Simeringuri motor volvo baza f2n, dimensiuni
![]() ![]() ![]() |
Simeringuri motor volvo baza f2n, dimensiuni
bodel |
![]()
|
||
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410 Sport
- B 25 RLR
1989 Low Rider Sport
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Salut ! uite un manual de reparatie pentru motorul f2n. Sincer nu prea am avut timp sa ma uit peste el. Sigur sunt dimensiunile semeringurilor, daca nu sunt dim sunt codurile si ajuta.
Succes ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Aly, PDF-ul asta il am si eu si nu sunt trecute in el dimensiunile(diametru exterior,cel interior si inaltimea) nici codurile. Am mai schimbat o data simeringurile cand am pus motorul, dar cred ca au fost de proasta calitate, si atunci m-am dus cu cele vechi la piese auto.Multumesc si inca astept poate stie cineva.
|
--------------------
dacia
1410 Sport
- B 25 RLR
1989 Low Rider Sport
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.elitecat.cz/
alegi limba romana, renault , 19, motor, garnituri, sunt 4 semeringuri, 4 dimensiuni, aceleasi si la f3n, f2n , f8q |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:20 |