' pe sus in toata situatia asta naspa, si aici ma refer strict la intrebarea citata. da' de ce doamne iarta-ma vrei un wannabe RS ? nici macar nu e bicorp, cum deja s-a mai observat aici - deci devine inutila transformarea wannabe. nu intentionez sa te jignesc, sunt doar curios. de ce ?!? spor la reparatii ! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Acuma sper sa nu fiu off-topic, dar daca tot e vorba de un spoiler custom made, se poate incerca unul cu o priza frontala de aer gen laguna 3 GT (asta pentru cei carora le place
![]() ![]() In felul asta cade si disputa despre bicorp.... Detalii pe PM ![]() This post has been edited by axx: 30 Aug 2008, 13:40 |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
QUOTE(gotty @ 22 Jun 2008, 19:32) iar acum iata problema:deasupra pedalei de frana este un 'senzor',un fel de cilindru care in momentul in care frana nu este apasata se comprima si transmite calculatorului sa stinga stopurile.in momentul in care apesi frana,cilindrul se lungeste(nu stiu care este antonimul lui"comprima" ![]() si acum un tutorial de rezolvare a problemei(sper sa nu aiba nimeni nevoie de el): se cumpara- -una bucata "picatura"-3 ron -una bucata pix chinezesc-0.5 ron investitie minima de altfel... se taie capacul pixului(app.2-3 mm) si se lipeste in capatul cilindrului astfel incat sa compenseze lungimea prea mica a cablului sau tijei de frana.e voila problema e rezolvata! Acum va intreb ,mai merita sa ma duc la service sa ma cert cu ei sau merg asa mai departe? nu stiu daca ti-ai rezolvat problema ... daca nu iata cum se rezolva: 1. dai dracovenia aia jos ... rotesti spre stanga de ea un sfert de tura parca si se scote. 2. scoti mufa din capat. 3. te indrepti de spate si tragi aer in piept ![]() 4. acum daca te uiti atent la "ciuperca" aceea neagra vei vedea ca ea are o tija ce intra in corpul senzorului patrata cu zimti pe doua parti in care zimti intra 2 picioruse. 5. cu 2 ace cu gamalie bagate de o parte si de alta ridici piciorusele si tragi spre exterior ciuperca ... va iesi cam 0.5 cm. 6. desfaci bucata de pix si montezi totul la loc dar tinand frana calcata. 7. dai drumul la pedala usor pana in capat si vei vedea ca ciuperca isi va gasi singura pozitia. 8. gata trebuie sa mearga fara nici o improvizatie. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
gotty |
![]()
|
multumesc adrian!
QUOTE(dodoPan @ 29 Aug 2008, 18:54) mai gotty, nu vreau sa par lupu' moralist cu nasu' pe sus in toata situatia asta naspa, si aici ma refer strict la intrebarea citata. da' de ce doamne iarta-ma vrei un wannabe RS ? nici macar nu e bicorp, cum deja s-a mai observat aici - deci devine inutila transformarea wannabe. nu intentionez sa te jignesc, sunt doar curios. de ce ?!? spor la reparatii ! pentru ca arata mai bine decat cel stock? ![]() cred ca motivul era evident,nu? si daca nu e bicorp,nu poti sa i schimbi spoilerul???? o sa ma repet pentru colegii mai noi:orice modificare s a facut la masina aceasta s a facut pe ideea de styling nu de tuning! Trebuie sa definesc termenii sau a inteles toata lumea? Mai te pot ajuta si cu alte informatii? Multumesc pentru urari! This post has been edited by gotty: 31 Aug 2008, 22:23 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dodoPan |
![]()
|
![]() eres Group: Members Posts: 65 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti/Constanta/Brasov ![]() |
QUOTE(gotty @ 31 Aug 2008, 22:23) pentru ca arata mai bine decat cel stock? ![]() cred ca motivul era evident,nu? repet, intentia nu era de a jigni si/sau de a privi de sus. curiozitatea (mea) e simpla: de ce sa pui bara fata de M3 pe seria 3, de ce sa pui bara fata de C AMG pe C Classe, etc. etc. ? pentru ca, evident, bara de RS pe sedan... nu implica si "sub capota" de RS pe sedan. ideea (mea) e la fel de simpla: daca tot vrei styling, incearca ceva custom, daca te incumeti, evident. asta daca nu-ti plac solutiile deja existente pe piata, varianta styling exterior. dar, fiecare cu ale lui, pe persoana fizica care este. eu eram doar curios ![]() coleg nou pe forum nu sunt. citesc din 2005 si reno.ro si daciaclub.ro, cu placere. scriu mai rar, insa ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gotty |
![]()
|
eu ma refeream la colegii noi,adica cei care vor veni de acum incolo....nu de alta,dar stiu sa citesc si vad ca esti inregistrat cu mult inaintea mea....
