Politica, intentii de vot, dezbateri
![]() ![]() ![]() |
Politica, intentii de vot, dezbateri
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@Alex, in general e indicat sa judeci un om strict dupa faptele si vorbele pe care le face/spune. A sugera ca Ion Cristoiu, sau oricine altcineva, spune minciuni sau aduce dovezi false doar pentru faptul ca in spatele postului e susnumitul Felix e total gresit si foarte apropiat de metodele comuniste de a arunca cu noroi in cei care erau de alta parere.
In logica ta Alex, acelasi lucru se poate spune si despre Robert Turcescu de la Realitatea doar pentru motivul ca in spatele acestui post sta imaculatul personaj Sorin Ovidiu Vantu. Repet ceea ce spuneam si mai sus: Toti sunt o apa si un pamant si nu se intrec in a ne scapa de coruptie ci in a pune mana si a lua cu japca si ceea ce a mai ramas si va veni de la uniune. A crede acum, dupa tot ce s-a intamplat din 89 incoace, ca unii sunt buni si ceilalti sunt rai e cu totul gresit, fara suparare. Toti si-au dat masura valorii lor. Eu nu cunosc nici un profesor eminent din cei pe care i-am avut in facultate si i-am admirat pentru capacitatile lor, al meu sau al prietenilor mei, care sa fi intrat in politica. Si daca au intrat au fugit repede cand au vazut cloaca ce e acolo. Asta e parerea mea...clasa politica e dominata de mediocritati, nulitati si hoti pusi pe capatuiala. In afara de astia mai exista o minoritate sde oameni care se complac in aceasta stare de lucruri. This post has been edited by dan73205: 12 Feb 2008, 21:44 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 12 Feb 2008, 21:15) cum zici tu ca la antene is lingai de-ai lu voiculescu, asa poa sa zica altu ca la realitatea si B1 is lingaii basescieni. Dupa cum ai formulat, as crede ca insinuezi ca faza cu lingaii e doar o parere de-a mea, si nu e adevarata. Comparatia ta e absolut aiurea, avand in vedere ca Basescu nu e implicat direct in televiziunile de care spui tu... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pe de alta parte Ion Cristoiu e printre putinii oameni (poate si C. T. Popescu) care i-a criticat pe toti. Mai mult, i-a criticat atunci cand erau la putere ceea ce mie mi se pare un aspect foarte important.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
nici nu trebuie sa fie implicat direct
![]() cat despre ce se intampla la antene, chiar nu ma intereseaza. iar antenele, din ce-am observat eu (antena 3 in speta) nu este pro-voiculescu. ci este antibasescu. toata ziua il toaca pe basel. despre voiculescu rar auzi cate ceva. scopu' lor e sa dea in basel. asa cum alte televiziuni sau ziare au ca scop sa-l ridice in slavi. dar asta e media din romania. nu exista independenta. toti is aserviti unuia sau altuia. dar daca cine are ceva in cap si nu pune boticu la orice, stie sa faca diferenta intre o stire adevarata si o "intoxicare mediatica". sau stie sa deosebeasca o emisiune cu scop publicitar ptr un anumit personaj fata de o emisiune echidistanta. dar din pacate is putini cei care fac treaba asta. marea multime se uita la tv sau citeste un ziar si zice: "daca asa zice la tv (sau ziar) atunci asa e !" This post has been edited by cristib: 12 Feb 2008, 21:44 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Perfect de acord cu postul de mai sus... Inseamna ca te-am inteles gresit la posturile anterioare.
My bad... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
parca zicea cineva ca iliescu conduce din umbra psd si dicteaza guvernului
iata o confirmare |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
viitor de aur tara noastra are:
"elena basescu, unic candidat la sefia tineretului democrat. posibilii contracandidati sint amenintati cu excluderea din PDL". dupa maretele realizari de pe podiumurile de moda si din cluburile bucurestene, mi se pare absolut normal ca fata lu' tati sa intre si in politica. genial. si inca una: "conform sondajelor, daca ar mai candida la primaria capitalei, videanu ar obtine 54% din primul tur". aici nu pot sa zic decat ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
nu stie nici naiba cum au facut ei exact sondajele alea
![]() in plus situatia e mult mai funny de atat. chiar daca ar obtine oricare din variantele lor de primar postul din prima, faza e ca ei nu vor pentru ca un astfel de job aduce mai mult dezavantaje decat avantaje desi miza e babana rau: 3 miliarde de euro pe an fonduri (aprox) cat despre summitul nato, el nu este nici pe departe cel mai important. noi suntem organizatori si atat. speram sa ni se transmita si noua din aura de gravitate a evenimentului. ceo sa ni se transmita vor fi mii de nervi. luati francofonia (alt jeg de eveniment) si inmultiti-o cu 10. Eu chiar i-as da lu baselu toate parghiile de care are nevoie. ar fi un experiment genial: 2 ani sa fie conducator suprem, ca asta isi doreste, all in one, presedinte, primar, guvern, parlament. o sa se bage singur in pamant. acest om daca nu are scandal, moare. el a crescut numai prin adversaritate, si creste atata timp cat are tinte si oameni pe care sa-i arate cu degetul. daca nu ar mai avea motiv de scandal s-ar baga singur in rht. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ref. la summit-ul nato: cred ca ni se pregateste o nota de plata super-incarcata
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
se-aude ca o sa cada guvernul....la dorinta lui bineinteles....pentru a comasa localele cu generalele
![]() si se aude ca base nu o sa declanseze alegerile anticipate.....care le doreste la termen mare om ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
mare om?!?!?!
