Emoticoane
![]() ![]() ![]() |
Emoticoane
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ":naughty:"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Feb 2008, 11:41) astea ar fi bune la Imbunatatiri cand se lauda lumea ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cateva noutati pe iahu mes...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
http://www.21softs.com/emoticons/images/clover.gif
Vreau si eu unu d'asta la jurnalul bebelusului.Daca nu imi pune nimeni o sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bulan: 20 Apr 2008, 21:03 |
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 20 Apr 2008, 21:50) Trebuie s-o postezi ca imagine... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 20 Apr 2008, 21:23 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Nu mai imi da sfaturi ca oricum nu ma duce capul!Pune-mi si mie trifoiul ala la jurnalul bebelusului si te cinstesc cu cata bautura vrei si de care vrei!
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai unde sa-l pun?
Nu pot decat sa adaug un post, doar cu trifoiul ala... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Pai vroiam sa mi-l pui unde si-au pus altii inimioarele!Ca eu am crezut ca astia cu inimioarele sunt mana in mana cu moderatorii si astfel au fost recompensati!Citeste in jurnalul de bord al lui adi85 cu kia ceed de la postul 57 panal 69 sa vezi ce ma doare pe mine!
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai ce au zis baietii acolo, iti pot repeta si eu...
Nu merge sa schimbi, daca n-ai facut-o de prima data si trebuia ales una dintre iconitele din chenar... altele nu ai cum. 30u8dac.jpg Eu chiar n-am cu ce te ajuta, sunt un simplu amarat pe forumu' asta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Bine multumesc Domnule vis-a-vis!Se pare ca o sa mor fara trifoi la jurnal de bord!Dar las vorba la copii ca la Pantelimon II la locul de veci figura 45bis numai trifoi sa semene pe parcela aia!
|
--------------------
a
b
c
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Intreb aici, ca sa mai deschid alt topic aiurea; la reputatie, cand e verde e de bine iar cand e cu rosu inseamna ca cineva nu e de acord cu ce ai scris pe un anumit post, asta am inteles... insa cand e negru ce e? ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai cand e negru ... nu e nimic. Adica, ori reputatia a fost data la Cafenea, ori user-ul care a dat-o a avut mai putin de 50 post-uri sau la randul lui are reputatie sub 10 puncte. Reputatia aia "neagra" e 0.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Asta nu stiam... Mersi! |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
asta e bun pentru piua
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Noi pe yahoo:
Attached image(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt prea mari astea noi
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
L!nuX |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
pentru moderatori cu dedicatie
![]() Attached image(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Puuutin mai la stinga, te rog.... asa....
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pot s-o pun la semnatura?
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
L!nuX |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st August 2025 - 15:15 |