cat despre problema cu bara de rs:poate aceea imi place mie;de ce sa incerc ceva custom daca mie imi place fix aceea bara?Sa nu uitam ca eu nu mi am expus masina aici ca sa fie judecata ci ca sa mi fie bucuria impartasita su membrii acestui forum,prin urmare aceste derapaje nu ma vor deranja niciodata,poti sa stai linistit.... si ca sa punem punct discutiei:eu doar am intrebat cat costa o bara de RS ,careia i am declarat ,prin intermediul unui emoticon dragostea.nu am zis in niciun moment ca planuiesc sa o schimb pe cea stock cu un RS. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica e vreo 2000 ron bara RS! Dar nu e foarte sigura sursa!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
no,daca i 2000 ron bara de rs,atunci.....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
luni,masinuta e programata la un control ginecologic la Serus!(a se citi revizia de 30.000)....
This post has been edited by gotty: 3 Oct 2008, 18:40 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ai facut in o luna 6000 km ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
gotty |
![]()
|
![]() de fapt cam 4000,e decalata un picut revizia.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
oricum si 4000 intr-o luna ... nu e putin !
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
gotty |
![]()
|
ce pot sa spun ....imi place masinuta si nu o admir doar de la balcon....
![]() This post has been edited by gotty: 3 Oct 2008, 23:24 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
booooon....
la pauza,doreii din service conduc cu 1-0 gratie unei executii de mare maestru al atacantului dorel,care ,fara preluare,a reusit sa sfarme geamul stanga fata..... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() macar sper ca au recunoscut ca a fost vina lor |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ce e sefu, aaaa.. asa face toate stai linistit ...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
l au si inlocuit!!!! si probabil ca n as fi aflat niciodata daca gaseau si pe cineva care sa puna folia pe geam in timp util.....cum n au gasit pe nimeni au prelungit timpul la maxim si m au sunat pe la 16.15(serviceul se inchidea la 16.30) sa ma roage s o rezolvam pe cale amiabila....
![]() ![]() Doamne,cum ii adun eu pe toti..... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
trebuia sa te duci la Ipso.. aia o scoteau in curte.. nu stim sefu noi am scos-o buna din atelier... nu e vina noastra .. aveti casco?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() http://www.reno.ro/ipso-otopeni-t97021.html |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce a disparut geamul?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
dorel incerca sa schimbe macaraua geamului in urma unui zgomot reclamat de mine in garantie.....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
Data viitoare sa stii sa te abtii sa mai reclami astfel de zgomote!
![]() Incredibil! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
din fericire pentru mine,in momentul in care am predat masina am vrut sa spun si de boxa dreapta fata,de zgomotul facut de bucatica de plastic dintre parasolare,de cutia de pe polita din spate....bine ca m am abtinut ca cine stie ce mai spargeau,taiau,rupeau etc....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuiau sa-ti puna ei si folia?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(sadi @ 7 Oct 2008, 08:50) Ei pun doar piesele de origine nu si "fitele"! ![]() Bine, lasand mistoul la o parte, situatia e cam asa: ai spart geam cu folie, sa fii iubit, geam cu folie montezi! Bine, nu mai avea Gotty nervi, dar cred ca si el se spargea de ras cand ii vedea pe aia alergand prin service cu geamul sa ii puna folie! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 02:50 |