Trapa si Romanii
![]() ![]() ![]() |
Trapa si Romanii
K-PAX |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00417.JPG ( Size: 631.25k ) Number of downloads: 416 DSC00418.JPG ( Size: 773.38k ) Number of downloads: 459 DSC00419.JPG ( Size: 814.7k ) Number of downloads: 442 |
||
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
Twingo Soleil 1.2l 60CP 2004
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
e posibil o urma de toc
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ar fi de plans, as pune replica din reclama celebra: "N-ai cu cine bai, n-ai cu cine. Niste taarani...".
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Moaama..ce tara avem..prietene sincer te compatimesc..este o chestie foarte nasoala...ce sa mai spun nu asa de grava dpdvd al efectului cat din cel al gestului.
Bai eu am de sticla..va dati seama ce efect are o lovitura din asta? Un geam facut ZOB!! Nu i-mi vine sa cred...nu credeam ca se poate ajunge la asa ceva...este absolut o tara locuita de salbatici, infantili mintali... ![]() Daca in alte state se numara scursurile societatii..la noi se numara pe degete oamenii de caracter din gramada de scursuri. Apropo..acu cateva zile in spatele blocului doi tampiti (ca asa ii pot numi) se bateau pe un loc de parcare (loc ce nu era de parcare in mod normal). EFECTIV bataie..sange capete in gura..tot tacamul...si am vazut si un far spart cu o bata cu ocazia asta. Ce sa ii ceri melteanului..unde nu "e creeer...e pumni". Sincer omule..i-mi pare rau sa vad asta..pacat... Sa mai zica careva ca e ok tara noastra, nationalisti din aia convinsi..si apoi sa i-si vada masina "maltratata" si pe urma sa ii vad ce mai zic... |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Daca nu vreti sa aveti de-aface cu rumanii ,cumparati-va masina fara trapa !Sau...nu va cumparati masina.Mai bine sa asteptam vreo 100 de ani ...poate se va schimba ceva ...Ce ne-am fi facut daca pe acest pamant ar fi existat numai romani ?Luna ar fi fost ultimul refugiu ...si totusi...sintem romani ...mandrii...patrioti...cu pletele in vant...
25 Apr 2008, 22:46: ![]() This post has been edited by renotgo: 25 Apr 2008, 21:46 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Ce poti sa mai iei frate..ca sa zicem ca fac un gest onorabil protectiei mediului..si nu mai cumpar masina...merg sa zicem pe 2 roti..pai si bicicleta o salta astia..ti-o fura de sub sezut.
Nu se poate fratilor..absolut..nu sunt legi decat acelea facute pentru cei ce fura...pe bune..la noi este necesar un tratament dur al acestei maladii..o dictatura militara sau ceva de genul asta. Romanul nu stie decat de frica...atat. Eu unul sincer inca sunt adeptul principiilor lui Rambo ![]() Da asta e... traim in romanaia si asta ne ocupa tot timpul. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
K-PAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
Poi eu sincer nu cred ca cine a facuto a facuto din gresala.... e umpic cam strange sa iti loveasca masina in acel loc. eh.... asta e ....
dar am o intrebare... a fost cineva care a cumparat o trapa de sticla... daca se uita si vede aici e pentru el intrebarea....si pentru oricine care stie sa raspunda. Cat costa o trapa de sticla?cu toate mecanismele. Se potriveste pe soleil? Cat costa o trapa textila? si ultima intrebare.... care va fi raspunsa si dupa ce o sa aflu preturile... adica sa ma hotarasc.. De care ziceti ca ar fi mai bine sa imi pun? daca nu e mare diferenta de pret as pune cu sticla. mersi |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
|
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
nu stiu daca exista radacini motors in alba iulia ca stiu ca ei se ocupau cu asa ceva....trapa de sticla din pct meu de vdr daca n`ai aer conditionat....mi se pare fiTZa cu chinuiala. o trapa textila din cate stiu ar varia intre 100-150 euro sa sKimbe doar materialul fara mecanism fara absolut nimic in plus
|
--------------------
renault twingo
twingo
- if 15 xxy
1.2 nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
nkusor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 January 07 ![]() |
Cred ca cea mai convenabila rezolvare ar fi o cusatura facuta foarte finut in asa fel incat sa nu se vada urat si nici sa nu treaca apa.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B ** * * *
2007 Luxe Privilege 1.5 dCI Clima, scaune, trapa, xenon, tuxedo, parktr., etc.
|
|
calinormy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 From: Cluj - Napoca ![]() |
K-pax, cred ca pe exterior trapa are cauciuc (cauciucata) , iar orice cauciuc se poate vulcaniza.... deci , inainte de a investi o groaza de bani intra la o vulcanizare si vezi daca nu se poate rezolva simplu/ cat de cat estetic asa... ; mai apoi as cauta la dezmembrari pentru o inlocuire. Si nici nu as evita serviceul renault, chiar daca numai informativ ( macar aflam si noi cat costa
![]() In alta ordine de idei, cand ne mai vedem noi clujenii ( ABx3, NTx1,CJx1?) P.S. Hristos a Inviat! |
--------------------
Renault
Twingo 1,2 8V
- Cj 11 ESG
1999
|
|
K-PAX |
![]()
|
@calinormy acum ca sunt Pastile nu prea am unde merge... dar am vb cu taicameo care zicea ca sar putea sa gasim acelasi material din care e facuta trapa la ambient, si tot acolo zicea ca sunt niste lipiciuri care tin foarte bine. Sper sa aibe dreptate!
