probleme la megane nou, la centura ,roti
![]() ![]() ![]() |
probleme la megane nou, la centura ,roti
antifizic2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
||
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
nnu este normal sa scartaie nici o frana.
Nu debransati centura, veti scoate din functie sistemul de airbag. NU TRISATI CENTURA cu alt inchizator. In acesl moment sistemul airbag considera ca aveti centura pusa iar in cazul cand va trebui sa se declanseze in CEL MAI FERICIT CAZ o sa aveti coaste rupte, arsuri pe fata si alte rele mai grave care nici nu vreau sa le mentionez. Toate acestea datorita faptului ca la un impact datorita fortelor de inertie corpul se va apleca spre inainte si va fi in proximitatea locului unde explozia airbagului are o forta DEMNA DE LUAT IN SEAMA. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Fara centura in caz de accident, vei beneficia de maxim 2 stele din cele 5 EuroNCAP.
|
--------------------
-
-
-
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
radu___ stiu ca nu este normal sa scartaie...dar asa-s alea ecologice zic colegii. e la mintea cocosului ca nu e normal, la masina de 15.000 de euro. dar ce sa faci...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- TM 22 MCO
2007 O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
@dracula
inseamna ca eu am frane radioactive ca nu scartaie de neam. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
stiu ca suna
![]() Cat despre o ciocnire la 64 kmh cu ceva solid...nu are rost sa mai vorbim cred ca e risc chiar de coma sau mai rau si se zice mai sus beneficiezi de 2 in loc de 5 stele. Puteti vedea pe euroncap ce impact puternic are loc. Dar repet fiecare face cum vrea in cele din urma...aa daca e prea offtopic ce am scris se poate sterge nu ma supar. hmmm editez acum, vada ca linkul spre video e interpretat si se afiseaza direct filmul...sper ca nu e vreo problema (nu am citit tot regulamentul ![]() This post has been edited by ghertzoi: 8 Jan 2008, 21:39 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu nu inteleg ce atata mare agitatie pentru niste amarate de placute? Eu am vazut toate tipurile de masini scartaind la franare. De la Logan la S-Class. Daca scartaie asa de tare incat te deranjeaza schimba-le, ca nu costa foarte mult. Placutele alea nu sunt facute de Renault, ci de un anumit producator de la care cumpara si alte marci. Se mai intampla sa nimeresti o combinatie mai nefericita.
This post has been edited by ssilviu: 8 Jan 2008, 21:38 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Daca te gandesti ca scartaitul nu vine de la o frecare gen metal placuta-metal disc de frana, poate iti mai trece supararea...E doar "praful" depus pe discuri, asta nu e o problema!
Cu centura..nu mai are sens sa discutam.Chiar daca ai 10 km/h, mai vine unul din fata tot cu 10 km/h si la 20 km/h nu e deloc placut sa iei un airbag in gura!Noroc ca nu te deranja in timpul asta tiuitul alarmei centurii de siguranta!Asta cu centura i identica cu problema cauciucurilor de iarna...maturizati-va romani! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
primele 5 min da muzica mai tare pana trece piuitu asta in cazul in care nu vrei sa porti centura....sau un cap metalic sau obisnuieste-te cu piuitu
o sa vezi ca poti.eu sincer imi venea sa dau cu masina in stalp de la atata piuit da acuma nici nu il mai bag in seama.....acuma cine urca cu mine in masina ma bate la cap sa imi pun centura ca ii streseaza piuitu....sa se obisnuiasca si ei...... |
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
2006 2.0 HDI 136 cp Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da puneo pe scaun si te asezi peste ea duh
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dracula.. ai masina noua, automat ai si un manual de utilizare al ei ..
cat despre maaaaaarile probleme.. sunt descrise in multe topicuri pe forum.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 23:33 |