esti dus sefule. dac-am ajuns sa catalogam ca "mari oameni", toate jigodiile si putorile clasei politice atunci ne meritam soarta. io m-am plictisit de politica. sa faca ce vor. mi se falfaie. din partea mea poa' sa-i ia dracu pa toti. spor la postat in continuare. io ma retrag profund ingretosat din aceste discutii. This post has been edited by cristib: 19 Feb 2008, 20:54 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
cum spuneam...mare om
![]() pd-l conduce detasat in sondajul nostru ![]() This post has been edited by FireChief: 19 Feb 2008, 21:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ma sefule, tacusi o vreme si iar vii sa ne zgandari si sa ne intarati? Ma crezi daca iti voi spune ca PD-L-ul tau a furat mare parte din prostimea neinformata care vota pe vremuri cu PSD? (exceptie fac mebrii forumului care voteaza cu PD-L, bineinteles). Jur ca e asa
![]() Eu umblu mult prin tara si intru de multe ori in primarii din astea de comune pentru ca lucrez intr-un domeniu care necesita asta (studiem alunecari de teren, facem masuratori in zone din astea cu risc natural crescut..bla bla bla etc etc.). Foarte multi primari au trecut de la PSD la PD-L si vor trece inapoi cand PSD-ul va reveni. Mai toti invart afaceri personale cu primaria si e un fapt acceptat pentru de acolo ajung multi bani la centru. Spune tu acuma care e diferenta intre PD liniuta L si PSD sau PNL in afara de faptul ca se anunta a fi unii de stanga si altii de dreapta centru sau mai stiu eu cum. Nu ai vazut cum a cotit Sulfina Barbu cu taxa de inmatriculare de parca nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase? Mincinoasa ordinara ca si ceilalti de la PNL sau PSD care au sustinut taxa dimpreuna cu PD-ul. Nu vezi ca sunt din aceeasi tagma ca si ceilalti pentru ca vin tot de acolo? Repet, in teritoriu sunt foarte multi care se plimba de la partidul intrat in opozitie la cel care tocmai a castigat, deci tot aia... This post has been edited by dan73205: 19 Feb 2008, 22:06 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
FireChief |
![]()
|
te simti zgindarit???
![]() spuneam doar ca astia de la pd-l is cei mai buni si ii admir sincer ![]() nu mai zic ca base e idealul meu in viata ![]() This post has been edited by FireChief: 19 Feb 2008, 22:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
cred ca Fire Chief si-a facut multiaccount si a votat de mai multe ori sa dea sondajul peste cap
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() asta e realitatea pd-l in clipa de fata e cel mai tare si are si oameni de exceptie ca turcan,boureanu,blaga,stolojan si multi altii ![]() si o sa cistige de departe tot...o sa vedeti |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
turcan si boureanu sint intr-adevar oameni de exceptie. ambii au marete realizari: boureanu s-a insurat cu un manechin si turcan e nevasta purtatorului de cuvant de la cotroceni.
