Curge radiatoru
![]() ![]() ![]() |
Curge radiatoru
Fery_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Incearca sa-i adaugi in lichidul de racire niste STOP LEAK (praf sau lichid), daca fisura nu e mare se rezolva daca nu cred ca trebuie cositorit (daca e din cupru) sau pxipol sau poxilina
![]() |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
nu baga solutii de colmatat in lichidul de racire.
In foarte scurt timp ramai fara caldura in masina si s-ar putea ca tot circuitul sa nu mai functioneze ok. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
totmai am bagat o solutie stop leak
am gasit solutie ELF si de aia am avut incredere sa bag am dat jos radiatoru si am bagat presiune in el cu pompa si nu parea sa lase undeva sper sa se rezolva rezultat o sa vad in cateva zile si va anunt multumesc 24 Jan 2008, 00:19: dupa prima zi de umblat nu a mai pierdut nici un strop de apa si incalzirea lucreaza ca si pana acum nu stiu daca solutia aceea a rezolvat problema sau nu da nu mai curge ![]() This post has been edited by Fery_: 23 Jan 2008, 23:19 |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
sal.nu stiu cat de buna e elf,dar stiu sigur ca odata ce ai cumparat stop leak 2+2,poti sa comanzi si o garnitura de chiulasa noua
![]() ![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Fery_ |
![]()
|
nu stiu la ce garnituri te referi la radiator..........eu am radiator din acela cu vas de expansiune incorporat si chiar nu-mi dau seama sa fie vreo garnitura sa pot so schimb
solutia acea e vre-o 150 de grame si era ciudat un amestec de ceva lichid cu ceva particule de "praf" ca nustiu cum sai zic altfel deci chiar na mai pierdut nimic |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Solutile 2+2 is solutii de moment, pana ajungi la un service undeva, sa rezolve problema pe moment. In timp, asa cum a mai precizat un coleg, o sa infunde tot ce se poate prin circuit. La vara o sa fiarba motorul intr-o veselie, se deformeaza chiuloasa, se infunda caloriferul...tot asa. Fa un efort si pune un radiator nou. Spala circuitul inainte, verifica toate furtunele,termostatul,ventilatorul de racire... Sistemul de racire este foarte important in bunul mers al motorului, cel mai bine se observa vara cand pe marginea drumului sta toata lumea cu capota deschisa si portbagajul plin cu sticle cu apa, de "rezerva". E alegerea ta si masina ta.
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
Fery_ |
![]()
|
deci sa inteleg ca solutia aia ce am bagato i daunatoare rau??
nu stiu exact la ce va referiti 2+2........ 150 de grame avea aditivu ala ce lam bagat si sar putea sa fii curs chioar pe la colieru de la furtunu ala ce intra in radiator in partea de jos ca nu o mai scapat sa vad acum cat o fi un radiator nou dar cred ca ii super scump daeci sa inteleg ca ar trebui sa spal iara radiatoru si sa bag antigel nou??? multumesc |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Catastrofal nu e. Ai mici sanse sa nu observi inrautatiri, dar mici!
Un radiator nou e pe la 5-600 RON cred. Cauta pe ![]() Inainte sa il pui, pune-i niste detartrant in el si lasa-l sa rumege vreo ora, dupa care clateste-l bine bine de tot! ATENTIE ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Fery_ |
![]()
|
mai astept cateva zile sa mai vad care sunt urmarile si daca observ inrautatiri trec la fapte
cam asa ma gandeam sa coste radiatoru sar maine ma interesez sa vad SH nu as lua ca cine stie cat mai tine si ala ce anume ii solutia aia detartrantul?? unde se gaseste?habar nam |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
sal Fery_.Ma refer la acele garnituri care sunt pe peretii laterali ai radiatorului,intre radiator si suportul de plastic sau rama de plastic(in stanga si dreapta radiatorului).Mie acelea mi-au curs.Dar un prieten si-a luat un radiator nou de fabricatie norvegiana la 230 de ron ,asa ca eu raman pe ideea ca ce e nou e nou.
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.906 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Cam pe aici se invarte un radiator nou, care nu te scuteste de probleme...eu am luat unul nou si dupa 6 luni a trebuit schimbat, noroc ca avea garantie de 1 an...Sau mai poti incerca sa il repari la un centru specializat, care stie ce si cum...il fac de nou...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
eu am avut 5 RENAULTURI 21 am trait din asa ceva reparand la ele pe al meu si al clientilor mei va spun sincer .......deci cred ca ma pricep in special la mot 1721 injectie multi punct .......deci care este ideea aceasi chestie am patito si eu cu radiatorul si lam lipit cu poxipol chiat daca este din aluminiu nu mai bagatii fel de fel de prafuri ca infundati fagurii si in cel mai rau caz calorifeul ...asta este sfatul unui om care timp de 6 ani a bagat totii banii lui in aceste marci de masini ma cunosc cei din dezmembrarii foarte bine la cata vanzare lea facut
![]() |
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
2000 Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:41 |