STEERING FAULT, probleme cu directia
![]() ![]() ![]() |
STEERING FAULT, probleme cu directia
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Sper sa te ajute,suna-l pe om si spune-i codul si te intelegi cu el si la pret.
Attached thumbnail(s) 13092011062_1_.jpg ( Size: 154.91k ) Number of downloads: 679 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Multumesc mult!
Am vazut din ce ai povestit ca au piese destul de ieftine. Sunt contrafacute? Ai instalat vreuna pe masina? This post has been edited by spy_oh_joy1389: 14 Sep 2011, 07:33 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
99AIM |
![]()
|
Nu sunt contrafacute deloc,pe discuri,bascule si pe placute scrie Made in France si observa calitatea...au carticele de montaj in mai multe limbi...
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Ok, multumesc mult! Astept sa vina maica-mea acasa ca parca ea are minute internationale ca nu gasesc un e-mail.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
99AIM |
![]()
|
Am uitat sa-ti spun dar magazinul asta are la iesire din oras si service autorizat Renault si te poate rezolva acolo,mie imi luau pt. montaj 4 discuri de frana+placute fata-spate si bascule -60 euro,cred ca ramanea lejer la 50 euro reparatia,daca nu ma grabeam sa plec a 2 a zi chiar ma duceam la ei, tare as vrea sa va intalniti cu patronul magazinului sa vedeti cum va trateaza,cat e de priceput...da clasa la orice ingineras din service Renault din romanika.
This post has been edited by 99AIM: 14 Sep 2011, 10:36 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Daca e de acord sa trimita prin curier nu cred ca ma duc pana acolo, ca ar fi mai lejer asa. Oricum, sunt de parere ca piesa si la ei e destul de scumpa, avand in vedere ca nu exista competitie pentru asa ceva dar ramane de vazut.
http://www.turkeyautospareparts.com/Contact.aspx Asta e de unde ai luat tu piesele? Am gasit si mail-ul de la renault gonen ticaret gonenticaret@hotmail.com Astept raspuns pana diseara... This post has been edited by spy_oh_joy1389: 14 Sep 2011, 11:06 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
nu cred ca accepti in asemenea mod o situatie de genul asta. s-a stricat ECU coloanei de directie. chiar si in afara garantiei. mai ales ca se stiu alte cazuri, si deci au incidente de garantie pe treaba asta, faci un taraboi monstru. cat costa? 100 de milioane?
sfatul meu prietenesc, ia dosarul de casco la puricat foarte bine, pt niscai clauze dezavantajoase pentru epava. iti doresc bafta in rezolvarea situatiei, orice cale ai alege. numai bine |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Wolverine31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 April 09 From: Bucuresti ![]() |
HACK mie asa mi-au spus.
16 Sep 2011, 06:44: direrctia nu are un arc care aduce volanul la pct 0, sunt niste motorase controlate de ECU directiei. This post has been edited by Wolverine31: 16 Sep 2011, 06:44 |
--------------------
Renault
Clio III/ 1.5 dci/ 70hp
2007
- Dynamique
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Am observat ca revine si singur, dar nu chiar la 0, insa e imposibil sa iei o curba periculoasa fara servo la o masina atat de grea. Ca sa nu mai zic ca e greu sa o scoti din parcare sau sao parchezi lateral. Deja s-a umflat brandul in mine
![]() Am sunat alaltaieri la Vocea Clientului sa le spun ce s-a intamplat, iar ieri m-a sunat doamna Anisoara Vocedulcecamierea sa ma intrebe unde am facut reviziile. Ultima am facut-o la un service autorizat RAR dar nu inteleg ce treaba ar avea cu electronica de pe coloana de directie care oricum la Renault nu o verifica la revizia de 45000km ca nu ii fac diagnoza computerizata. Cred ca azi imi dau raspunsul lor ca au zis ca mai investigheaza. Ar fi totusi spre interesul lor sa o schimbe ca nu e o piesa care pica una doua si ar afla ce problema are ca sa aiba grija ca nu se mai intampla. Am mai aflat ca cica s-ar putea lua de pe o masina pe alta numai ca trebuie sa pastrez imobilizatorul electronic. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 16 Sep 2011, 08:05 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Intrebarea cu 'unde ai facut reviziile' e o cale pentru ei sa se scoata. Pot sa zica 'nu ai facut reviziile la noi, de unde stim ca nu ti-au umblat altii pe acolo'. Sper sa nu fie totusi cazul, oricum pentru un asemenea defect o firma serioasa (aici nu ma leg neaparat de reno, cat de reno romania) ar fi platit macar o parte din reparatie, daca nu tot reperul, pentru ca e clar ca e o problema din fabricatie. Interes sa studieze problema fi sigur ca nu au, cate defecte s-au semnalat la reno care au fost pastrate nu doar la facelifturi, ci si la alte generatii de masini...
