Montez Computer de Bord de LOGAN pe SOLENZA, ceasuri de lgn pe slz
![]() ![]() |
Montez Computer de Bord de LOGAN pe SOLENZA, ceasuri de lgn pe slz
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Oferta:
Ceasuri de prestige modificate pentru solenza - 350ron Maneta stergatoare cu buton pentru CB - 60ron Schimbarea iluminarii ceasurilor - 70ron Rescriere km - gratis Montaj - gratis |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Noua oferta:
- ceasuri de logan Prestige, modificate pentru instalatia solenzei - 350ron - maneta stergatoare cu buton pentru cb - 70ron - modif. iluminarii ceasurilor (alb cu ace rosii, albastru cu ace rosii, etc) - 70ron - montarea pe masina clientului - gratis - rescriere km - gratis Promotie: cine cumpara bordul + maneta + modificarea luminilor, primeste gratis si un modul plafoniera cu leduri. Noile date de contact: Orange - 0755.057.606 YM - neoset_room This post has been edited by free_fiber: 22 Sep 2008, 14:32 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Oferta cu ceasurile de prestige nu mai e valabila.
Alta oferta: - ceasuri de logan Preferance cu CB (fara CI), modificate pentru instalatia solenzei - 300ron - maneta stergatoare cu buton pentru cb - 70ron - modif. iluminarii ceasurilor (alb cu ace rosii, albastru cu ace rosii, etc) - 70ron - montarea pe masina clientului - gratis - rescriere km - gratis Promotie: cine cumpara bordul + maneta + modificarea luminilor, primeste gratis si un modul plafoniera cu leduri. This post has been edited by free_fiber: 26 Sep 2008, 21:07 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
brawnie |
![]()
|
![]() Renault-ist Group: Members Posts: 204 Joined: 4 August 08 From: Baia Mare/Cluj ![]() |
Am un clio 2 2005,1,5 DCi si nu are CB.....crezi ca ai putea sa faci ceva cu el? se potriveste chipul de la logan sau e vorba de alta mancare de peste?
|
--------------------
Renault
Kangoo/Kia C'eed/MeganeIII
2004/2008/2011
- IS 98 WRC
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
mi-am montat si eu azi ceasuri de logan pe solenza free_fiber.foarte bine merge si foarte frumos lucrat.rapid si fara coplicatii,deocamdata nici o problema cu ele si nici nu cred ca vor aparea.alt look are masina acum.recomand.merci cristi!
![]() |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
free_fiber |
![]()
|
Brawnie, nu te pot ajuta la Clio
![]() alexandrusiri, mersi pentru feedback ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu ceas-uri logan....
de unde esti free_fiber???? cat ma costa mai ai oferte??? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
free_fiber |
![]()
|
Update oferta:
----1---- - ceasuri de logan Ambiance/Preferance cu CB (fara CI), modificate pentru instalatia solenzei - 300ron - maneta stergatoare cu buton pentru cb - 70ron - modif. iluminarii ceasurilor (alb cu ace rosii, albastru cu ace rosii, etc) - 70ron - montarea pe masina clientului - gratis - rescriere km - gratis ----2---- - ceasuri de logan Laureate/Ambition cu CB (fara CI), modificate pentru instalatia solenzei - 330ron - maneta stergatoare cu buton pentru cb - 70ron - modif. iluminarii ceasurilor (alb cu ace rosii, albastru cu ace rosii, etc) - 70ron - montarea pe masina clientului - gratis - rescriere km - gratis ----3---- - ceasuri de logan Prestige/Sandero cu CB (fara CI), modificate pentru instalatia solenzei - 350ron - maneta stergatoare cu buton pentru cb - 70ron - modif. iluminarii ceasurilor (alb cu ace rosii, albastru cu ace rosii, etc) - 70ron - montarea pe masina clientului - gratis - rescriere km - gratis Cine alege oferta 1 si 2, primeste gratuit pozitii fata cu leduri; Cine alege oferta 3, primeste gratuit modul plafoniera cu leduri. Contact: YM: neoset_room; Orange: 0755 057 606 QUOTE de unde esti free_fiber???? Din Bucuresti. This post has been edited by free_fiber: 4 Oct 2008, 16:36 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
care este diferenta intre cele 3 modele de ceasuri??????????
si ce inseamna fara CI????????? |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Consum Instantaneu cred...
O intrebare pentru dl Free_Fiber: cam cat timp dureaza toata operatiunea? Mai mult de 3 ore? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(ursu_83 @ 4 Oct 2008, 20:57) Diferenta e de aspect... o sa pun maine o poza cu cele 3 modele. CI = consum instantaneu. QUOTE(Iulikk @ 4 Oct 2008, 21:31) Consum Instantaneu cred... O intrebare pentru dl Free_Fiber: cam cat timp dureaza toata operatiunea? Mai mult de 3 ore? Operatiunea de montare e de aprox. 1 ora. Clientul trebuie sa dea comanda cu 3-4zile inainte de montare sa am timp sa modific bordul. Pozele promise: This post has been edited by free_fiber: 5 Oct 2008, 11:32 Attached thumbnail(s) preferance.JPG ( Size: 71.9k ) Number of downloads: 2638 laureate.JPG ( Size: 75.07k ) Number of downloads: 3071 prestige.JPG ( Size: 71.97k ) Number of downloads: 2934 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Oferta 3 nu mai este de actualitate, bordul de prestige/sandero fiind vandut.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Confort |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 October 08 ![]() |
Am nevoie de un chip pentru CB la Solenza, cu 98000Km pe el, ma poate ajuta cineva >???
