Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ASUS R700

riptor
post 19 May 2008, 11:51
Post #1

Membru

Group: Members

am de 2 zile un asus r700 si am cateva intrebari pentru eventualii posesori.(sau pt cine stie cu ce se mananca treburile astea..)

1. aparatul este echipat cu transmitator fm dar se pare ca nu reusesc sa ma conectez la sistemul audio al masinii
2. deocamdata se pare ca nu primesc avertizare sonora la apropierea de o camera radar desi optiunea de avertizare este activa
3. de curand nu mai reusesc sa prind conexiune gps. am plecat dimineata din balta alba catre centru si timp devreo 45 minute nu a reusit sa se conecteze la sateliti; am incercat si sa inchid/deschid aparatul, am revenit la setarile de fabrica, am scos si pus la loc bateria, dar degeaba. nici acum nu reusesc sa ii dau de cap

orice sugestie e binevenita

P.S: mentionez ca in prima zi totul a mers ok

--------------------
renaultsport clio 182
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
riptor
post 21 May 2008, 02:15
Post #2

Membru

haideti baieti chiar nu are nimeni asa ceva?.. sad.gif

--------------------
renaultsport clio 182
+
Sudsemnatu
post 22 May 2008, 15:43
Post #3

Membru Huligan

From: Bucuresti

eu am de gand sa imi iau..
nu ma speria !

eventual du-te cu el la garantie !

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
riptor
post 22 May 2008, 19:42
Post #4

Membru

nu te speria ca e un aparat apreciat pe forumuri din cate vad si l-am luat la recomandarea cuiva asa ca se poate sa am eu ceva cu el desi in ultima vreme receptioneaza bine semnalul gps insa mai are mici delay-uri in mers.

22 May 2008, 19:49:
aa, mentionez ca am descarcat de pe net un fisier txt cu coordonatele camereleor si radarelor din romania, si acum ma avertizeaza deci problema rezolvata.
am reusit sa fac sa mearga si transmitatorul fm dar trebuie sa gasesti o frecventa libera (sa nu emita alte posturi de radio pe ea) si de asemenea nici in apropierea frecventei respective sa nu fie alte posturi. eu am reusit sa il aud dar cu interferente. probabil ca pt bucuresti unde se prind posturi gramada nu prea ai ce face cu optiunea asta. in rest am reusit sa descarc harta 3d a europei de vest si est si arata destul de frumos.. smile.gif singura problema acum e sa imi dau seama de treaba cu precizia de care nu sunt inca lamurit daca e normala sau e o buba la aparatu meu

This post has been edited by riptor: 22 May 2008, 19:49

--------------------
renaultsport clio 182
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 06:24
Dacia