Daca voi reusi sa fac asa am sa va spun tot aici pe forum si voi posta si nite poze sa vedeti cum arata... sper sa nu se vada prea tare. Si in legatura cu intalnirea din Cj... ar trebui sa mai facem una ... probabil sapt viitoare sau peste 2 sapt. Mersi de idee.... ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
si eu visez la un twingo, dar tocmai pt chestii din astea o sa-l iau cu acoperis normal, fara nici o trapa (desi culmea majoritatea pe autovit sunt cu) . imi pare rau pt ce ai patit, sper sa scapi cat mai usor si daca rezolvi ceva nu uita sa ne spui cat a facut si cum ai rezolvat.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
calinormy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 From: Cluj - Napoca ![]() |
Sa stii ca mare parte din farmecul masini vine din trapa - fie ea din material ( pe care o prefer oricand celei de sticla) fie din sticla. - eu zic sa te gandesti bine de tot inainte de a renunta; eventual fa o tura cu o masina cu trapa deschisa ( cu prietena in spate, in picioare, jumatate iesita din masina, prin centrul orasului
![]() |
--------------------
Renault
Twingo 1,2 8V
- Cj 11 ESG
1999
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
apropo. vad ca ai un twingo din 1999. cam cat costa unul ca al tau, cat de fiabil e? cat de greu se intretine?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
am eu unul din 2000...este f fiabil ca intretinere este f ieftin...iar ca greutate de intretinere singura problema ar fi trapa si sa nu dai prea tare cu ea in gropi
![]() ![]() |
--------------------
renault twingo
twingo
- if 15 xxy
1.2 nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
vynil stickers e cuvantul de cautat cu varul google!eu nu am avut motivul inca...dar ma bate gandul.trebuie discutat cu baietii care sunt in publicitate de pe forum(vezi Drk)sa iti sugereze materialul potrivit.in rest, tine de creativitate!si bafta la treaba
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ciao,
am patit si eu ceva asemanator, cu exceptia ca stiu ce a provocat gaura, o tigara aprinsa...Asa-s unii , tarani... Am fost la vulcanizare, dar peticul nu se lipeste asa ca mi-au dat un soi de 'plasture' de plastic transparent care se foloseste la peticitul saltelelor gonflabile, care se folosesc la mare, strand,.... Bafta. |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Din 1990 am numai masini cu trapa. Si acum sedanul este tot cu trapa. Este net superioara aerului conditionat in regim de oras, (cel putin in Brasov) da senzatia de spatiu liber, nu stai in curent (ex geamuri deschise), se aeriseste foarte repede cand masina este incinsa de la soare fara sa consumi enorm cu AC-ul ca sa reduci temperatura, cand esti in concediu poti sa admiri mai usor peisajul si arhitectura locurilor,deci...numai avantaje pe langa micul inconvenient al securitatii si al nervilor datorati huliganilor.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
K-PAX |
![]()
|
Dar chestia aia de care vorbesti tu @azaghorth.. pentru saltele?? chiar tine??
e buna ??? se vede tare?? Eu acum am fost bolnav si nu am putut sa ma ocup de masina... probabil ca doar de maine voi putea... Si petic dinasta transparent o sa gasesc la vulcanizare?? mersi |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
|
|
siradu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 February 07 From: Bucuresti ![]() |
tot mecanismul il poti gasi pe ebay ori cel francez ori cel german in jur la 100 de euro
|
--------------------
Renault
Twingo
- CT 14 TOY
2001
|
|
K-PAX |
![]()
|
Am fost si eu la o vulcanizare ieri is miau zis cei de acolo ca o pot face. asta sa vad peste vreo 2 saptamani. sau daca stie cineva prin cluj unde as putea sa o repar ar fi lux.
|
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ciao K-PAX,
eu am reparat acoperisul din oct 2007 si tine bine, daca vrei ne intalnim si vezi cum arata, eu stau in marasti pe dunarii, 0745.267.104.Pa 6 May 2008, 11:05: K-PAX, mai am cateva 'actibilduri' de alea, daca vrei iti dau unul, trebuie doar sa mergi la o vulcanizare sa-ti curete cu un polizor zona aia si sa lipaeasca actibildul, sau poti sa cureti tu daca vrei si sa-l lipesti... 6 May 2008, 11:07: Eu am fost la Adax com aproape de IRA si acolo l-am rezolvat,un pic se vede, dar poate dai cu ceva marker permanent negru peste sau cu un spary si nu se vede ,cel putin nu-ti ploua in masina.... This post has been edited by azaghorth: 6 May 2008, 11:07 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
K-PAX |
![]()
|
salut am rezolvat problema... am fost si am gasit o solutie foarte usoara... nu arata cel mai bine dar cel putin nu ploua in masina si nu e mult de lucru. Am fost la un service unde schimba si parbrize si au un fel de silicon negru care tine la caldura si se face ca si cauciucul ... toata chestia a fost rezolvata in mai putin de 5 min si a costat 15 ron.
am sa pun si niste poze pe maine poimaine cel tarziu ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
|
|
dobricano |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 15 August 08 ![]() |
Ma bag si eu in seama cu trapa.... Treaba e cam o chestie de gust. La noi parca ar fi prea multe dezavantaje. Eu de aia l-am si luat cu tabla dar cu aer conditionat. La 2 km/h in oras, vara, nici o trapa nu te ajuta...
|
--------------------
Renault
Twingo
2000 Metropolis
|
|
bubu782001 |
![]()
|
TOTAL DE acord - eu am trapa de sticla + AC si tot cu AC-ul am facut treaba vara. Trapa e mai mult o chestie de design la noi.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:25 |