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2005
- BH28VIP
|
|
free_fiber |
![]()
|
Uite aici oferta ( era si putin mai sus ):
----1---- - ceasuri de logan Ambiance/Preferance cu CB (fara CI), modificate pentru instalatia solenzei - 300ron - maneta stergatoare cu buton pentru cb - 70ron - modif. iluminarii ceasurilor (alb cu ace rosii, albastru cu ace rosii, etc) - 70ron - montarea pe masina clientului - gratis - rescriere km - gratis ----2---- - ceasuri de logan Laureate/Ambition cu CB (fara CI), modificate pentru instalatia solenzei - 330ron - maneta stergatoare cu buton pentru cb - 70ron - modif. iluminarii ceasurilor (alb cu ace rosii, albastru cu ace rosii, etc) - 70ron - montarea pe masina clientului - gratis - rescriere km - gratis Contact: Orange: 0755.057.606 YM: neoset_room |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
gxg_tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 November 08 ![]() |
pe solenza 1.9 D se poate pune bordul , nu ma intereseaza neaparat bc-ul
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004
|
|
free_fiber |
![]()
|
Da, se poate pune; dar computerul de bord nu va fi functional.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Ce are SuperNova asa special de nu poate fi montat bordul?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Si eu as vrea pt dsn-ul meu dar ce facem cu montajul? cine ne poate ajuta contracost ....? Multumiri anticipate ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
free_fiber |
![]()
|
Imi pare rau, eu nu te pot ajuta. Nu pot aranja noile ceasuri in bord din punct de vedere fizic.
La ofertele de mai sus se mai adauga si un bord de prestige modificat pentru solenza la pretul de 350ron. This post has been edited by free_fiber: 17 Nov 2008, 22:35 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
lights |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Se pot monta, problema intervine la instalatia electrica ....cum o facem sa functioneze ... ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
lights |
![]()
|
pai tu cat de mult te pricepi la electronica? Eu le am cam 50% poate mai stii si tu cate ceva si ii dam noi de cap... ce zici?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
26-Kbe |
![]()
|
nu ma pricep asta este problema
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
boogie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 22 September 05 From: Sibiu ![]() |
si eu vreau bord de logan pe srn dar daca nu vrea nimeni sa castige un ban cinstit ca doar e acelasi computer si trebuie sa functioneze mai ales la cele de dupa 2002 ca cica au multe in comul cu slz. Ar trebui sa vada initiatorul topicului cumva cum se poate adapta. Sper ca ne ajuta cineva si pe noi supernovistii sa avem CI si altele care nu le avem chiar daca punem butonu pentru CB altundeva nu neaparat pe maneta de stergatare daca asta il roade pe initiator
|
--------------------
Dacia
SuperNova
decembrie 2002
- SB 05 TUN |
|
free_fiber |
![]()
|
Cum am mai zis, greu este de adaptat bordul fizic in bord... adica sa arate cat de cat bine. La solenza, daca pun bord de logan, se potrivete perfect, zici ca de-acolo e
![]() Partea electrica nu reprezinta o problema prea mare. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 November 08 ![]() |
salut!am si eu cateva intrebari pt free_fiber:
1.cat m-ar ajunge cea mai ieftina varianta de bord de logan pe solenza? 2.preturile spuse de tine includ si montajul? 3.daca mi le modifici nu le pot monta eu? 4.in cazul asta mai scad preturile? Te rog frumos o oferta daca se poate sa imi pui si mi.Mersi anticipat!Bafta! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
free_fiber |
![]()
|
salut.
1. cea mai ieftina varianta de ceasuri de logan pe solenza este alegerea ceasurilor de preferance, care sunt pa pretul de 300ron. 2. montajul este gratuit, deci se poate spune ca preturile produselor includ montajul... 3. le poti monta si tu, nu este prea greu, pot oferii niste tutoriale video. 4. pretul nu scade chiar daca preferi sa efectuezi tu montajul deoarece montajul meu e oricum gratuit. P.S. Ar trebui sa iei si o maneta de stergatoarea cu buton pentru CB ca sa poti accesa functiile Computerului de Bord. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 November 08 ![]() |
mersi frumos free_finer dar deocamdata nu dispun de banii astia ca de vin sarbatorile:D.poate mai tarziu .
daca gasesc eu tabloul de bord cat imin ie manopera de modificare? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
free_fiber |
![]()
|
Modificarea costa 150ron si trebuie sa ramana ceasurile la mine de pe o zi pe alta.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 05:06 |