Cum curatam zapada adunata sub roti, Cum e cel mai eficient?
![]() ![]() ![]() |
Cum curatam zapada adunata sub roti, Cum e cel mai eficient?
AlexC |
![]() ![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Tocmai la problema asta ma gandeam eu acum. Parca mi-ai citit gandurile!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaşie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
daca se aduna multa zapada (gheata) poate sa atinga si roata. mi s-a intamplat si mie. un sut in bucata de gheata rezolva problema.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Am un ciocan de cauciuc destul de "moale" si inainte de a baga masina in garaj lovsc gheata care se rupe si usor in prag. Nu uit sa ciocanesc foarte usor (mai mult scutur) spoilerele fata si spate unde se aduna destul de multa zapada. Daca am timp mai zabovesc cateva minute inainte de a baga masina in garaj asa ca sa mai curga ce mai ramane. Dimineata o gasesc uscata si de obicei albita.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intotdeauna cand cobor din masina dau cate un sut in ce s-a adunat la rotile din fata...se intampla cateodata sa fie prea frig si atunci vorbim de gheata - in astfel de situatii intra in actiune coada T-ului de curatat geamurile
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adister @ 8 Jan 2008, 21:26) Intotdeauna cand cobor din masina dau cate un sut in ce s-a adunat la rotile din fata...se intampla cateodata sa fie prea frig si atunci vorbim de gheata - in astfel de situatii intra in actiune coada T-ului de curatat geamurile ![]() Subscriu la faza cu T-ul de curatat geamurile! Cei cu bavete, mare atentie cand dati cu sutul, ca pe frig devin casante si o sa aveti surprize! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am nici o coada de matura (sau T) prin masina, dar cred ca o sa-mi iau. Parca imi e mila sa imi fac pantofii de 2 ori pe zi, si sa am mereu urme de zapada/noroi pe ei, dupa ce merg cu masina.
In seara asta am observat ca odata cu incalzirea vremii nu se mai depunde zapada, ca se topeste si cade. Ideea topicului mi-a venit de la intrebarea existentiala daca exista vreun sistem de "suflare" al aerului, exact nvers celui folosit la aspiratoarele auto portabile. Daca ar exista ar fi bine pentru astia puturosi/comozi ca mine, l-as baga la bricheta si in 2 miute as sufla toata zapada de pe masina. Acum ma gandesc daca nu s-ar putea adapta un feon cu gat mai lung... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
se topeste ea singura....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Exact, o sa-i pun pampers sa nu se ude totusi
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
eu de cite ori ma dau jos din masina si vad zapada adunata la rotile din fatza, le dau cite un calcii, se rup si pica, injur ca m-am murdait iara ...si gata...
This post has been edited by tzk: 8 Jan 2008, 23:55 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Picioare, bocanci...
La Matiz am rupt o aparatoare de noroi pe spate la o curatare dintr-asta, la Clio n-am aparatori, da mi-e frica sa nu cada spoilerul cu totul, la cum zdrangane cand ii dau picioare... |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu zic ca arata mult mai sexy cu zapada la roti, da impresia ca se preling pragurile spre partea de jos a rotii, ca la kit-urile de exterior. Combinata cu degrade-ul dat de mizeria de pe jante, de fapt de pe toata jumatatea inferioara a masinii (traiasca bucurestiul) arata beton.
This post has been edited by adip: 9 Jan 2008, 00:38 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu circul cu masina pe vremea asta asa ca la mine sunt curate.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Metode:
1. dai cu piciorul 2. dai cu altceva 3. dai bani la un aurolac sa dea cu piciorul sau cu altceva 4. o speli 5. sufli sa se topeasca |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Si eu sunt tot ptr T de curatat parbrizul, iar cand mi-e lene sa-l scot din portbagaj lovesc finut cu sosonii si cade fara probleme.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
astepti sa dezapezeasca astia drumurile ca oricum se pune la loc asa ca ce rost are sa reinoiesti zapada adunata
|
--------------------
Renault
Megane Sedane
2007/1.6 . 16v
- zum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:19 |