Sa ne recunoastem in trafic, cu abtibilduri cu username si forumul
![]() ![]() ![]() |
Sa ne recunoastem in trafic, cu abtibilduri cu username si forumul
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Prea putin conteaza ambalajul cat timp continutul este intact
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Dodone @ 13 Mar 2008, 15:21) . Cand ai drum prin TM, da un p. m., te duc la o berarie faina, chiar in incinta Fabricii de Bere Timisoreana. ![]() Draga semit abtibildele au ajuns in conditii ireprosabile!Iar prin solicitudinea lui Dodone(caruia ii multumesc inca o data!) au ajuns super-rapid si in posesia mea!Iti multumim foarte mult!Sambata le "postez" ![]() In alta ordine de idei;cand iesiti la bere asi fi bucuros sa dau si eu un rand!Mai ales ca stau in apropierea berariei recomandate de Dodone asa ca-mi pot lasa masina acasa si pot veni pe jos sau cu bitzigli! ![]() Na bine domnilor!Va multumesc mult si pe pe curand la "berici"!! ![]() Ciao la voi!M. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 20 May 07 From: Calarasi ![]() |
Salut semit, Au ajuns stickerele. Multumesc. Urmeaza sa pun poze. |
--------------------
Renault
Captur II
2022/Intens
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
2333460314_d6a4c5cc00_m.jpg
Scuzati calitatea dar nu am avut la indemana decat telefonul. Altele aici. This post has been edited by CT-07-JGA: 14 Mar 2008, 18:36 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Iata si pozele aferente postarii mele anterioare.R5-ul bej-metal este "ariciul" sotiei(asa si-l alinta!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 Mar 2008, 17:29: P.S. Dupa ce am postat am vazut ca in luneta Renault-ului ma vad si eu si viitoarea noastra casuta(momentant in constructie)! ![]() This post has been edited by marian-j: 15 Mar 2008, 17:29 Attached thumbnail(s) DSCF0740.JPG ( Size: 1.94mb ) Number of downloads: 272 DSCF0741.JPG ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 348 DSCF0746.JPG ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 344 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Acum inteleg si eu de ce ai avut nevoie de atatea stickere.
![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Touche! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
[B]Semit daca zici ca expediezi minim 3 stikere te rog trimite-mi si mie la petrosani Multumesc anticipat
|
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Trimite adresa pe pm
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Helau helau...
Am mai dat un mesaj la un moment dat pe forum pt stickere, dar nu am primit nici un reply. Poate pe firul asta am mai mult noroc ![]() Sint din CJ si as dori si eu niste stickere (2 la numar). In afara de adresa de livrare (pe care o sa furnizez pe PM), de ce alte detalii mai e nevoie ? Ca poate e mai multe... ![]() Multam. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca iei minim 3 ti le trimit eu prin posta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Dodone |
![]()
|
Pentru timisoreni sau pt. cei in tranzit, mai am stickere de interior, de la la semit, cu 6 lei/buc. Cei interesati imi pot da p.m.
|
--------------------
Renault
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cer scuze colegului cu NSO la numar daca l-am speriat azi dimineata langa aeroport cu claxoanele, just sayin "hi", in a loud and scary way....
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
semit, vreau si io un abtipild
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
semit |
![]()
|
Vino la intalnire vineri seara
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
daca vin miine poti sa-mi dai unu pentru exterior?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai patit cineva ce o sa scriu eu acum?
Am suporti de la Hellcat! Frumosi! Ieri am vazut ca ala din spate e plesnit pe marginea de jos! E plasticul casant sau m-a lovit vreun bou? @Hellcat: Daca se rupe de tot, te pregatesti iar de un ramburs! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() le : mai mult ca sigur ca a fost lovit suportul.. This post has been edited by MHY: 27 Mar 2008, 10:09 |
--------------------
------
------
------
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Te-a pleznit unu'. Si suportul meu din spate a sucombat tot asa...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
Semit.......
![]() |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
suportii lu' hellcat is de nota 10...am si eu de ceva vreme
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
No drajilor de acuma si eu mi-s mindru ca scrie pe masina forum reno .ro . Multam fain domnu Semit si......................ramine cum am stabilit!
|
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
|
semit |
![]()
|
poze?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
incercam da' miine sau poimiine ca la noi ploua de azi noapte intruna si nu da semne ca se va opri da'...........incercam
|
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
|
Dodone |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
Dodone |
![]()
|
Pai , pana sa primesc stickerele erati calare pe mine. Acu', ca le am nu va mai trebuie, banatenii mei?
![]() |
--------------------
Renault
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Colegul gotty, te grabeai puternic de tot ieri pe pantelimon
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In fiecare dimineata (8, 8:30) ma intersectez cu un Megane Sedan 2.1 bleumarin cu angel'eyes care vine dinspre Carrefour Orhideea in sus pe Vasile Milea!
Esti pe acilea? ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
semit |
![]()
|
numar FBR?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:32 |