Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Stergatoare de parbriz

sonkyR19
post 3 Mar 2008, 18:49
Post #1

Membru

Group: Members
From: Baia Mare

Salutare tuturor,

De ceva timp stergatoarele mele lasa dare ,scartaie,cauza e probabil gheata de azi iarna si graba mea de multe ori.
Mi-am luat ca desteptul stergatoare bagheta ,aero sau cum le mai zice.Unu mai lung si unu scurt ca deh graba asta ...Pe ambalaj era pusa o bulinuta cu "pentru Logan".Le-am pus pe stropitoare au fost ok ,am aruncat bonu ,ambalajul si am ramas cu ele .Faza e ca cel mare pe revenire lasa dare ,in sensul ca tot sare ,lasa liniute diagonale.Plus ca imi si micsoreaza raza vizuala cand virez la stanga.Cum pot sa le remediez defectul ,sau care sunt dimensiunile standard pentru stergatoarele de parbriz de pe R19 .Exista ceva de genu aero pentru R19.

Multumesc ,
Imi place sa conduc pe ploaie da nu in conditii deastea.

--------------------
Renault 19 / Renault Megane Grandtour 2.1 1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan_mar
post 3 Mar 2008, 18:57
Post #2

Membru cu portbagaj

From: HD

Eu am luat de la un hypermarket ceva R-Type aero; am gasit pe spatele cutiei lista cu auto pentru care erau potrivite, desi stiam ce caut. Desigur, se dau la bucata, eu am luat 2 de 51 cm, deci la fel ca lungime. Pana acum (le am doar de cateva saptamani) par ok, nu sar, nu lasa dare si nu fac zgomot. Chiar mi se par mai silentioase ca unele normale.
Inainte aveam champion, de pe la benzinarii, dar m-am saturat de forma lor, vroiam sa incerc din astea flexibile. Sa vedem cat o sa ma tina...
Uite si un topic gasit la intamplare, destul de stufos: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17531
Salutari!

--------------------
RENAULT 19 Chamade GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP
RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
+
vepman_ro
post 4 Mar 2008, 20:24
Post #3

VEPman

From: Bucuresti

La fel am si eu pe masina , Champion , par destul de batranele ( negru decolorat - rugina pe alocuri ) dar sincer isi fac treaba .Ideea ca unul este mai mic un pic (fata de celalalt ) si este si un pic deplasat (axul bratului stergatorului este mai sus cu aprox 2cm fata de axul stergatorului in sine .Probabil a fost gandit sa se ascunda mai bine sa nu ma deranjeze la condus sau nu stiu ..asa le-am avut smile.gif

--------------------
Renault CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740 - IF-80-VEP 2015 Dinamique / 1988 GTS
Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 14:15
Dacia