Senzori parcare Scenic 1, A montat cineva?
![]() ![]() ![]() |
Senzori parcare Scenic 1, A montat cineva?
bodi_ski |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti - Targoviste ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic I
2000
- DB07HVN Scenic I 1.6 16v 210k KM and counting.
|
|||
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
firu il poti trage pe la plafon daca nu ai airbag cortina daca nu prin pragu de jos si unitatea in spate gasesti tu un loc
![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
bodi_ski |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti - Targoviste ![]() |
Mi-am luat ieri din Carrefour Orhideea (are si la C-Baneasa) senzorii astia (sper sa nu se considere reclama) http://www.supraveghere-securitate.ro/imag...d&image_id=1849
Am dat 204,9 RON pe ei. N-am apucat inca sa-i montez. Cred ca o sa ma duc la un service daca n-o costa mai mult de 70-100roni. Daca nu gasesc, ii montez singur si fac si poze. Oi fi facut bine ca i-am luat ? Cam am second-thoughts... ca la Scenic 1 se vede destul de bine in spate. Habar n-am cum o sa-i montez singur ![]() @tuner: de unde i-am luat p-astia aveau si unii de 130 RON mai simplii, cum vrei tu. In carte zice ca se leaga firu` rosu la (+) de la becu de marsarriere si firu` negru (probabil -) la caroserie. Cand am desfacut stopurile am vazut decat priza cu multe fire, aia care intra in stop. ai idee unde tre` sa leg firele pt alimentarea senzorilor ? |
--------------------
Renault
Scenic I
2000
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
e simplu te uiti pe circuitu de la becu de mers inapoi care e plusu si minusu pe caroserie
recomand un aparat de control pt a fi sigur ca ala e plusu (un bec cu 2 fire) acum eu nu stiu sigur daca comanda de mers inapoi e pe plus sau pe minus adica din cutia de viteze spre lampa spate ce fir pleaca cu + sau - This post has been edited by tuner: 23 Jul 2008, 22:04 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
bodi_ski |
![]()
|
Hai ca am comis-o! Am pus senzori duminica. Am facut si niscaiva poze. Le postez cat de curand. Poate o punem si de un tutorial
![]() Cheers! |
--------------------
Renault
Scenic I
2000
|
|
ibr_suhaib |
![]()
|
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
Salut
Totusi vreau si eu sa imi bag niste senzori de parcare...pe spate.. Aveti idee cum as putea sa bag firele inauntru,fara sa mai fac gauri?si la pus senzorii in bara,e obligatoriu sa dau bara spate jos? Si inca o rugaminte...Aveti careva schita pentru becul de masalier? Multumesc L.E> Acestia sunt senzorii: This post has been edited by ibr_suhaib: 26 Jan 2014, 17:52 Attached thumbnail(s) senzor_2.jpg ( Size: 84.96k ) Number of downloads: 162 senzor.jpg ( Size: 75.37k ) Number of downloads: 182 |
--------------------
Renault
Scenic 1
2000 RXE 1,6 16V 107PS
- DI-SY 888 Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|
ibr_suhaib |
![]()
|
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
Nimeni nu ma poate ajuta?
|
--------------------
Renault
Scenic 1
2000 RXE 1,6 16V 107PS
- DI-SY 888 Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:27 |