Stergatoare de parbriz
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare de parbriz
sonkyR19 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|||
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Eu am luat de la un hypermarket ceva R-Type aero; am gasit pe spatele cutiei lista cu auto pentru care erau potrivite, desi stiam ce caut. Desigur, se dau la bucata, eu am luat 2 de 51 cm, deci la fel ca lungime. Pana acum (le am doar de cateva saptamani) par ok, nu sar, nu lasa dare si nu fac zgomot. Chiar mi se par mai silentioase ca unele normale.
Inainte aveam champion, de pe la benzinarii, dar m-am saturat de forma lor, vroiam sa incerc din astea flexibile. Sa vedem cat o sa ma tina... Uite si un topic gasit la intamplare, destul de stufos: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17531 Salutari! |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
La fel am si eu pe masina , Champion , par destul de batranele ( negru decolorat - rugina pe alocuri ) dar sincer isi fac treaba .Ideea ca unul este mai mic un pic (fata de celalalt ) si este si un pic deplasat (axul bratului stergatorului este mai sus cu aprox 2cm fata de axul stergatorului in sine .Probabil a fost gandit sa se ascunda mai bine sa nu ma deranjeze la condus sau nu stiu ..asa le-am avut
![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 14:15 |