Trepidatii puternice Renault Clio Symbol 1.4, ...enervant + stresant...
![]() ![]() ![]() |
Trepidatii puternice Renault Clio Symbol 1.4, ...enervant + stresant...
Silvan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 March 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2000 RNA 1.4 Renault Clio Symbol, 1.4 8v, alb, 48.000km @ 1.ian.2008
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La Multi Ani ! si tie
![]() Daca apare doar la plecarile de pe loc "mai tari" asa atunci este o chestie "normala" care se intampla la majoritatea clio symbol, din ceea ce stiu eu ... era un topic dar nu il gasesc momentan, mai caut si ti-l arat aici. Stiu ca prima data mi s-a intamplat la o plecare brusca de pe loc pe carosabil umed (rotile drepte) ... am crezut ca se rupe cu totul masina asa urat a facut ... pe urma mi-am dat seama ca defapt nu e chiar asa de "aiurea" ... nu stiu cum sa zic, ceva de genul "sar rotile" ... banuiesc ca explicatia suna ciudat dar am mai intalnit si la logan chestia asta si am auzit si la altii cu symbol. {caut discutia} Haha ... gasit http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40636 ... ia zi daca despre asta e vorba ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Silvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 March 06 From: Bucharest ![]() |
Merci frumos! Topicul respectiv descrie perfect ceea ce am patit eu!
Multumesc frumos! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
la fel face si la mine, am mai auzit si la alte clio...foarte anormal.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si la mine a aparut, atat la cauciucurile Bridgestone de vara cat si la Debica de iarna, m-am speriat putin, dar cand am vazut ca si la Passat face la fel, cu tot cu motorul longitudinal, m-am linistit.
Da tot urat face. |
--------------------
.
.
.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Eu am crezut mult timp ca am o problema cu ambreiajul, dar am ajuns la concluzia cu cauciucurile din thread fiindca la mine face exact la fel dar doar la plecarea de pe loc cand era foarte frig si se faceau Bridgestoneurile plastic -> aderenta scazuta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Silvan |
![]()
|
A mea face urat atat cu cauciucurile stock GoodYear GT2 cat si cu noile cauciucuri Michelin nu stiu ce (cauciucuri de altfel foarte bune, zgomot redus, aderenta super ok fata de stock).
Si eu am crezut ca am omorat ambreiajul sau vreo planetara. Intradevar pe asfalt umed face cel mai urat. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Si a mea face la fel
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:33 |