Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mecanism stropit apa parbriz si luneta, nu am mecanismul original de stropit apa pe luneta

Kostyn Twingo
post 17 Mar 2008, 09:02
Post #1

Costin

Group: Members
From: Bucuresti

Am descoperit de ce nu-mi stropeste apa pe luneta .... am un furtun care duce apa la stergatorul de pe parbriz .... dar un furtun care are in capat un stutz si nu este bagat nicaieri .... iar acel furtun trebe sa dea apa pe luneta.Eu cand dau in jos sa-mi stropeasca pe luneta i-mi stropeste tot pe parbriz.I-mi trebuie acel mecanism sau ce-o fi original ca in asta nu am unde sa bag acel furtun pentru luneta.
Am sa pun si o poza maine sa se vada clar ce am incercat eu sa exprim mai sus.
Dac ma poate ajuta cineva cu un sfat ii foarte multumesc ....
P.S. Si hai mai sa ne strangem sa ne mai rezolvam si noi din probleme macar.

This post has been edited by Kostyn Twingo: 17 Mar 2008, 09:04

--------------------
Renault Twingo Renault Twingo 2001 - B-69-PKL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dxr
post 17 Mar 2008, 16:26
Post #2

Membru autentic

mi-a spus mateim ca exista cineva care are un twingo pt dezmembrat undeva prin aparatorii patriei poate poti lua de la el mecanismul numerele lui de telefon sunt 0724319533 0767449090...sper sa iti fie de ajutor smile.gif

--------------------
Daewoo Matiz 2005
+
Kostyn Twingo
post 17 Mar 2008, 17:21
Post #3

Costin

merci mult am sa sun ...

--------------------
Renault Twingo Renault Twingo 2001 - B-69-PKL
+
OmulCuProbleme
post 2 Mar 2011, 02:13
Post #4

Membru incepator

Buna,
Am o problema cu stropitul parbrizului.Mai exact lichidul tasneste pana la baza parbrizului.La inceput nu iesea apa daca apasam continuu ci doar dupa apasari scurte.Am suflat in CHESTIA aia de iese lichidul si in furtun: nu sunt infundate.
Am suflat prin furtun in bazin.
Am scos CHESTIA si am lasat capatul furtunului liber, atunci and apasam maneta si din ce am constatat ,se pare ca nu prea are presiune.Dar la luneta stropirea se face perfect.
Unde ar putea fi problema?
Va multumesc mult.

--------------------
Renault Twingo 2001
+
Alexium
post 2 Mar 2011, 03:50
Post #5

Membru

Iti pot spune ce am patit eu asta-vara: la mine a incetat total sa mai scoata lichidul dar motorul mai tura.Apoi s-a oprit si motorul.Am detasat bazinul de la masina apoi pompa de la bazin, mi-a luat o vreme sa scot motorul din pompa pt ca nu stiam cum se face si era prima data oricum.Am gasit motorul blocat de la rugina, magnetii erau lipiti de bobina practic,am scos greu cu patentul,carcasa fiind subreda si-am facut-o atent sa nu o rup.Am curatat bine am uscat, 2-3 teste cu un acumulator de telefon biggrin.gif si l-am izolat cu niste silicon transparent si merge si-acum.Tie daca inca iti mai scoate apa, acea morisca de plastic cu tija poate are o paleta rupta si nu face presiune bine,deci,totusi motorul sa fie bun si izolat.Nu stiu daca pe conducte se pot aduna mizerii si sa se infunde, mai ales daca e alcool smile.gif

This post has been edited by Alexium: 2 Mar 2011, 03:58

--------------------
Renault Twingo 1998
+
OmulCuProbleme
post 2 Mar 2011, 11:27
Post #6

Membru incepator

Multam de raspuns!
Dar de ce pe spate scoate apa cu presiune ca pana acum ,in conditiile in care efortul este mult mai mare,iar in fata scuipa putin.

--------------------
Renault Twingo 2001
+
Alexium
post 2 Mar 2011, 13:05
Post #7

Membru

Atunci tine doar de iesirea sau zona de iesire din pompa de la furtunul din fata iar morisca poate ca e buna.Am cam uitat cat spatiu era in pompa dar de ce nu: o paleta rupta blocheaza iesirea spre parbriz si lasa cale libera spre luneta, dar sunt niste speculatii.Eu as scoate bazinul si-as incerca sa pun in miscare pompa asa cum e, atasata si sa vad ce si cat iese si pe unde iese mai mult.

--------------------
Renault Twingo 1998
+
sckhreech
post 2 Mar 2011, 14:50
Post #8

TWINGAR

mai verifica si furtunele sa nu fie intepate sau indoite in asa fel incat sa obtureze debitul

--------------------
Twingo C064 1995 - DE BUCURESTI
Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 14:30
Dacia