Fara comentarii
![]() ![]() ![]() |
Fara comentarii
sanchi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 January 08 From: Spain ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan lux dynamique 1.5dci 105CP 6v
2006
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
mda... te pune pe ganduri... Totusi nu stiu cati ar face-o... speranta moare ultima!
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...0&hl=trainrider
Si e bine sanatos, dupa cum se poate vedea in al 2-lea clip This post has been edited by TMihai: 17 Jan 2008, 20:09 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
pacat ca ajungem aici sa traim viata cu adevarat. Suntem prea ......rationali si materialisti si uitam cu totul natura umana, spiritul nostru liber.
Mult respect pt tipul respectiv si rusine sa ne fie daca nu avem cuajul sa facem ce vrem cu adevarat! Macar o data! |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
hai mai termina cu balivernele, vezi postul de deasupra ta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sanchi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 January 08 From: Spain ![]() |
Atunci e clar: tipul e nebun de-a binelea!
|
--------------------
renault
megane sedan lux dynamique 1.5dci 105CP 6v
2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
bine ca esti tu destept.....
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Merge și el fără bilet săracu', n-ați mai văzut din ăștia care merg pe tamponul de la tramvai?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Pei avea bilet, de aia zicea ca a si scapat legal.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 17 Jan 2008, 20:18) pacat ca ajungem aici sa traim viata cu adevarat. Suntem prea ......rationali si materialisti si uitam cu totul natura umana, spiritul nostru liber. Mult respect pt tipul respectiv si rusine sa ne fie daca nu avem cuajul sa facem ce vrem cu adevarat! Macar o data! Adevarul este ca intotdeauna mi-am dorit sa stau calare pe tren si sa ma p..s pe mine de frica! ![]() Ah! Sa nu uit! Si cu mucii lipiti de obraji! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca l-a dus freza sa faca rost de ventuza aia...
QUOTE(lulu_tanase @ 18 Jan 2008, 09:20) Uite unu' aici! ![]() Cele mai "confortabile" erau alea cu doua vagoane. V3A-urile erau bune doar alea care aveau protectia aia de plasa la stopuri, altfel n-avea de ce sa te tii ![]() Deasemenea, ne agatam ca dracii de camioanele care descarcau marfa la alimentara. La tara, pe oistea carutelor... sau cum dracu-i zice la teava aia... ![]() A... odata am mers si pe capota masinii ![]() Deci, tipu' din clip mi se pare un om normal... sau? ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 18 Jan 2008, 10:41 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Metodic tipul. Sa speram ca nu se transforma in sport (desi cine stie, daca e rost de bani multi ..)
Daca are un copil de 4 ani, si riscul ala de 1% ala pe care si-l asuma imi pare egoism personal .. Cred ca nu e mai periculos decat bungee-jumping-ul. Eu unul nu l-as face, insa vesticii au o mentalitate mai inaintata decat a noastra. |
--------------------
-
-
-
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
nu... te p..si pe tine de frig... ca ceva curent e sigur acolo si drumul nu e chiar scurt... Oricum, destul de nasol sa ai nevoie de asemenea experiente pentru a-ti regla nivelul de adrenalina...
Daca ajunge pe un pat de spital se poate spune ca a avut noroc... This post has been edited by zax: 18 Jan 2008, 11:15 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:14 |