Iesire cu barca pneumatica pe un lac de munte, unde?
![]() ![]() ![]() |
Iesire cu barca pneumatica pe un lac de munte, unde?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
calcaneu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 4 July 05 ![]() |
Ceva mai deosebit mi se pare lacul Bezid, cu o istorie asemanatoare unui sat scufundat cu ocazia construirii Portilor de Fier :
http://www.efoto.ro/articol.php?a=05110190612 http://www.crap.ro/lacuri/28/137/bezid.html Pacat ca e departe, dar peisajul cred ca e de vis . bezid1.jpg ( Size: 49.34k ) Number of downloads: 745 bezid2.jpg ( Size: 34.81k ) Number of downloads: 782 bezid.jpg ( Size: 55.77k ) Number of downloads: 746 Apropos de inmatriculare barca, cam asta e ce am gasit pe alt forum : "Ordinul este nr.534 din 26 iunie 2007 Monitorul Oficial.Citez: ambarcatiune agrement-orice ambarcatiune propulsata cu motor si/sau cu vele, al carei corp are lungimea de 2,5 pana la 24 m ... certificat conducator ambarcatiune agrement clasa D- certificat care da dreptul titularului sa conduca ambarcatiuni de agrement pe ape interioare.. pentru a conduce o ambarcatiune de agrement cu o putere a motorului de pana la 3,68 kW pe ape interioare nu este necesara detinera certificatului international de conducator de ambarcatiune de agrement clasa D. " Deci sub 7 m sau 20 cai nu se inmatriculeaza iar cu motor sub 5 cai nu mai trebe permis |
--------------------
Renault Megane Break
1.9 dTI
2001
|
|
FotoGabi |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
Va asteptam cu drag la Cincis,dar fara manele
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
calcaneu |
![]()
|
Nu e tocmai iesirea inaugurala pe care mi-o doream, dar in lipsa de altceva...am dat barca la apa azi , in sfarsit... pe Ciurel.
Pentru cei doritori, pe insula Lacul Morii (peninsula) se poate ajunge cu masina pe la intrarea Craiovei, dupa care drumul devine un pic offroad, cam 100 metri sunt chiar nasoi, dupa care e de urcat digul lacului, pe o panta de 10 grade, rezonabila. Peninsula e populata cu diverse specimene, de la pescari pasnici, copii teribilisti de 16 ani, pana la obositi care dau ture cu scuterul/motorul/atv-ul in speranta ca vor fi bagati in seama. Adica atmosfera obisnuita de Bucuresti, de care scapi doar daca vaslesti departe tare de mal. ciurel.JPG ( Size: 95.03k ) Number of downloads: 732 Aviz posesorilor de barci un pic mai complicate decat un colac din metro : cititi instructiunile inainte, ca altfel o sa umflati si o sa desumflati barca de 3 ori pana bagati toate accesoriile in ea . Alta concluzie a fost ca nu e nevoie de compresor pentru o barca de dimensiunile astea, in maxim 15 minute o umfli si o montezi daca stii bine ordinea manoperelor. Chila gonflabila a barcii nu e de fapt in totalitate gonflabila, e doar un cilindru care e presat de podeaua rigida si da forma de V a carenei. chila.JPG ( Size: 232.35k ) Number of downloads: 803 Cam atat despre prima iesire pe anul asta.. astept si alte posturi cu destinatii mai curate si linistite. |
--------------------
Renault Megane Break
1.9 dTI
2001
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
Salut... Mi-am luat un windsurf acum o luna si ceva si sunt in mare cautare de lacuri in jurul Bucurestiului.
Cerinte: apa cat mai curata, prundis/nisip langa mal, sa nu ma innamolesc pana la genunchi cand lansez la apa vaporul. Si apropo de Ciurel, nu mai tin minte cum e coborarea de pe peninsula in apa... tot lacul stiu ca e inconjurat de dig. Stit vreun loc pe unde sa fie o rampa cu inclinare decenta? sa pot merge safely pe ea? Ca digul e cam abrupt sa merg cu placa si vela in spate... iar la urcat, ce sa mai zic... A... nu ma dau in laturi nici de la lacuri de munte, ca am costum full-body de neopren si rezist minim 2 ore in apa de 8-12 grade... asa ca daca stiti locatii propice datului pe apa... va rog postati... ![]() Multumesc This post has been edited by smar2: 14 Apr 2008, 13:20 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
calcaneu |
![]()
|
Tipul de la care am luat barca e pasionat si de wind surf printre altele
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane Break
1.9 dTI
2001
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
Da... stiu... Eu mi-am luat windsurful si echipamentul aferent din austria... ca am gasit undeva o lichidare de stocuri de anul trecut si le-am luat super-bine...
Ulterior am gasit situl celor de la hibiscus, si am bagat si eu o intrebare referitoare la preturi, ca eram curios cat sunt pe la noi. Tipul m-a intrebat mai concret ce ma intereseaza si ca poate ne vedem, iar eu i-am zis ca tocmai mi-am luat si ca intrebasem doar informativ si cred ca s-a suparat, ca n-a mai dat nici un mail dupa aia... ![]() Na... probabil ca e ca si cu alte chestii la romani... meseria "se fura", nu se da moca, si tips-urile se cumpara, nu se dau gratis... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
De departe cel mai frumos lac de munte din Romania este Vidraru.
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
As zice Vidra, nu Vidraru. Parca e albastrul marii Egee.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
corect, lacul vidra este destinatia mortala
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]() ![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Zax am eu barca gen d-asta doar ca e din armata si e din kevlar(cred).Se umfla din 2 parti si fiecare parte mai are cate o camera inauntru(just in case).M-am dat cu ea la mare,la munte,pe zapada,pe crengi da in conditii normale e indestructibila.E genu cum e in filme la aia cu fortele speciale.
Aaaaa si cand mai ajungeti p-aciulea da-ti si voi de stire! ![]() dscn0175wn9.th.jpg dscn0181ay8.th.jpg dscn0341wr1.th.jpg |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Danco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 9 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor, citesc cu interes aventurile voastre fiindca de ceva timp ma tot roade sa-mi iau o barca. Cum cea mai apropiata apa de mine este lacul Morii (Ciurel) va intreb: care este regimul pe acest lac fiindca nu prea am vazut barci pe el si, mai mult, citeam undeva ca administratorul lacului (Apele Romane, daca nu ma insel) interzice accesul cu barca pe lac.
Cei care v-ati dat cu barca/caiak-ul/placa de surf/camera de tractor ![]() |
--------------------
---------------
Logan Ambition
- --------------- Vorbind ai pierdut privilegiul de a parea intelept!
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
La Ciurel faceam baie in studentie. Tin minte ca era o tablita cu "scaldatul interzis" dar nu ne-am prea intimidat asta. Nici macar reputatia, culoarea apei sau chiar furatul hainelor nu ne-a putut opri
![]() Cat despre barci nu prea am vazut. In schimb pescari pe margine gramada. Sa tot fie vreo 7-8 ani de atunci ... |
--------------------
Renault
Megane
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
- SB-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 09:29 |