Da sau nu Garantie extinsa ?, 2 ani pentru 950 E merita oare?
![]() ![]() ![]() |
Da sau nu Garantie extinsa ?, 2 ani pentru 950 E merita oare?
LNG |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
dragos_alx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e nasoala conditia lor de a putea prelungii doar in primul an ....
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu preferam sa nu am garantie deloc dar sa platesc mai putin pe masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nu te cred!
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai mai am putin si ies din garantie si nu cred ca voi reusi sa schimb ceva gratis. Are grija Renault Romania de asta. Asa ca eu banii aia i-am dat degeaba la inceput .. Sau poate tocmai, ca nu am dat si de aia nu am nici un fel de garantie de la Reno
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dragos_alx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
usor usor...ma cam indepartez bine de ideea de a mai zice da....
nu prea sunt deloc in avantaj daca le dau cei 950 E se pare... si in plus...la cum am zis ca o sa merg putin si vreau s-o menajez.... nu prea sa merita sigur.... ![]() dar...asteptam idei mai departe.... |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
verzuiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
Ia 950 euro si pune-i intr-un cont sau cum vrei sa-i tii deoparte. Neaparat lichizi sau care se pot lichida de pe o zi pe alta, si tine-i acolo in caz de Doamne fereste. Daca ai noroc si nu vei avea nici o pb. cu masina, iesi in castig. Daca nu, nu pierzi nimic. E foarte putin probabil sa se strice ceva a.i. sa depasesti 1000 E. Plus sau minus 200.Asta e parerea mea-nu merita garantia extinsa!
|
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, un rationament mai mult decat sanatos! Ai primit deja un plus de la mine!
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
verzuiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
De fapt Cipman m-a sfatuit asa,al lui e plusul!Oricum,mai am putin pina la finele celui de-al teilea an si am schimbat doar o bobina(fix 135 Ron).Bine,+toata tarasenia cu "Frina de motor-dezastru"-probabil nu din vina masinii,dar aici cred ca si mama garantiilor nu rezolva nimic.
De fapt,ca sa stai linistit mai poti aplica batrinescul jumi-juma.Adica faci pe un an doar.Dacxa e sa cada ceva mai "grav" nu cade in primul,in al doilea dar in treilea sigur :-) As oscila intre varianta deloc si jumi-juma cu 75%vs 25%.Adica FARA! This post has been edited by verzuiul: 14 Jan 2008, 19:50 |
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
90% cred ca sunt bani aruncati
Slabe sanse sa iti pice motorul sau cutia de viteze, iar pt restul de obicei nu primesti nimic |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Eu te contrazic am un contrac cu ei in care masina este grantata pe trenul de rulare in limita a 50.000 KM.Daca eu am o problema de directie in anul 3 si 8 luni masina are 48000Km se schimba ablolut orice ce tine de directie exact ca si in primii 2 ani de garantie.Nu este vorba numai de motor si cutie!!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Asta asa e, dar faci tu 48k in 40 de luni?Eu zic ca ii faci lejer!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:09 |