[VIDEO] Mai ceva ca-n GTA, are skillz soferu`
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Mai ceva ca-n GTA, are skillz soferu`
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
daca nu era langa balustrada o intorcea si a 3-a oara... stia sa conduca...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Meserie fugarul
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Haiduc pe patru roti...
Dar sa nu il laudam prea tare ca acuma vin si clipurile cu orori din astfel de "alergaturi" pe highway. |
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Da' vad ca politia are cu ce ... si nici a aluia nu parea slabuta!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Astea americane de politie sunt rachete... oricum, imi pare rau pt el ca a fost prins
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
aia politie frate, l-au aruncat de pe sosea direct, orice numai ca sa il opreasca cat mai repede, bun sofer si omul, dar nici nu politaii aia nu se putea juca prea mult. parca Ford Crown Victoria erau masinile, si asa sunt ele tancuri si cu barele de protectie...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
la noi au logan 1.4 mpi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
stiu eu cativa care au fugit de politie si au putu sa se laude cu asta
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Da, tare soferu...
Si totusi, in europa tactica este "lasa-l sa ajunga acasa si rezolvi dupa aia"...la ei e traditie cu urmaririle... Marketing peste tot...america... |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.302 Joined: 24 June 07 ![]() |
Meserie soferu', a reusit smecheria aia de doua ori, si vorba cuiva de mai sus, daca nu era balustrada cred ca mai facea o data.
Nu l-am inteles de ce n-a incercat sa puna frana cand masina de politie se pregatea sa-i dea peste partrea spate, poate-i debusola un pic mai mult. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Merced @ 11 Jan 2008, 10:46) Meserie soferu', a reusit smecheria aia de doua ori, si vorba cuiva de mai sus, daca nu era balustrada cred ca mai facea o data. Nu l-am inteles de ce n-a incercat sa puna frana cand masina de politie se pregatea sa-i dea peste partrea spate, poate-i debusola un pic mai mult. ma voi cu cine tineti?tipul furase masina! astea inseamna ca a a facut ceva rau!!! |
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Ce e de admirat aici: ce masini si ce soferi are politia USA...
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:25 |