Pot sa pun 2 difuzoare pe o iesire?
![]() ![]() ![]() |
Pot sa pun 2 difuzoare pe o iesire?
Ia-ma Acasa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Sport
Clio
- B 87 LOL
2004
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cel mai frumos si corect este sa montezi boxele din spate in locul lor, la esirea lor care trebie , iti cumperi un HU nou (daca vrei intradevar sa schimbi sound-ul in masina spre mai bine) cu esire speciala pt sub si il vei controla din meniu exact cum vrei daca vrei totusi sa iti pastrezi unitatea originala trebuie sa cumperi un convertor high/low, statie si woofer (ultimul inteleg ca il ai deja) |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca legi 2 boxe pe o iesire, impedanta scade de la 4 ohmi la 2 ohmi si poti astfel sa prajesti radio-cd-ul....ai grija....
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Casual |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 26 October 06 ![]() |
apropo cred ca ontopic... si-a pus cineva subwoofer pe masina in garantie? m-ar interesa si pe mine dar jecmanitorii de la ipso cica pierd garantia. vreau sa pastrez cd-ul playerul original si sa-i pun adaptor intr-una din usi pt woofer.s-a riscat cineva?
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2006 1,2 16v
|
|
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
Nu nu mai la IPSO se practica politica asta. Garantia o pierzi numai in cazul in care ai probleme cu instalatia electrica.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
- PH-88-PWR
2002 Privilege Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
ecstasy_4u06 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
se poate pune adaptor special la cdplayer pt iesire de sobwoofer?
This post has been edited by ecstasy_4u06: 17 Jan 2008, 12:36 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
Ia-ma Acasa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 February 05 ![]() |
antifizic , poseidon
-nu am vrut de la inceput sa schimb HU ca nu vreau sa am 17 mii de luminitze in bord si sa stau mereu cu grija sa dau fatza jos sa bla bla. asa apas pe buton si am plecat macar cu impresia ca nu am nicio grija. -am convertoru hi low pt statie si e pus pe canalele pt spate ca cica-i stereo statia... -dar ca sa le fie lor bine...adica...cum ar trebui sa fie: pun difuzoarele pe spate unde le e locul si in serie cu ele leg adaptoru hi low si mai departe statie subwoofer ar fi bine? multumesc |
--------------------
Renault Sport
Clio
- B 87 LOL
2004
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:19 |