Renault Megane Sedan, In black we trust!
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan, In black we trust!
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
n am mai gasit pe rosu
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
![]() 11 Apr 2009, 21:26: am uitat sa intreb:cum se comporta in curbe?poti sa le iei cu viteza mare fara sa ai o strangere de inima ca se rastoarna? This post has been edited by nr1_gogon_1979: 11 Apr 2009, 21:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
la prima vedere stabilitatea masinii s a imbunatatit simtitor..rezolv unele treburi pe batatura si ma duc sa dau o tura,sa vad exact cum se comporta masinuta....revin cu impresii....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Nu e coborata prea mult, dar oricum da bine. Mai trebuie niste jante negru mat si manerele de la usi vopsite si ele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
gotty |
![]()
|
ce pot sa spun:banii dati pe arcuri au fost mai mult decat bine investiti....dupa cum spuneam,stabilitatea masinii este cu mult mai buna acum;insa sa nu va asteptati ca aceste arcuri va transforma meganeul in vreun porsche sau ferrari....masina se comporta exact cum ar fi trebuit sa se comporte o masina cu o stabilitate ok....rigiditatea,care este adusa in discutie de adversarii schimbarii arcurilor ,practic,nu exista,mai ales daca pastrati pe masina cauciucuri pe 16 cu un talon de bun simt....probabil ca in momentul in care voi monta jante de 17 cu un talon mai mic,se va simti un oarecare disconfort...asta ramane de vazut....aceste arcuri mi au rezolvat si o alta problema pe care o aveam:nu puteam sa scap de sentimentul de masina ieftina la trecerea peste denivelari,acel zgomot propriu masinilor low-cost ,sa le zicem....acum acel zgomot a disparut ,iar trecerea peste denivelari mi se pare mult mai silentioasa.....
@amundei:prin montarea unor jante de 17,acel spatiu dintre roata si aripa se va micsora si va arata perfect....in prima faza,jantele nu vor fi negre,pentru ca doresc sa fie o pata de culoare,impreuna cu manerele,care vor ramane,si ele,asa cum sunt acum.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Chiar crezi ca spatiul se va micsora prin montarea unor jante pe 17? Vezi ca vei monta jante mai mari cu 1 inch si vei folosi cauciucuri mai putin inalte cu 1 inch. Diametrul lui 205/55R16 nu difera prea mult de a lui 205/50R17. De fapt, ochiometric sunt chiar identice. http://www.carbibles.com/tire_bible_pg2.html In link-ul asta ai un calculator si poti sa vezi diferenta care la circumferinta e mai mica de 1%...
Daca vei pune anvelope si mai inguste, vei pierde prea mult la capitolul comfort (arcuri sport + anvelope inguste), nu vei castiga mare lucru la capitolul look (diferenta este mai mica decat vor unii sa sublinieze) si candva vei injura primaria pentru ca ti-ai stricat jantele in cine stie ce bordura/groapa/sant/sina/etc. Din punctul meu de vedere, de la 16 inch, o diferenta vizibila se obtine doar cu schimbarea jantelor cu 18 sau 19 inch, nu cu 17. Saltul cu 1 inch este prea mic. Parerea mea. In cazul tau, de la 16 inch de tabla la 17 inch de aluminiu cred ca totusi vei fi incantat. ![]() This post has been edited by ThunderRa: 12 Apr 2009, 07:00 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Frumos gotty
![]() Diferenta va fi mica, dar va fi, la mine dupa ce am trecut de la 15" la 17" a crescut diametrul rotii cu aproape 2 cm. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
De la 15" la 17" cred si eu ca se vede... dar de la 16" la 17" nu.
Uite care sunt datele daca va pastra dimensiunile recomandate de renault: 205x55xR16-205x50xR17.png Sa nu-mi spui mie ca tu vezi cine stie ce diferenta... This post has been edited by ThunderRa: 12 Apr 2009, 11:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am facut si eu calculele inainte sa schimb rotile si diferenta ce a rezultat era infima, in realitate insa lucrurile stau umpic altfel se pare.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
ThunderRa |
![]()
|
Eu am avut jante pe 17 si acum am pe 16. Nu-mi explica tu cum 4 mm in teorie difera de 4 mm in practica. Ti-am spus ca de la 15 la 17 se simte insa de la 16 la 17, mai ales cu pastrarea dimensiunilor recomandate de Ranault, diferenta este practic nula.
De fapt, ignora ce am spus ... ai tu dreptate si evident ca aia 0,8% diferenta sunt enormi. LE: hai sa nu mai poluam topicul asta. Exista un topic dedicat 16" vs. 17" LLE: tine-ti aprecierile legate de cum se trezeste lumea pentru tine. Nu eu sunt ala pentru care cativa milimetri se transforma in centimetri din teorie in realitate si nici ala care ortografiaza "umpic". Sa fie din cauza dioptriilor sau a lipsei de cafea? Si vezi ca e aproape 13... unii s-au trezit deja de 5-6 ore... Scuze pentru offtopic, eu ma retrag din discutie. This post has been edited by ThunderRa: 12 Apr 2009, 11:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
|
Hack |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
jantele cand apar?5,7 sau mai multe spite?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Desi sunt convins de subiectivitatea mea ... ii dau dreptate lui Hack.