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Cand s-a dus unchi-miu la reprezentanta in Spania sa intrebe de piesa, mi-a zis ca tipul de la receptie recomanda sa sun la relatii cu clientii ca totusi masina e destul de noua si n-ar trebui sa se intample asa ceva. Asta e mentalitate de european, desigur.
Oricum, orice revizie i-as face, nu ar avea de ce si cum sa umble la servodirectia aia sa ii strice electronica. Daca Renault ne lasa la CG cu piesa asta, nu mai vede niciun ban, nicio revizie de la noi. De frica sa se mai intample asa ceva nu mai luam nicio masina din grupul Renault-Nissan. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 16 Sep 2011, 11:02 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
mai, nissan japonia nu are treaba cu reno.
deci poti cu incredere sa iti iei produsele respective ![]() in rest politica low-cost a lui ghosn isi spune cuvantul |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Ba are treaba, ca Renault e actionar majoritar al Nissan si ei fac deciziile si ei iau mare parte din profit.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Adineauri m-au sunat de la vocea clientului. Au spus ca sunt de acord sa schimbe coloana cu conditia ca sa platim manopera si suruburile si ca urmeaza sa ma sune de la Serus.
Nota 12 Renault! ![]() ![]() In sfarsit o veste buna din ultimele saptamani ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Asa da! Noroc cu criza si cu scaderea masiva de vanzari pentru ei, se pare ca invata in sfarsit cum sa isi trateze clientii
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Wolverine31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 April 09 From: Bucuresti ![]() |
joy ce ai facut , cat ai platit pana la urma???
si ce suruburi sa platesti ? nu le are pe alea care sunt pe masina??? daca nu ma insel orice piesa noua vine cu set nou de suruburi. This post has been edited by Wolverine31: 27 Sep 2011, 11:41 |
--------------------
Renault
Clio III/ 1.5 dci/ 70hp
2007
- Dynamique
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Nu stiu sa iti dau detalii. Eu sunt in Spania acum. A fost taica-miu ieri cu ea la Serus si a schimbat-o si merge fara probleme. O sa aflu peste cateva zile mai mult.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Am vorbit ieri cu taica-miu. Mi-a zis ca a dat cam 250 de lei pentru manopera.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Azi am intrat si eu un Clio, dar ca pasager. Chederul din stanga parbrizului de pe plastic atarna si fusta de vinilin din spatele volanului nu e pusa bine si e deschisa
![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 2 Oct 2011, 14:28 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
saliachif |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 April 13 ![]() |
Buna am si eu problema cu "Steering fault" , am fost la service si mi-au zis ca motorasul care actioneaza servo nu primeste curent si ca probloema ar fi de la circuitul sau placa care transimte comanda la motoras
Acum intreb coloana de directie este doar motorasul sau are si circuitul (placa), calculatorul de servo Si inca o intrebare trebuie sa o programez pe masina mea ? cum ? adica daca pica batera nu o mai recunoaste ? |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane 2
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
La coloana de directie este atasat motorasul care te ajuta sa invarti usor de volan. Are o placa "calculator" care controleaza acel motor electric.
Posibil sa gasesti mai multe raspunsuri in sectiunea Modus despre acest subiect. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:35 |