acu' trec peste faptu' ca le-as ciocanii rau pe ambele doamne pomenite mai sus (in speta...madam turcan si mai ales nevasta boureanului ![]() cat despre catalogarea ca oamenii de exceptie a unora ca blaga si stolo, zau ca meritam un razboi ca-n kosovo, ca sa ne mai aduca cu picioarele pe pamant. momentan am o mare problema cu handicapatu' ala limbut de la ministeru' muncii (mister pacuraru). care s-a gandit c-ar trebui pus impozit si pe primele de vacanta si pe cadourile copiilor si pe ma-sa si pa tat-su. dobitoc om. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 19 Feb 2008, 21:39) Asa este sefu, ai dreptate, pd-l conduce detasat in sondaj....DAR... ...eu am pierdut cateva minute si am facut o mica statistica...si statistica spune ca din cei care si-au exprimat in scris opiniile pe topicul asta 3 (trei) sunt partizani PD-L, 7 (sapte) sunt mai mult sau mai putin neutri, si 13 (treisprezece) sunt anti PD-L si anti-Basescu. I-am exclus pe cei care au avut postari monosilabice (vreo doi care au scris doar atat "PD-L") Ce spui de asta? |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
FireChief |
![]()
|
spun ca ai timp mult
![]() sondajul ramine sondaj,si o sa creasca pd-l in continuare pentru ca avut ministri seriosi si pentru ca base e tatal lor si lumea o sa-i sprijine masiv o sa vedeti ![]() ![]() ![]() cit despre nea ala ....un alt ministru de cacao intr-un guvern asemenea....pacuraru cit despre faza cu udmr-ul in continuare in guvern....de toata jena...dar toate atea aduc voturi PD-L ului ![]() ![]() ole! This post has been edited by FireChief: 20 Feb 2008, 19:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 12 Feb 2008, 21:28) aia cu zilele libere cred ca-i singuru lucru care este cu adevarat interesant ptr omu de rand, in toata povestea cu summitul asta ![]() QUOTE(adip @ 15 Feb 2008, 14:52) fie cum o fi dar eu am pierdut cursa spre barcelona din cauza lui. on topic. vicepresedintele bundestagului i-a batut obrazul lui tariceanu... oare de ce.... http://www.hotnews.ro/stiri-esential-23979...-mai-bogati.htm This post has been edited by wolfin: 20 Feb 2008, 20:02 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Dan73 |
![]()
|
Sefule, pui paie pe foc degeaba ca eu nu ma inflamez.
Uite link-ul asta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=986...0entry1260880 O sa ti-l trimit peste 4 ani cand guvernarea PD minus L va fi spre final. Banana va fi neagra si pleostita. Redevenind seriosi domnule firechief....din pacate eu cunosc multe cazuri concrete de coruptie din randul PD-ului ca sa mai pun botul cum am pus in 96. Berceanu a facut bani multi la ministerul industriilor si stiu din sursa directa cunoscind unul din directorii de la Transelectrica care era amenintat si constrans sa semneze chestii cu totul ilegale. Cunosc ca sotia unui fost coleg de facultate face bani foarte frumosi lucrand la primaria generala a capitalei. Pe un raport de trei pagini scrise care s-a vrut un studiu de fezabilitate pt reabilitarea a doua strazi a luat 3 miliarde de lei vechi, bani pe care i-a impartit cu cine trebuie. Firma si-au facut-o la regim de urgenta, nu aveau angajati specializati iar studiul, cum am spus erau 3 pagini in care scriau ca strazile au atatia copaci, au sau nu canalizare, au piatra cubica...bla bla bla si cam atat. 1 miliard pagina. Am batut tara asta in lung si in lat cum am spus mai sus. Multi din primarii pe care ii stiam la PSD acum sunt la PD si se ocupa cu aceleasi afaceri ca si inainte (vorbesc de primari cu care am stat de vorba). PS: La intrebare nu ai raspuns totusi. De ce, pentru ca raspunsul era evident? ![]() PS2: Cand l-am auzit acum 17 ani pe Brucan cu teoria aia cu cei 20 de ani l-am injurat de toate cele....acuma sunt convins ca relativ la chestiunea aia a fost un foarte ingaduitor si optimist. PS3 Hai domnu' cristib sa pledam si in alta parte ca p'aci ne-am lamurit...eu cu banane dansatoare in loc de argumente nu mai polemizez. This post has been edited by dan73205: 20 Feb 2008, 20:57 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
FireChief |
![]()
|
la intrebare nu am raspuns pentru ca nu stiu la ce te referi...poate esti mai explicit
bai nene....pacuraru asta e nebun....cica va reveni pina joi cu alt ordin al ministrului care va clarifica contributiile......reamintesc ca ordinul asta aberant avea acelasi scop liberali...phuah ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Stire Senzationala de Ultima Ora: Base intra pe forum de pe contul lui Fire C. sa testeze sprijinul de care se mai bucura la populatie
Acum 2 minute au anuntat la OTV ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() pe topicul asta http://www.daciaclub.ro/-t64430.html...unde am postat si eu adica FireChief 452 sandman_ 262 paulp 213 TMihai 203 OAP 202 andu911 197 a4tech01 173 ady77 164 daciafan 157 tribunul 154 DragosP 139 cristib 100 am fost facut basescu sau boc in functie de context ![]() asa ca nimic nou ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Feb 2008, 21:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
nu fii tu asa de sigur de pdl
![]() deocamdata au avut dificultati mari in a gasi in interiorul partidului pe cineva care sa candideze la primarie... nu le merge nemaipomenit. si pana la urma PDL e o facatura de toata jena. e vechiul PD. Basescu e un dictator mascat cu suflet de marinar, gandire de marinar si limbaj de birjar. Noroc ca o sa vina prea inteligenta lui fiica la sefia tinerilor sa faca si acolo ordine ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
nastase din nou in prime time
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
daniel4ro |
![]()
|
Cine mai e si nastase asta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
mai nou seful liderilor de organizatie PSD
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 02:49 |