Intradevar matematic diferenta dintre 16 si 17 e mica,insa la masina mea de exemplu cand le-am schimbat efectul "vizual" mi s-a parut semnificativ . |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
gotty |
![]()
|
QUOTE(ThunderRa @ 12 Apr 2009, 06:58) un calculator si poti sa vezi diferenta care la circumferinta e mai mica de 1%...... Daca vei pune anvelope si mai inguste, vei pierde prea mult la capitolul comfort (arcuri sport + anvelope inguste), In cazul tau, de la 16 inch de tabla la 17 inch de aluminiu cred ca totusi vei fi incantat. ![]() Diferenta va fi chiar un pic mai mica pentru ca nu vor respectate marimile renault ![]() masina a mai avut niste tentative de jante de aluminiu,dar pe 16 deci efectul vizual va fi foarte bun zic eu.... QUOTE(Hackmikey @ 12 Apr 2009, 10:22) multumesc! QUOTE(Hackmikey @ 12 Apr 2009, 11:46) goosfraba!...parca eu eram carcotasul pe forumul asta! ![]() QUOTE(nr1_gogon_1979 @ 12 Apr 2009, 16:49) sper ca saptamana asta sa rezolv si cu jantele!5 spite maxim.... QUOTE(adrian mgn @ 12 Apr 2009, 21:35) Intradevar matematic diferenta dintre 16 si 17 e mica,insa la masina mea de exemplu cand le-am schimbat efectul "vizual" mi s-a parut semnificativ . pe asta contez si eu! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ThunderRa |
![]()
|
La mine efectul vizual a fost foarte aiurea pentru ca inca mai am PDG-ul. Insa le-am schimbat in urma unor incidente care au implicat diverse gropi si drumuri offroad...
Inca ceva: anvelopele mai late nu compenseaza balonul mai mic. In schimb apar alte aspecte... unele pozitive si altele nu chiar... This post has been edited by ThunderRa: 13 Apr 2009, 17:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
In sfarsit a disparut look-ul de off-roader
![]() Cum e cu amortizoarele? Se impaca cu noile arcuri? |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
gotty |
![]()
|
QUOTE(ThunderRa @ 13 Apr 2009, 17:08) La mine efectul vizual a fost foarte aiurea pentru ca inca mai am PDG-ul. Insa le-am schimbat in urma unor incidente care au implicat diverse gropi si drumuri offroad... Inca ceva: anvelopele mai late nu compenseaza balonul mai mic. In schimb apar alte aspecte... unele pozitive si altele nu chiar... am evitat sa mi iau jante inainte de a schimba arcurile,convins fiind ca investitia nu se va regasi si in lookul total al masinii....depinde din ce punct de vedere pui problema cu latimea anvelopelor si talonul mic....poate am gresit un pic cand m am referit la confort.... QUOTE(dantes @ 13 Apr 2009, 17:18) sunt foarte incantat de relatia dintre amortizoare si arcuri....in sfarsit ,nu mai am sentimentul de a ma afla pe spatele unei camile.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
hai ca arata belea abia acum am zarit-o. imi trebuie si mie la clio acelasi tratament. oricum cred ca e mult mai grav sentimentu ~sentimentul de a ma afla pe spatele unei camile....~ la clio decat la meg. sa vedem la ce scor fac rost de niste arce aveti idee de preturi?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Vazut, placut, admirat una bucata CTM + jantele aferente + suspensia aferenta astazi pe Barbu Vacarescu.
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
gotty |
![]()
|
QUOTE(zeu_4u_sweety @ 15 Apr 2009, 09:31) hai ca arata belea abia acum am zarit-o. imi trebuie si mie la clio acelasi tratament. oricum cred ca e mult mai grav sentimentu ~sentimentul de a ma afla pe spatele unei camile....~ la clio decat la meg. sa vedem la ce scor fac rost de niste arce aveti idee de preturi? tocmai tu ,care ai avut cea mai mare contributie la schimbarea arcurilor n o vazusei? ![]() pentru arcuri incearca la racing nick.... QUOTE(dansora @ 15 Apr 2009, 13:15) Vazut, placut, admirat una bucata CTM + jantele aferente + suspensia aferenta astazi pe Barbu Vacarescu. dan,esti cam primu'forumist care a vazut o cu jante si suspensie coborata.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care jante???????????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gotty |
![]()
|
vineri!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca le stiu...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
eu cred ca le stii mai bine decat le stiu eu
![]() dar nu le ai vazut pe ale mele.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
gotty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Hack |
![]()
|
Busted! Asteptam pozele
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am mai facut eu odata chestia asta unor prieteni cu masinile identice! Le-am schimbat numerele intre masini!
Gotty, incet-incet masina incepe sa semene cu a lui Semit! ![]() Iti mai trebuie "eingial ais" si gata! In momentul de fata doar panglica de pe antena te deosebeste! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:56 |